Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ophangbeugel van de slanghaspel was afgebroken op alle vier de bevestigingspunten. Haspel is 6 jaar oud en ondanks geen garantie meer zou dit niet zo maar mogen gebeuren: Na overleg met Gardena waren... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Enige tijd geleden heb ik de gegevens aangeleverd voor de cash back actie. Diverse keren heb ik contact gezocht en werd aan het lijntje gehouden. Tot nu toe heb ik geen cent ontvangen.

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Pas op met actie's van Gardena. Er werd flink geadverteerd voor 15% cashback bij Hornbach. Er stond niets in de winkel Hornbach aangegeven van die actie, wat bleek.. het geld moet je online terug vrag... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Besproeiingspomp 6500 SilentComfort in deze pomp is de condensator express verlijmd met de bedrading zodat je dee niet kan vervangen!!! Absoluut niet duurzaam willen gewoon een nieuwe verkopen pomp is... Se mere

Virksomhedsoplysninger

2 stjerner
1 stjerne

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

2,1

Alle anmeldelser

59 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Online bestelling gedaan

Online bestelling gedaan, factuur en bestelbevestiging ontvangen. Daarna 5 weken niks. Geen levering tot op heden. Nu 4 x gebeld met de klantenservice maar er gebeurd helemaal niks. Wat een aanfluiting.

17. august 2024

Voortreffelijke service.

Klantenservice is goed bereikbaar en bijzonder klantgericht! Mijn Gardena Smart water control 19031 lekte veel water, terwijl de koppelingen goed aangesloten waren en niet lekten. Thijs vertelde, het soms gebeurt dat het waterventiel een lekkage veroorzaakt: ik stuur een nieuwe op, 3 schroefjes losmaken en dan kan je het ventiel plaatsen.
Zo gezegd, zo gedaan, alleen ik kon met geen mogelijkheid de body splitsen. Ten einde raad weer gebeld met Thijs en hij had er begrip voor en antwoordde: ik stuur wel een hele nieuwe Smart control op ter vervanging van de oude Smart control, dit alles helemaal gratis. De oude was van 2018! Een zeldzame goeie service, bedankt Gardena en speciaal Thijs.

2. september 2024
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Complimenten voor de Gardena Service!

Maaier stopt met werken binnen de garantieperiode. Gardena service geeft vlotte responses, over een periode van vier maanden wordt de maaier drie keer voor reparatie opgestuurd en worden een vervangende laadtoren, netvoeding en accu toegezonden. Uiteindelijk bleek het probleem een ingewikkelde combinatie van factoren te zijn, maar door de vlotte responses en de vasthoudendheid van de Gardena service kon het naar alle tevredenheid opgelost worden. Kudos, Nick!

5. september 2024

Klasse Gardena, bedankt.

In 2021 robotmaaier aangeschaft. Na 1 jaar terug voor reparatie. In juli 2024 is de robotmaaier helemaal vastgelopen. Opgestuurd, lang moeten wachten op de offerte. Schrok behoorlijk, reparatiekosten 600,00. Ik kon me daar niet in vinden. Over en weer gemaild, aangegeven dat de robotmaaier na 2,5 seizoenen gebruikt te zijn nu al afgeschreven was, etc, etc. Wat mij wel opviel is dat je na veel navragen etc toch wel bij de juiste afdeling terecht komt. Vanmorgen werd tot mijn verrassing een andere robotmaaier afgeleverd. Klasse, ben er vreselijk blij mee, bedankt Gardena. Top.

20. august 2024

Verschrikkelijke service

Verschrikkelijke service. Nieuw toestel defect aangekomen, ipv omruiling toestel zogezegd hersteld terug gekregen. Toestel was beschadigd en nog steeds zelfde defect. Na tientallen mails en telefoons nog steeds geen oplossing aangeboden gekregen. Men is daar gewoonweg compleet incapabel.

