Svarer ikke tilbage når man spørger om noget, 14 dage siden garnet er bestilt, og stadig ikke dukket op, det har ligget i postnord app. Siden d. 22/10 pengene er trukket, sidste gang jeg bestiller gar... Se mere
Anmeldelser i korte træk
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Det, folk taler mest om
Anmeldelser, der former dette resumé
DANMARKS STORE GARNBUTIK ONLINE 🧡 Opdag vores store udvalg af garn og strikketilbehør på Garnius.dk! 🌟 Lave priser 🌟 Stort udvalg 🌟 Hurtig levering
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Har ikke besvaret negative anmeldelser
12.01.25 fik jeg en mail fra garnius…
12.01.25 fik jeg en mail fra garnius om, at de havde udsalg, nogle garner var nedsat med 74 %
Jeg fandt garnet, som hed Alpaca Liten Storm - outlet og bestilte en pæn portion for ca 500 kr, så forsendelsen blev gratis. MEN jeg kunne ikke komme til siden med betaling, der var fejl på hjemmesiden, når jeg klikkede på "gå til betaling" kom jeg til en side, hvor der stod "færdiggør din ordre". Jeg kunne ikke skrive mere på siden med indkøbskurven, så jeg vidste ikke, hvad det var, jeg ikke havde færdiggjort.
Jeg sendte en mail til Garnius og bad om hjælp.
I dag var der så igen besked fra Garnius, som spurgte, om jeg havde glemt min indkøbskurv.
Jeg klikkede, fordi jeg håbede, de havde fået rettet fejlen på siden, så jeg nu kunne betale, og det lod til at være tilfældet. Jeg kunne nu skrive min adresse (som de dog allerede havde, fordi jeg har handlet med dem før) jeg skulle lige til at klikke på betal, da jeg så, at regningen nu lød på over 1000 kr, og da jeg så efter, var en del af det billige garn pludselig steget fra 16 til 55 kr for 100 g.
Det ligner jo falsk reklame, og jeg finder Garnius upålidelige og dårlige til at anvende handel via hjemmeside.
ØV ØV ØV jeg gik glip af et godt tilbud, for det eksisterede tilsyneladende kun som lokkemad
Alt for lang leveringstid
Alt for lang leveringstid, bestilte 31 dec. Og intet hørt. Vælger helt sikker andet sted hvor det kommer meget hurtigere, det er rigtig øv at der er så dårlig service
Chat og Kontaktskema fungerer ikke
Jeg har bestilt hos Garnius før uden problemer og skal nu bestille det samme garn.
Jeg har den udfordring at jeg 2 gange nu har prøvet at lave en ordrer igennem mobilepay. På mobilepay og på min bankkonto står beløbet på 572 kr reserveret sidden d.2 januar. Jeg modtager heler ikke en bekræftelse på mail.
Jeg ved ikke helt hvad jeg skal gøre herfra, da jeg ikke tør at bestille igen og betale dobbelt.
Der står 2 forskellige tidspunker at chatten har åben.
1. Mandag - Fredag kl. 07:30-15:30 (kundeservicemedarbejder holder frokost kl. 11:30-12:30)
2. Vores chat er åben onsdag og torsdag
Kl. 09.00 til Kl. 11.15 og Kl. 12.15 til Kl. 14.00
Klokken er 9:56 på en onsdag og der er ingen steder hvor man kan åbne en chat.
Når man udfylder kontaktformularen får man en fejlmeddelsese. Der er heler ingen mail.
Kære Garnius, jeg forestår ikke helt at man hverken kan købe af jer eller at i ikke vil komme i kontakt med jeres kunder?
14 dages ventetid
Jeg bestilte garn hjem, som jeg har gjort så mange gange før. Jeg lagde bestillingen d. 22. December. Garnius sendte den først videre d. 27. Derefter skulle jeg vente indtil d. 4. Januar, sidst på dagen til at den kunne hentes. 2 ugers ventetid? Der står at leveringen bør tage 4-6 dage. Jeg er med på at det har været jul og nytår, men at dette skulle lægge 8-10 dage til virker latterligt. Hvis i skal have garnet indenfor 2 uger, så bestil et andet sted fra. Så synes jeg de par kroner man sparer på garnet, er en ordentlig service værd.
Tror ikke jeg kommer igen.
Venter stadig på min vare bestilt for…
Venter stadig på min vare bestilt for mere end 2 uger siden.
Pengene er trukket.
Dårlig service, dårlig stil.
Har købt strikke kit
Har købt strikke kit.
Mangler garn men det er umuligt at komme i kontakt med Garnius.
Det bliver sidste gang jeg har handlet hos jeg!
