Svarer ikke tilbage når man spørger om noget, 14 dage siden garnet er bestilt, og stadig ikke dukket op, det har ligget i postnord app. Siden d. 22/10 pengene er trukket, sidste gang jeg bestiller gar... Se mere
Anmeldelser i korte træk
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Det, folk taler mest om
Anmeldelser, der former dette resumé
DANMARKS STORE GARNBUTIK ONLINE 🧡 Opdag vores store udvalg af garn og strikketilbehør på Garnius.dk! 🌟 Lave priser 🌟 Stort udvalg 🌟 Hurtig levering
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Har ikke besvaret negative anmeldelser
bedre strikkeopskrifter
bedre strikkeopskrifter, meget uoverskridelig, f.eks på SESSION sweater.
Og ingen hjælp fra kundeservice
For lidt garn af en farve
Godt og billigt garn 👏
Ok levering
Ok levering, dejligt garn. Men de kunne godt bruge lidt mere tid på opskrifterne, mangler bedre beskrivelser og måske billeder af arbejdet fra flere sider. Strikker lykke balaklava.
God garn
God garn, men utroligt det kan tage 10-12 dage inden garnet kommer, hvis msn ikke betaler 20kr.
Garnius kan anbefales
Hjemmesiden har et stort udvalg af garn, hvor det samtidigt også er billigt. Jeg bestilte en ordre, hvor jeg efter 2 timer allerede fik en besked om at pakken var sendt. Virkelig god service!
Garnius kan derfor anbefales.
Virkelig ringe firma!!
Virkelig ringe firma!!! Har betalt ekstra for hurtig levering. Bestiller d. 24.10 og modtager først pakken d. 30.10. Hvorfor tilbyde og tage penge for en service som ikke fungere???? Handler der aldrig mere!!!
Dårlig oplevelse med webshop
Garnets farve stemmer ikke overens med det, man ser på hjemmesiden. Jeg modtog en strikkeopskift, som jeg ikke kunne klikke ind på, og det er så godt som umuligt at kontakte deres kundeservice:(
Mængden af garn passer ikke med opskriften
Har kæmpet mig gennem en stor sweaters, for at nå til 30 pinde før den er færdig, at jeg mangler et nøgle garn, for at kunne blive færdig 🥲
Nøglet manglede ikke i kassen eller i forhold til str. i strikkekittet.
Alt har passet også strikkefasthed.
Der er rigeligt af følgetråden.
Kundeservice svarer ikke på min mail, og garnet er midlertidigt udsolgt ….
Bestilling ankom efter 7 dage
Bestilling ankom efter 7 dage. Fine varer.
Her efterhånden handlet flere gange…
Her efterhånden handlet flere gange garn hos Garnius. De har næsten altid rigtig gode tilbud på forskellige garner. Fra man bestiller garn og til man har varen hjemme går der oftere kun nogle dagen. Skulle det være at det bliver forsinket, får man altid besked på at det kan tage længere tid
Farven på garnet stemmer slet ikke…
Farven på garnet stemmer slet ikke overens med billederne på hjemmesiden. Jeg kontaktede kundeservice angående problemet, og de kunne ikke se, at der var noget problem
Rigtig lækre produkter og hurtig…
Rigtig lækre produkter og hurtig levering. Selvom mine produkter kom fra lageret i Norge, så gik leveringen enormt hurtigt og jeg modtog nogle enormt lækre garnprodukter, som jeg glæder mig til at tage i brug! Tak for en god handel!
Pakken ankom indenfor tidsrammen
Pakken ankom indenfor tidsrammen. Top kvalitet, som altid🪩
Dobbelt betaling og ingen hjælp
Har tidligere bestilt og betalt via Klarna, men denne gang valgte jeg så mobile pay. Det resulterer så i, at jeg både er trukket på mobile pay og nu også bliver rykket fra Klarna.
Har prøvet at komme i kontakt med både Garnius og Klarna - men mine mails kommer bare retur.
Kan ikke anbefale hverken Garnius eller Klsrna
God og hurtig service
God og hurtig service
Når man bestiller strikkekits ved Jer er I altid hurtige til at få bestillingen gjort klar og får den sendt hurtigt
Jeg er er mega tilfreds med Jeres service
Hvis man er så uheldig at have en…
Hvis man er så uheldig at have en retursag med Garnius så går det helt galt. Man betaler til Garnius direkte med sit Visakort, men får ikke pengene retur fra Garnius, nej de fralægger sig et hvert ansvar, og sender kunden til en yderst uvenlig svensk bank "Klarna", Hvor det stort set er umuligt at få sine penge tilbage.
Aldrig mere Garnius og Klarna
Hurtig levering & Pakken var pakket…
Hurtig levering & Pakken var pakket ordentlig ind, så Pakken var intakt ved afhentning 🙂
Super jeg handler efterhånden alle mine…
Super jeg handler efterhånden alle mine projekter hos Garnius.
Super levering.stort udvalg af både garn, kits .Billigt men en fantastisk kvalitet
Jeg har handlet nogle gange og fået det…
Jeg har handlet nogle gange og fået det jeg skulle have. Men det kniber vældigt med kontakten til kundeservice når der sker en fejl. Jeg får flere mails om at uddybe min spørgsmål. Når det nu bare kan handle om en forglemmelse F eks manglende fysisk opskrift. Jeg opgiver nu og handler ikke mere hos firmaet.
Får ikke hvad man betaler for!!!
Bestilte et strikkekit på Garnius, den danske hjemmeside. Alligevel kommer opskriften på norsk. Og der bliver ingen steder på hjemmesiden gjort opmærksom på, at det forholder sig sådan. Jeg tænker : Dansk hjemmeside-dansk opskrift. No.
Desuden finder jeg ud af, at pakken er sendt med Bring og ikke Postnord, som jeg har bedt om, og kan se på ordrebekræftelsen. Dette betyder jeg skal køre ca 8-9 km for at hente den. Og da jeg ikke har bil, men bruger cykel eller den offentlige transport, bliver det både dyrere og mere tidskrævende. SUK.
DET VAR SÅ SIDSTE GANG, JEG HANDLEDE DE.