5. juli 2024
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Slechte klantenservice (eigenlijk geen service ….)…

In Maart van dit jaar heb ik een robotmaaier gekocht. Half mei kreeg ik een foutmelding dat het snijsysteem geblokkeerd was. Het eerste contact was nog wel redelijk. Netjes een mail met mogelijk oplossingen om uit te proberen. Helaas werkten deze oplossing niet en weer opnieuw gebeld waar ik een doorverwijzing krijg naar een onduidelijk mail. De werknemers bij de klantenservice verwijzen klanten alleen maar door maar helpen niet. Nee, u moet de reparatie aanmelden via de website. Gedaan en vervolgens gaan er weer een paar dagen overheen. Mail met aanvullende gegevens gevraagd. Hoezo, mijn product is volledig geregistreerd, aankoop bonnen zijn in gevoerd. Inmiddels ben ik zes weken verder en mijn product werkt nog steeds niet en is niet eens opgehaald. Krijg vervolgens van de lantenservices een nummer van het bedrijf dat de reparaties verzorgd. Blijkt alleen het nummer van de receptie te zijn en die kan me niet door verbinden. Ik ben er klaar mee!

18. juli 2024

Gardena duurkoop rommel

Dit is de laatste keer dat we iets van gardena aanschaffen. Wat een goedkope rommel. Het één na het andere t-stuk breekt af en de slangen schieten los omdat het klemsysteem verkeerd ontworpen is. Veel succes gardena...

23. juni 2024
Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Bestelloverzicht en casback

Order geplaatst op website, geen factuur, bestelling niet zichtbaar in besteloverzicht. Cashback actie bijgevolg ongeldig verklaard. Veel gemail om wat bij bol.com allemaal zondertussenkomt helpdesk had gekund.

10. maj 2024
Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Klantenservice

In december een snoeischaar gekocht waarvan een onderdeel 2 weken geleden het begaf. Na een prettig gesprek met de klantenservice hebben we vandaag een nieuwe ontvangen. Bedankt Gardena!

27. maj 2024
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

DPD is een waardeloze transporteur van…

DPD is een waardeloze transporteur van Gardena!
Volgen van het pakket was niet mogelijk omdat wij in Nederland 4 cijfers als postcode hebben. Er worden 5 cijfers gevraagd!! Geen mail wanneer er wordt geleverd!
Totaal onverwacht werd er gebeld.
De DPD bezorger ging zomaar onze garage in om het pakket neer te leggen terwijl wij de voordeur opendeden. Dit kostte hem teveel tijd hij had 3 keer gebeld en in huis gekeken zei hij. Maar bij zijn 2e keer bellen waren we bezig de deur te open. Dus hij vertelt niet het juiste! Hij was ook nogeens boos toen we zeiden dat hij niet zomaar ons huis in mag! Hij had het zeer druk zei hij.

Wij zullen nooit meer iets bestellen als DPD de bezorger is!!!

1. maj 2024
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Gardena produkter er forferdelig…

Gardena produkter er forferdelig dårlig. Vannslangene deres har så mye hukommelse at de er ubrukelige. Min Gardena robot gressklipper virket i 3 uker og jeg har anda ikke hørt fra dem etter jeg leverte den til reparasjon.
Produkt og service er forferdelig

2. maj 2024

Perfecte service

De messen van mijn heggenschaar op steel waren volledig vastgeroest doordat niet al het vocht eruit was voordat ik weer de plastic beschermhoes erover heen deed. Opgestuurd naar Gardena en kreeg de heggenschaar met nieuwe messen terug. Omdat het onder garantie viel, hoefde ik niets te betalen. Grote klasse!

12. april 2024
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Pas op voor refund acties!

In de Praxis een takken schaar gekocht van Gardena. Hierop hing groot het label van hun refund actie. Bij thuiskomst de refund aangemeld. Deze werd afgewezen met de reden dan deze verlopen was. Toch hing dit artikel gewoon in de winkel met de actie er nog op. Dus lekker gemaakt met een dooie mus. Geen stijl dat Gardena producten verkoopt met verlopen kortingen.

