Virkelig god kvalitet og super flot børnetøj. Derudover helt fantastisk service, da pakken på grund af min egen fejloplysning af adresse blev leveret til forkert pakkeshop i anden ende af landet, kom... Se mere
En meget fin lille forretning, med fine sager for de mindste. Hurtig levering, overskuelig webshop og en dejlig vision om tøj med omtanke for jordens ressourcer 🤩🪲
Virkelig flot suit i god kvalitet, som bare passer perfekt. Rigtig god service, da en enkelt vare ikke var som forventet og skulle returneres.
Jeg er modtager af nyhedsbreve fra gavn studie. Der så jeg den jakke som jeg købte. Allerede kort efter mit køb fik jeg positiv respons. 3 dage efter købet, kunne jeg hente min jakke, lokalt. Jak... Se mere
GAVN Studio upcycles men's suits to fit modern, sustainably conscious women
8900, Randers, Danmark
- info@gavnstudio.dk
- gavnstudio.dk
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Perfekt pasform og god kvalitet
Mit jakkesæt fra Gavn Studio sidder helt perfekt, ser ud som nyt og er i den lækreste! kvalitet. De får mine bedste anbefalinger. Og det er helt sikkert, at jeg skal have endnu flere Gavn jakkesæt i garderoben.
Fantastisk kundeoplevelse
Jeg blev præsenteret for et stort udvalg af blazere og jakkesæt.
Alt tøj er af virkelig god kvalitet, forskellige og smarte snit til billige priser. Og så er det genbrug, men fremstår som nyt.
Supergod betjening af to af de søde iværksættere.
Jeg vil klart anbefale firmaet. Sendt fra min iPhone
Drømmesættet❤️
Elsker mit sæt fra Gavn❤️ Fantastisk kvalitet og virkelig god og personlig service. Jeg har virkelig fået et drømmesæt med det perfekte fit!
Lækreste kvalitets jakkesæt
Lækreste kvalitets jakkesæt, perfekt som både workwear og dagligdags outfit. Kundeservicen var desuden helt tip top da jeg skulle bestille!