Bestelling 7 dagen geleden geplaatst, reeds contact gezocht met klantenservice, geen reactie, geen levering. Scam … Beweren in de reactie dat het artikel een langere levertijd heeft, wat niet klo... Se mere
Virksomheden har svaret
Virksomheden har svaret
Naast de heerlijke geuren hebben ze goede service. Ik had vorige keer een zakje wasparfum kado gekregen. Heerlijk. Toen ik deze nu wilde bestellen (wist natuurlijk niet meer welke) hebben ze opgezocht... Se mere
Heb al eerder bij geur voor je huis besteld. Nu was het van Ipuro de zomergeurstokjes Sunny Beachetime. Produkten altijd netjes verpakt, snelle levering. Fijn om daar te kopen en verschillende merken... Se mere
Steeds correct en vlugge levering en goed verpakt. Ashleigh and Burwood zijn goede producten zeker aan te raden fijne geuren soms interessante prijzen zoals nu en gaan lang mee, ik ben fan.
Geurvoorjehuis.nl De grootste webshop in geuren voor je huis. Ook hebben wij zeer ruime keuze in Ledkaarsen en Woonaccessoires
AG Bellstraat 53 A 03, 7903 AD, Hoogeveen, Holland
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Har besvaret 34 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 1 måned
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Ik heb de doos met 4 kaarsen ontvangen
Waarvan er 1 totaal kapot was, glas was helemaal aan stukken
Ook zelf nog de hand beschadigd door het glas
Bestelling A000cfnuew
Ik zal de foto mailen
Groet
Monique Slot

Besvarelse fra Geurvoorjehuis
Er was een goed contact met het bedrijf. Er was 1 kaars niet voorradig. Na een overleg een snelle levering. Ook netjes een mail over de terugbetaling
Overzichtelijke website, snelle levering, kwetsbare artikelen stevig en goed verpakt.
Muffe geurstokjes in huis gekregen en vervolgens is m'n retour zending nooit aangekomen aldus het bedrijf, dus geen stokjes en geen geld terug. Slechte zaak.

Besvarelse fra Geurvoorjehuis
Heerlijke geuren, leuke acties en super snelle leveringen. Mijn website geurkoning!
De heerlijkste geuren voor een mooie prijs. En keuze in overvloed van allerlei merken. Ik weet wel waar mijn volgende flessen vandaan gaan komen. En super snel in huis top. Goede winkel goede service ook als je een vraag op de mail zet.
Geurzakje kwam zonder verpakking. (Op hun site staat dat je geurzakjes mag retourneren mits je het in de originele plastic terugstuurt, moet ie er wel omheen zitten he.) wasparfummen die ik had besteld zaten in een afgetrapt doosje half open. Nou kan dat tijdens de bezorging zijn geweest maar om totaal geen bescherming er op/onder/tussen (papier/bubbeltjesplastic) te stoppen in doos, is ook weer een kleine moeite.. geurzakje dus moeten houden. De rest retour gestuurd omdat het de verkeerde merk is. Hoop dat de communicatie richting bol.com (betalen via bol) wel goed gaat, pas dan zal ik weer iets bestellen op deze site. (Zo zonde want ze hebben wel de lekkerste wasparfums op hun site)
Efficient en tijdig afhandeling en aflevering.
zoals bij al mijn bestellingen weer heel tevvreden ,ik bestel hier graag en regelmatig
Fijne geuren, snel in huis, wel prijzig maar je doet er lang mee!
Super,snel verzonden goed verpakt. Er was een klein mankementen,met een besteld artikel,maar werd snel opgelost. Helemaal top!!!
Kreeg beschadigde kaarsen deze direct teruggestuurd en melding gemaakt. Nu anderhalf week verder en krijg betalingsherinnering via Bol die vervolgens niet bereikbaar zijn.
Niks op aan te merken..enige bottleneck was DHL!!!!
Led kaarsen met afstandsbediening besteld. Helaas werkt de afstandsbediening niet. Moeilijk in contact te komen met klantenservice. Reageren ontzettend traag. Ik ben nu al een aantal weken hierover met hun in overleg. En nog steeds niet afgehandeld. Jammer!!
Ontzettend slechte klantenservice!! Ze geven je het gevoel dat het probleem van een niet fuctionerend product aan jou ligt, dat je 'dom' bent en willen dit ten zeerste benadrukken. Reageren pas na 3 of 4 reminders en dan ook nog eens zeer ongepast met een botte 'je mag het toch retourzenden, wat is je probleem' reactie. Duidelijk niet in staat om wat de klant stuurt te lezen en hierop, op een fantsoenlijke wijze, te reageren. We hebben het probleem zelf ontdekt en opgelost, maar ze zijn zelf niet eens geintresseerd in waar het issue nu in zit (en dat issue zullen zeer zeker meer klanten ervaren). Blij dat wij in ieder geval functionerende producten hebben, maar ik zou hier never nooit meer iets bestellen! Op een respectvolle manier met klanten om gaan zit er niet in bij dit bedrijf.
Olielamp beschadigd en zit een buts in.
Verkoper wil niet tot oplossing komen en zegt gebruikersschade,terwijl het nog niet gebruikt is.
De geurkaarzen van Woodwick zijn allemaal één voor één heerlijk qua geur.
En gezellig met zo’n knisperend lontje