3. november 2023
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Service Gardena , nog nooit zo slecht behandeld geweest.

Na aankoop gardena robotmaaier bleek na het installeren dat de machine defect was (recht uit de doos). Gemaild met gardena over probleem en heb via reparatieservice enkele probleemoplossingen gekregen , geprobeerd maar geen soelaas. Tot hiertoe service ok. Maar na het moeten opsturen van machine is het helemaal misgelopen. Verkrijgen van nieuw toestel ging niet omdat ik het pas een maand later dan aankoopdatum uit de doos heb gehaald (gras was nog niet aangelegd). Dus nieuwe machine moest hersteld worden ,en twee maanden verder zijn nog steeds aan het wachten op te herstellen onderdeel en reparatie. Communicatie met servicedienst hierover verloopt zeer slecht , je wordt van de ene dienst naar de andere doorgestuurd en niemand weet van iets. Voor zo een bekend merk snap ik niet dat er geen betere service is. Gewoon ruilen en alles had opgelost geweest.

28. august 2023
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Ongelooflijk Slechte Klantenservice en Eindeloze Wachttijd voor Reparatie bij Gardena

Ik kan niet genoeg benadrukken hoe teleurgesteld en gefrustreerd ik ben met de Gardena-klantenservice en de algehele ervaring die ik heb gehad met hun reparatieservice onder garantie. Het begon allemaal op 3 mei toen ik mijn defecte Gardena-apparaat naar hun servicecentrum stuurde, in de hoop dat ze het snel zouden repareren. Maar hier zijn we dan, bijna drie maanden later, en ik zit nog steeds te wachten op een oplossing.

Het meest verontrustende is dat de enige reactie die ik van Gardena heb ontvangen, een standaardantwoord is dat ze wachten op onderdelen. Serieus? Hoe kan het zo lang duren om de benodigde onderdelen te krijgen? Het is overduidelijk dat ze totaal geen urgentie tonen in het oplossen van klantproblemen. Het voelt alsof ze mijn garantie gewoon aan het rekken zijn, in de hoop dat ik uiteindelijk opgeef en het opgeef.

Wat nog erger is, is dat hun klantenservice volledig onbereikbaar is. Ik heb meerdere keren geprobeerd contact met hen op te nemen via telefoon en e-mail, maar ik heb geen enkele reactie gekregen. Het is absoluut onaanvaardbaar dat een bedrijf van dit kaliber niet eens de moeite neemt om hun klanten fatsoenlijk te informeren over de status van hun reparaties. Ik heb zelfs geprobeerd contact op te nemen met de verkooppunten van Gardena, maar zij kunnen ook geen contact krijgen met de klantenservice.

Als klant voel ik me totaal genegeerd en verwaarloosd. Ik heb veel geld uitgegeven aan Gardena-producten, in de hoop dat ik kwaliteit en betrouwbare garantieservice zou krijgen. Helaas is het tegenovergestelde waar gebleken. Ik kan niet geloven dat ik zo'n negatieve ervaring heb gehad met een bedrijf dat bekend staat om zijn tuingereedschappen.

Ik raad ten zeerste af om ooit nog iets van Gardena te kopen. Hun klantenservice is belabberd en de reparatieservice onder garantie is een absolute nachtmerrie. Er zijn talloze andere merken op de markt die betere producten en klantenservice bieden. Bespaar jezelf de frustratie en vermijd Gardena.

15. juli 2023
Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Geen contact met Gardena klantenservice mogelijk

Heb probeerd info te verkrijgen over een review van een klant over gebruik van een rollenhaspel gemonteerd op het zuiden. Blijkbaar zijn de producten hiervoor niet geschikt. Gerobeerd via klantenservice antwoord te krijgen, echter dit is niet meefr mogelijk met error404, bestaat niet meer!! ook in de FAQ is niets te vinden hierover. Slechte klantenservice voor aankoop.

24. maj 2023

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.