Svarer ikke tilbage når man spørger om noget, 14 dage siden garnet er bestilt, og stadig ikke dukket op, det har ligget i postnord app. Siden d. 22/10 pengene er trukket, sidste gang jeg bestiller gar... Se mere
Anmeldelser i korte træk
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Det, folk taler mest om
Anmeldelser, der former dette resumé
DANMARKS STORE GARNBUTIK ONLINE 🧡 Opdag vores store udvalg af garn og strikketilbehør på Garnius.dk! 🌟 Lave priser 🌟 Stort udvalg 🌟 Hurtig levering
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Endnu dårligere end den skrevet i oktober 2025
D. 31.10.2025 skrev jeg om mine problemer med firmaet. Jeg havde i det mindste håbet på en lille reaktion fra dem, men har stadigvæk intet hørt. Så det jeg skrev at kundeservice er et ukendt ord for dem, det er endnu engang bevist.
Jeg synes det er usympatisk at man skal…
Jeg synes det er usympatisk at man skal betale 20kr for at stå i køen til afsendelse eller ryge bagi...
Hvis alle betaler 20kr er der ingen der kommer hurtigere frem, kun firmaet tjener ekstra...
Altid gode tilbud og hurtig forsendelse.
Servicen er helt i top med venligt og hjælpsomt personale.
Leveringen kommer ikke
Svarer ikke tilbage på min forespørgsel om, hvorfor bestillingen ikke kommer, men bare ligger og venter i PostNord-appen. Pengene er trukket, men leveringen lader i den grad vente på sig 🤬
Virkelig god garnkvalitet
Virkelig god garnkvalitet, stort udvalg og hurtig levering. Jeg bestiller en del garn (i hvert fald to bestillinger om måneden), og det kommer altid efter maks 3 dage. Det eneste minus er den høje leveringspris.
Dårlig levering og retur politik og…
Dårlig levering og retur politik og virkelig dårlig kundeservice.
Svarer ikke tilbage når man spørger om…
Svarer ikke tilbage når man spørger om noget, 14 dage siden garnet er bestilt, og stadig ikke dukket op, det har ligget i postnord app. Siden d. 22/10 pengene er trukket, sidste gang jeg bestiller garn der.
De lokker med gode tilbud og det man…
De lokker med gode tilbud og det man får er nærmest affaldsgarn fra Kina. Fyldt med fejl og det fnugger bagefter. Dårlig kundeservice og returpolitik. Handler der aldrig mere
Lækkert garn og god kundeservice
Bestilte garn og rundpinde. Pakken kom hurtigt og garnet er bare så flot!
Desværre var det den forkerte rundpind, så jeg kontaktede kundeservice som hurtigt fik eftersendt den rigtige - en rigtig god oplevelse.
Hurtigt og billigt
Adventskalender med 4 projekter (3 store og et lille tørklæde) samt garn til en baby overall for 500 kr - 33 nøgler garn - bestilte tirsdag aften, sendt fra Norge onsdag, besked om forsinkelse fredag, modtog pakken lørdag. Det kan man kun vist kun kalde hurtigt og billigt!! Tak for jer, Garnius!
For lidt garn anbefalet
For lidt garn anbefalet, måtte købe en enkelt mere, var dyrt i fragt
Garnius har trukket pengene 10 dage…
Garnius har trukket pengene 10 dage efter varen var bestilt. Nu, 7 dage efter at pengene er trukket, er varerne ikke engang sendt. Svindel. Kan ikke anbefales!
Hurtig levering og superlækkert garn…
Hurtig levering og superlækkert garn til lavere priser end andre hjemmesider🤩
Super god oplevelse
Super god oplevelse. Bestilte en garnpakke med 8 opskrifter. Alt forløb glat og hurtigt, havde garnet efter 4 dage.
Super lækkert garn som jeg glæder mig til at gå om bord i.
Det største problem er at man ingen…
Det største problem er at man ingen hjælp for til opskrifter, men blot henvisning til garnproducenten.
Så jeg vil fremover købe mit garn et andet sted.
Jeg kommer aldrig til at handle på…
Jeg kommer aldrig til at handle på deres hjemmeside mere. Jeg havde købt et strikkekit som var dyrere end hvis jeg købte garnet på en anden hjemmeside, men jeg ville gerne have opskriften på dansk. Jeg modtog så en opskrift på norsk! Jeg skrev til deres kundeservice, at nu de havde prisgaranti ville jeg gerne have differencen godtgjort. Beskeden tilbage var, at det kunne de ikke, da jeg havde købt en hel pakke, d.v.s altså med en opskrift også!
Hvad kan jeg så bruge prisgarantien til?
Virkelig dårlig service.
Kommer ALDRIG til at anbefale til andre.
Det er ikke nemt
Det er ikke nemt, at skrive en besked / til Garnius, som er udenfor de formulerede spørgsmål.
Fantastisk service
For 2 år siden købte jeg et strikkekit, som jeg først er startet på for nylig. Desværre var der ikke garn nok, så jeg kontaktede Garnius. De fremskaffede et nøgle med samme kode og indfarvning – det er virkelig imponerende så lang tid efter køb. Jeg er meget tilfreds med Garnius.