Det var et godt arrangement, som altid. God service, hjælpsomme og smilene folk og god skiltning ift. parkering. Glæder mig allerede til næste gang! Det eneste som trækker lidt ned, er at der var lid... Se mere
Anmeldelser i korte træk
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Det, folk taler mest om
Anmeldelser, der former dette resumé
Carl Jacobsens Vej 20, 2500, Valby, Danmark
- info@gavefabrikken.dk
- gavefabrikken.dk
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Svarer typisk inden for 48 timer
Fine varer!
Fine varer!
Nem hjemmeside der dog mangler en sorteringsmulighed (!) og virkelig hurtig ekspedition.
Flotte varer der leveres godt indpakket - priserne lidt til den dyre side, men kvalitet koster jo ;-)
God pris og hurtig levering!
Stockholm kontorstol i julegave 2025…
Stockholm kontorstol i julegave 2025 fra mit firma.
Stolen er ikke anbefalelsesværdig, da den har et ryglæn, som hælder bagud, og gør den uegnet til at sidde i foran computeren.

Besvarelse fra GaveFabrikken A/S
Pas på! Du får pludselig en KÆMPE ekstraregning for fragt!
Pas på! Du får pludselig en KÆMPE ekstraregning for fragt selvom du aldrig har fået at vide eksplicit, at det er en del der kommer oveni. Samtidig kommer regningen også meget senere end faktura. Det virker til, at de systematisk forsøger at score en god sjat ekstra på fragt, som de mener, at man bare kunne gave læst sig frem til i deres handelsbetingelser. Kan se et hav af andre anmeldelser som skriver det samme.
Vi fik en ekstraregning på 1.386,40 kr. for 8 gaver som allesammen havde en vægt og størrelse til, at de sagtens kunne være sendt med Postnord eller GLS uden problemer til omkring 40 kr. pr. stk.
De er endda så frække at fakturere for en helpalle på trods af, at det bare var en lille bitte palle - som nærmest virkede hjemmelavet.
Så det endte med at være en RIGTIG dårlig oplevelse, og jeg vil advare alle de selvstændige jeg kender mod at bruge dem, hvis de fastholder deres urimelige krav.

800 kr i fragt?? Umuligt
Jeg har tidligere benyttet gavefabrikken til at købe julegaver til mine medarbejdere. Der har hver gang været problemer teknisk (en kunne ikke vælge gave fx), ved at en gave ikke blev leveret eller ved at de valgte gaver pludselig alligevel ikke var på lager alligevel. Det er dog blevet løst i sidste ende, og der kan jo ske fejl.
Til gengæld blev jeg chokeret da jeg i år modtog en regning på knap 800kr for fragt af julegaver. Jeg beder dem forklare, da jeg aldrig har oplevet det før og aldrig har betalt 800 kr for fragt af NOGET, ikke engang et helt køkken… Jeg får at vide at det er en del af deres betingelser, og “vi har jo fået leveret en halvpalle”… Vi modtager normalt 2-3 pakker ugentligt fra andre firmaer med 50+ kg, og har aldrig betalt mere end 70 kr for levering af helpaller, og som oftest betaler vi slet ikke for dem. Jeg har talt med andre virksomhedsejere som har oplevet det samme, og jeg synes faktisk det er bedrageri. Jeg tror ikke på, at gavefabrikken har så lidt virksomhedssans at de reelt betaler 800 kr for fragt.
Vi er færdige med samarbejdet.

Besvarelse fra GaveFabrikken A/S
Jeg vil aldrig købe noget fra dem igen
Jeg vil aldrig købe noget fra dem igen, da jeg har haft den dårligste oplevelse. Jeg bestilte min ordre d. 09-02-2026 og får pakken leveret efter nogle dage, som var fint nok. Det var en fødselsdags gave som skulle gives den 15-02-2026. Det var to stk lysestager der var bestilt med i orden som var gaven. Pakken blev LEVERET uden lysestagerne. De andre ting kom dog heldigvis, det kunne også have været en tom pakke. Blev nødt til at købe en anden gave pga. den manglende levering. Skriver mail til dem og får oplyst at den bliver sendt med det samme og der beklages. Pakken kommer så ugen efter. OG hvad kommer der så to stk bordflag? Igen har man ikke tjekket bestillingen. Skriver igen mail og igen bliver der beklaget og med det samme er der vedhæftet returlabel på at de gerne vil have de forkerte varer tilsendt. Så sender jeg igen mail at jeg burde kompenseres for alle disse fejl, så får jeg at vide at jeg kan få rabatkode på 200 kr, så det vil sige at jeg igen skal købe fra dem det kommer IKKE til at ske.

Besvarelse fra GaveFabrikken A/S
Det har været den værste oplevelse…
Det har været den værste oplevelse nogensinde! Aldrig har jeg oplevet så dårlig kundeservice og så uprofessionel opførsel. Jeg fraråder på det kraftigste at handle hos Gavefabrikken.

Fup og fidus.
Jeg ved ikke hvad det er de laver på den fabrik, for det er i hvert fald ikke gaver.
Jeg bestilte min gave og fik en ordrebekræftelse den 03.01.2026, hvori der stod at gaven ville blive afsendt indenfor 10 arbejdsdage. Nu er vi snart ude af februar måned, og jeg har stadig intet hørt eller modtaget.

hurtig levering
Kvalitet til fornuftige priser
Super srvis og hurtig levering.
En rigtig prisbasker
Fantastisk gode tilbud på kvalitetsvarer - designer mærker. Har købt utrolig meget og det leveres altid meget hurtigt - alt perfekt - hver gang :-)
Havde en særdeles god oplevelse med…
Havde en særdeles god oplevelse med Caroline.
Hjælp mig med at få en god oplevelse på trods af alt :)