Garnius.dk Anmeldelser 616

2,5

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Vurderer man 68 anmeldelser, de fleste anmeldere var utilfredse med deres overordnede oplevelse. Mange kunder oplevede lang leveringstid, og flere pakker blev tilbageholdt i tolden, hvilket forsinkede modtagelsen af varerne betydeligt. Der var også frustration over kundeservicen, som ofte var svær at komme i kontakt med, langsom til at svare, og i nogle tilfælde uhjælpsom, især når det kom til at løse problemer med ordrer eller produkter. Nogle fandt priserne høje, især ved køb af strikkekits, hvor garnet alene kunne findes billigere andre steder, og prisgarantien ikke altid dækkede som forventet. Dog oplevede nogle kunder hurtig levering og var tilfredse med garnets kvalitet og udvalg, og enkelte fik god hjælp fra kundeservice ved fejl i ordren.

Det, folk taler mest om

Product

Kunder deler tvetydige meninger om produktet, især vedrørende garn og strikkekits. Nogle forbrugere udtrykker... Se mere

Delivery service

Kunder noterer tvetydige oplevelser med leveringsservice, hvor nogle roser hurtig forsendelse og god... Se mere

Order

Kunder havde tvetydige oplevelser med ordrer, hvor mange rapporterer om problemer med manglende eller... Se mere

Price

Anmeldere fremhæver tvetydige aspekter af prisen, hvor nogle kunder udtrykker utilfredshed med skjulte... Se mere

Customer service

Mennesker rapporterer negative oplevelser med kundeservice, hvor mange finder det svært at komme i kontakt... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Svarer ikke tilbage når man spørger om noget, 14 dage siden garnet er bestilt, og stadig ikke dukket op, det har ligget i postnord app. Siden d. 22/10 pengene er trukket, sidste gang jeg bestiller gar... Se mere

Jeg har købt garn til 2 gensere/islændere. Da jeg kunne se at noget gik galt da jeg kom til raglandindtagningerne, bad jeg om råd til hvad der evn. gik galt. Jeg fik aldrig et tip til det. Da jeg skul... Se mere

Der er alt for lang leveringstid. Bestilt 29/12 2025. Pengene trækkes d 30/ 12 2025. Siden d. 2/1 2026 besked at pakken er toldbehandlet. intet er sket. Skriver til Garnius der skriver tilbage at Vi... Se mere

Jeg havde købt et strikkekit på en trøje, mål og fasthed passede på opskriften, men der var for lidt garn, sendte besked til dem men de skrev tilbage at det var beklageligt, de kunne ikke gøre noget.... Se mere

1. Garnforretning
  2. Modedesigner
  3. Strikkelærer
  4. Uldbutik

DANMARKS STORE GARNBUTIK ONLINE 🧡 Opdag vores store udvalg af garn og strikketilbehør på Garnius.dk! 🌟 Lave priser 🌟 Stort udvalg 🌟 Hurtig levering

2,5

Under middel

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Har ikke besvaret negative anmeldelser

God handel

Bestilte deres garn søndag og kom torsdag hvilket jeg synes er så fint
Alt garnet var der og kvaliteten virker god
Fik en besked om den blev holdt i tolden men skulle intet betale selv, fik også en besked af post nord at pakken var forsinket, men trods alt synes jeg den kom hurtigt

14. august 2025

Man kan ikke komme i kontakt med…

Man kan ikke komme i kontakt med Garnius. Jeg har ventet siden 7. Juli på garn, og pengene er hævet.
Man skal kontakte i kontakt skema men have et sporingsnummer, for at bruge skemaet, nummeret får man først når garnet sendes. Så derfor kan jeg på ingen måder komme i kontakt med kundeservice da de ikke har telefon tid på grund af omlægning.
Jeg har tidligere brugt Garnius og været glad for det,men det gør jeg aldrig mere.
Annelise Rasmussen

28. juli 2025

Det er ikke i orden at garnet er…

Det er ikke i orden at garnet er knækket og der er slået knuder på.
Ud af de 5 nøgler har der været knuder på 4 af dem
Slut med at købe herfra.
Ville gerne oplade billede men det er desværre ikke muligt.

