Doen wat ze beloven
Doen wat ze beloven, levering conform afspraak. De geleverde zonnewering is makkelijk te plaatsen en helpt daadwerkelijk de hitte (enigzins) te temperen tijdens hele warme dagen.
Svarer typisk inden for 2 uger
Makkelijke manier om de warmte buiten te houden. Ziet er goed uit, goede instructie, eenvoudig aan te brengen. Levertijd aan de lange kant maar nog acceptabel.
Perfecte betaalbare zonwering Binnen enkele dagen in huis bevestiging ook op grotere ramen prima
Keurig na een week ontvangen zoals aangegeven op de website. Zeer eenvoudig te monteren. In ons geval aan de binnenzijde. Laat ruim licht door. Laat ook gedempt zonlicht door, maar geen warmte.
Uitstekend produkt!
Correct geleverd, met 1 week in huis.
Voldoet geheel aan de beschrijving.
Goed advies gekregen, na telefonisch overleg met ze. Levertijd zoals op de website aangegeven wordt. Duidelijke instructie waardoor ze snel tegen de ramen aangebracht zijn. Ziet er netjes uit.Nu afwachten of t echt helpt.
bestelling pas na een week geleverd, volgens advertentie vandaag besteld morgen in huis.
zo slecht dit.

Besvarelse fra Moodson
De levering ging snel en bij het aanbrengen van de folie ontdekte ik dat hij niet bleef kleven op matglas. Op de website bleek daar uitdrukkelijk voor gewaarschuwd te zijn. Mijn fout dus. Gebeld en uitstekend te woord gestaan. Betaling is keurig teruggestort. Bravo!
Bestellen is makkelijk. Afleveren duurde even maar dat kwam door een advertentieactie.
Plaatsen makkelijk,10 wij hebben kleine ramen.
Goedkoop en het werkt! De warmte blijft buiten!
Supertevreden!
Nu toch nog bestellen voor slaapkamer.
Snel, goedkoop, effectief en goed bereikbaar voor vragen!
Ik had vooraf een paar vragen over de afmetingen en bevestiging van de zonwering. Na telefonisch contact echter direct een eerste doek besteld. Deze hangt ondertussen naar volle tevredenheid en de volgende bestelling voor de rest van de ramen is ondertussen onderweg!
Wegblijven bij dit bedrijf ze leveren niet wat ze beloven

Besvarelse fra Moodson
Op hun website staan 2 webwinkel keurmerken, maar bij controle zie ik dat ze van geen van beiden echt lid zijn.
Daar hun “concurrenten”slechte reviews krijgen en ze allemaal dezelfde oorsprong lijken te hebben, wil ik bij deze waarschuwen. Denk na!