Har kigget på et strikkekit til 209 kr
Har kigget på et strikkekit til 209 kr. hvor kun de 102 kr. er for garnet. Det vil sige at man giver 107 kr. for mønsteret- i pdf fil, hvis man vil have den i papirform koster den 142 kr. Det er godt nok optrækkeri så det batter. Har prøvet dette en gang før, hvor de så efterfølgende satte prisen ned på kittet uden at svare tilbage. Ville også have skrevet til dem denne gang, men nu kan man slet ikke skrive til dem mere med mindre man har købt noget og har et ordre nr. det drejer sig om. Jeg har heldigvis fundet en anden sted, som ovenikøbet er dansk og hvor jeg kan købe de samme kit til billigere penge og kun giver 19,95 kr. for mønster i pdf og 29,95 for papirform. Her kan man også købe mønster uden garn. Så slut med Garnius.
God og hurtig service
Har fået tilsendt et strikkekits på Dora Pretty Jakke.
Det er jeg som sådan godt tilfreds, men ærgerligt at der ikke, inden bestilling, står hvilke knapper der kan bruges, så jeg kunne bestille dem samtidig.
Jonna
Dårlig stil at trække pengene, herefter flere dage inden de sender pakken.
Garnius trækker penge, før de sender varer.
Det er dårlig stil.
Min pakke er betalt for 4 dage siden, men endnu ikke sendt.
Jeg har været fast kunde igennem flere…
Jeg har været fast kunde igennem flere år. Men det er helt galt nu med servicen.
Jeg købte et strikke kit til en herre trøje midt i December. Jeg er løbet tør for garn, da der ikke har været det rigtige antal bundter i pakken. Jeg skrev til Garnius d.22/12 og har først i dag modtaget besked om at de har modtaget min besked, efter jeg atter i dag har skrevet til dem. Og der loves 48 timers responstid..den holder vidst ikke helt..
Garnius.DK
Garnius.DK - NOT!!
Købt for 403kr og så er der tillagt over 100kr til MERVÆRDI-afgift !!?? ?
Elendigt dette ikke er informeret på deres hjemmeside, så er vi færdige med at handle der……
Bondefangeri !!
Jeg har handlet flere gange
Jeg har handlet flere gange. Altid god og hurtig service.
Har sendt en pakke retur 25/11 og…
Har sendt en pakke retur 25/11 og stadig ikke modtage mine penge retur
Og man kan kun sende mail hvor de ikke svare på det man skriver så dårlig kundeservice
Jeg købte strikkekit
Jeg købte strikkekit. Breeze Vest til 10 års dreng. Originalt garn og opskrift.
Garnet var så fnuldret at det lignede brugt og slidt garn der nuldrede sammen, både mens jeg strikkede og efter vask, helt forfærdeligt resultat.
Jeg har lavet en reklamations formular og det er ikke gyldigt at klage over garnet!!!!!
Der er Ikke oplyst dette om garnet ved købet!
Så spildte arbejdstimer, spildte penge og en ked af det dreng!
Handler der ikke mere!
Prisgaranti
Jeg kan ikke anbefale og stole på deres prisgaranti, jeg havde fundet det billigere, lige efter jeg havde bestilt, så sendte de oplysninger jeg troede jeg skulle, men jeg fik afslag, da jeg ikke havde vedlagt farverne i kurven, da jeg så efter afslaget går ind og kigger har de stadig 2 af de 3 farver og antal jeg havde bestilt, så syntes det var lidt noget pjat, havde så fundet det endnu billigere, som jeg sender en mail på, med alle de korrekte oplysninger med link og billede af at de farver og antal ligger i kurven, men har ikke hørt noget og det forventer jeg heller ikke at jeg gør, syntes bare det er forkert at man reklamere med noget de ikke overholder
Ordrenummer: 6000172243
Prisgarantien er til grin
Prisgarantien er til grin
De giver kun overfor danske websider med dansk lager. Men de er selv norske uden lager i dk.
Nemt at konkurrere på disse vilkår eller rettere man vil bare de danske butikker til livs
Man giver ikke prisgarantien overfor Yarnmania da deres lager også er i Norge. Man kan altså ikke konkurrere med en virksomhed der drives som deres egen
Utrolig dårlig stil
Super hurtig levering og dejligt garn
Utilfreds kunde
Jeg har købt garn hurtig levering,
men men der stod at opskrift kunne hentes ned derfor købte jeg ikke opskrift, men den kunne ikke hentes ned systemfejl . Så prøvede jeg og købe en opskrift, men nej det kan man ikke, så i dag har sendt det hele retur😡😡😡
Har nu handlet på Garnius 3 gange og…
Har nu handlet på Garnius 3 gange og har været helt tilfreds alle 3 gange. De har meget skønt garn og til rigtige gode priser. Handler der helt sikkert flere gange fremover.
Utrolig dårlig service
Utrolig dårlig service. Havde bestilt 15 nøgler garn, og de sender så kun 12 nøgler garn. Jeg kontaktede kundeservice, og da jeg ikke kunne få samme indfarvning i de resterende 3 nøgler, skulle jeg sende nøglerne retur. Jeg har endnu ikke fået mine penge tilbage. Det er over en måned siden nu. Jeg har kontaktet kundeservice to gange, men de vender ikke tilbage. Jeg kan kun fraråde købe garn her. Jeg håber alle, som strikker/hækler læser dette.