16. juli 2025

Pengene er trukket - Garnius DK - sender fra Norge

Har købt garn hos Garnius.
Undrede mig over 20 kr. som "hurtig" levering - det passer så HELLER ikke - som jeg kan se ved at læse de mange forskellige 1 stjerners anmeldelser.
I fredags - pengene ER trukket. - I dag er det tirsdag.
Pakken er stoppet i tolden - ja du læste rigtigt - jeg bestilte garn hos en dansk hjemmeside, garnet bliver sendt fra Norge, stoppes i tolden - pengene trukket og Garnius.dk / Norge kan ikke fortælle hvornår jeg får mit garn, det kommer an på hvornår tolden vil "slippe" det garn som jeg har bestilt i Danmark.
1 stjerne er alt for meget.

1. juli 2025

Gode produkter. God hjemmeside. Levering tager lidt tid, men det er værd at vente på.
Super god service. Bestilte et strikke-kit til en trøje med flere farver. Den ene farve var der ikke nok af, da jeg flere måneder efter strikkede trøjen. Skrev til kundeservice og vupti et nøglengarn af den manglende farve er nu på vej til mig til uden omkostninger. Se det er service.

4. juli 2025

Igen igen igen har garnius ændret mit…

Igen igen igen har garnius ændret mit leveringsted og når man konfrontere dem med dette så er det post nord … flabet medarbejder der sidder ved chat plus man skal vente på et link med retur link som ikke virker … er så færdig med dem … til dags dato det dårligste sted at købe garn

16. juni 2025

Langsom og mangelfuld levering

Langsom levering på trods af at jeg betalte 20 kr ekstra for at blive prioriteret i køen.

Derudover manglede to nøgler garn, da pakken endelig kom frem. Det tog yderligere en mail korrespondance med kundeservice og endnu en uge før jeg kunne gå i gang med strikke projektet.

Jeg tror jeg vælger et andet sted næste gang.

28. maj 2025

Bondefangeri

Bondefangeri! Købte et strikkekit til 229kr, - sjiraff sweater str 2 år.
Jeg finder ud af, at de fem nøgler garn jeg skal bruge samlet koster 125 kr, - jeg betaler således 104 kroner for opskriften, hvilket er helt hen i skoven, og så er den ikke engang på dansk!
Har kontaktet kundeservice to gange, men de svarer ikke.
Jeg handler ikk ved det firma igen, og vil ikke anbefale dem til andre.

27. maj 2025

De påberåber sig prisgaranti

De påberåber sig prisgaranti, og nægter denne med begrundelsen at de tilsendte eksempler på billigere priser ikke er gældende , da det pågældende firma ikke har varelager i Danmark??
Finder det underlig da min pakke, der igen er forsinket, sendes med andet fragtfirma da det afsendes fra varelager i andet land??

14. maj 2025

Dårlig service

Jeg bestilte en strikkekit og fik garnet inden for 8 dg, men har aldrig modtaget en ordrebekræftelse så jeg kan printe opskriften. Har skrevet mange gange men hører intet. Handler der aldrig mere. Så dårlig service😡

25. marts 2025

Ekstrem lang leveringstid

Jeg har bestilt en del sidste onsdag, betalte ekstra for at blive op prioriteret mht. forsendelse. I skrivende stund har jeg ikke set skyggen af mit garn (9. dag). Jeg er oplyst, at jeg kan tracke pakken, når den kommer til Danmark, der står bare ved Postnord, at de venter på min pakke, det har der gjort i 2 dage. Jeg betaler hellere lidt mere for mit garn istedet for at skulle vente sååååååå længe. Jeg handler ikke her igen !!

2. maj 2025

Altid god kvalitet

Altid god kvalitet til en vildt god pris. Elsker jeres Garner og jeg har aldrig oplevet problemer 😍 vandt en give away og har fået besked på gevinsten er på vej taggede min søster så hun får selvfølgelig lov at vælge 🤩

5. april 2025