En meget fin lille forretning, med fine sager for de mindste. Hurtig levering, overskuelig webshop og en dejlig vision om tøj med omtanke for jordens ressourcer 🤩🪲
Virkelig flot suit i god kvalitet, som bare passer perfekt. Rigtig god service, da en enkelt vare ikke var som forventet og skulle returneres.
Jeg er modtager af nyhedsbreve fra gavn studie. Der så jeg den jakke som jeg købte. Allerede kort efter mit køb fik jeg positiv respons. 3 dage efter købet, kunne jeg hente min jakke, lokalt. Jak... Se mere
GAVN Studio upcycles men's suits to fit modern, sustainably conscious women
8900, Randers, Danmark
- info@gavnstudio.dk
- gavnstudio.dk
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Virkelig stor anbefaling
Virkelig stor anbefaling. Udover virkelig fine produkter, fik jeg en kundeservice udover det sædvanlige. Tak <3
Dejlig lille forretning for de mindste 😁
God hurtig og imødekommende service
God hurtig og imødekommende service
Blev mødt med smil og kram ❤️
Tilkøbte en ekstra bestilling - det blev klaret hurtig ❤️
Smukkeste produkter og super service
Smukkeste produkter og super service! Modtog den fineste håndskrevet seddel med min ordre 🩵 Glæder mig til at min kommende dreng skal have tøjet på
Virkelig god kvalitet og super flot og service udover det sædvanlige
Virkelig god kvalitet og super flot børnetøj. Derudover helt fantastisk service, da pakken på grund af min egen fejloplysning af adresse blev leveret til forkert pakkeshop i anden ende af landet, kom de selv personligt og leverede på min adresse. Varmeste anbefaling herfra både pga. produktet men i den grad også pga. kundeservice.
Så lækkert brand
Jeg er så glad for mine nye bukser fra Gavn 👌
Passser Perfekt og nem og hurtig levering 🫶🏻
Genial ide og smukt design.
Lækkert tøj, hurtig levering
Jeg købte en blazer fra GAVN og modtog den dagen efter. Super service. Super kvalitet
Den er svær at navigere i .
Den er svær at navigere i .
Søgemulighederne er begrænsede.
Men stor ros til lokale gaver. Det er bare super👍
Skal ses som mulig for forbedringer.
Virkelig sympatisk forretningsidé
Virkelig sympatisk forretningsidé
Varen levede fuldstændig op til beskrivelse/forventninger
Superhurtig ekspedition
Rigtig god kvalitet
Fin hjemmeside og hurtig ekspedition samt levering. Jeg købte habitjakke og skjorte og begge dele er super flotte og rigtig god kvalitet. Jeg er på ingen måder gået på kompromis og vender helt sikkert tilbage som kunde.
Fantastisk koncept
Fantastisk koncept! Unikt og lækker kvalitet. 2. og ikke sidste gang jeg køber derfra. Begge gange så imødekommende og hjælpsom service ved usikkerhed om snit i forhold til kropsbygning/look man går efter. Kæmpe anbefaling!!!
Varen blev leveret i løbet af få dage.
Varen blev leveret i løbet af få dage.
Jakken havde en lidt dårlig lugt, som er væk efter at være luftet udendørs i flere dage.
Super nem og hurtig handel
Super nem og hurtig handel. Virkelig god kvalitet på blazeren og hurtig forsendelse
super design
Super design og fantastisk håndværk. Koncept helt i top. Hurtig leverens. Kanon service og personlig feedback. Ja - alt er bare super!
Genial ide at lave lækkert tøj til…
Genial ide at lave lækkert tøj til kvinder ud af mænds brugte jakkesæt og skjorter
Virkelig flot lavet og super kvalitet
Hurtig levering med personlig hilsen🥰