Fick hem denna faktura några veckor efter bilköp...förstod givetvis att det är ett scam företag...BETALA aldrig fakturor som kommer helt random...oavsett om det ser ut som en faktura. Logiskt så har m... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Garantibolag i världsklass! Har tyvärr varit med om mitt andra haveri med en av våra bilar på knappt två månader. Eftersom det är frugan som körde den bilen valde jag att teckna en extra garanti som j... Se mere
Detta företag är oseriöst och falskt. De påstår sig kunna reparera, men de gör absolut ingenting. Efter att jag skickat en skadeanmälan fick jag bara ett oprofessionellt svar där de hävdade att ska... Se mere
Jag har köpt en bil på en bilfirma. En månad efter köpet kommer en "faktura" där det står "dags att förnya din bilgaranti". Vadå förnya? Bara språket talar för att det är ett papper att kasta i... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Vi erbjuder garantier ut till såväl privatkunder som företagskunder. Garantierna ersätter reparationskostnader om något går sönder. Personlig service via vår kundtjänst. Ett smartare fordonsägande.
Kontaktoplysninger
Sverige
- garantibolaget.se
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Bra och pålitlig tjänst
Bra och pålitlig tjänst! Erik hjälpte mig att snabbt och snyggt åtgärda min bil som jag behöver till jobbet då jag har 10 mil f.o.t. tack för servicen!
Bluffbolag
Se upp, ett riktigt Bluff bolag!!!
Gjorde felsökning på min bil på en BMW verkstad, turbon var dålig.
Efter många turer och ett par månader senare satte Garantibolaget sin egen "diagnos" på bilen, och det täckte de inte! Så betala inte in några pengar till de, de betalar inte ut någonting
Lurendrejerier
Var intresserad av att teckna denna utökade försäkring. Ville bara ställa några kompletterande frågor varpå Daniel på deras kundtjänst svarade på mina frågor. Min bil har rullat 40 000 mil och jag betonade detta minst 2 gånger under samtalet. Jag undrade om försäkringen täcker bilar med detta miltal varpå Daniel svarade "Ja, det täcker alla miltal så länge bilen inte är äldre än 20 år". Jag går därefter in på deras hemsida och där står det max 30 000 mil och 20 år. Han försökte medvetet lura mig till att teckna avtalet.
Håll er borta.
Jag fick ett erbjudande som lät för bra…
Jag fick ett erbjudande som lät för bra för att va sant, och det var det ju inte heller. Ersättning vid godkänd repration max 33000 Sek. (35000-2000) 2000 Sek. kostnad för garantin. När man sedan läser ”Viktiga allmänna begränsningar” så inser man att garantin är tämligen världelös.
Garantibolaget fördröjer beslut och slipper därmed betala.
Tog försäkring via Garantibolaget, men den var värdelös. Generatorn gick sönder och jag behövde bilen. Verkstaden behövde 3 dagar på sig för att få fram delar och laga bilen, men Garantibolaget kunde inte fatta beslut på så kort tid. Trotts att jag var tydlig med att det var bråttom. Nu när bilen är lagad vägrar dom betala med hänvisning till att jag lagat bilen innan deras skadereglerare godkänt skadan. Så genom att fördröja bedömningen slipper bolaget betala…
Behöver du bilen, använd inte Garantibolaget!
Skickar ut bluffakturor, scam
Skickar ut bluffakturor som ska se officiella ut, påstås sälja "garanti" på bilar.
Vilseledande ”faktura”
Vilseledande. Ställer ut ”faktura” med förfallodatum. Om Garantibolaget hade varit så bra hade de inte behövt köra den stilen med fakefakturor.
Skickar ut "fakturor" som reklam
Är ett sådant vidrigt bolag som skickar ut "erbjudande om försäkring" med samma utseende som en faktura.
Missta er inte, detta är bara en försäkring företaget försöker sälja på folk.
Baserat också på vad andra personer skrivit om företaget kan jag inte se hur någon villigt betalar för detta.
Skickar ut en bluff faktura
Skickar ut en bluff faktura, betala inte!!! Det är bara ett erbjudande som ska lura en att teckna en obefintlig försäkring!
Hade en skada på växellådan där…
Hade en skada på växellådan där verkstaden var tvungen att byta ut till en renoverad. Gjorde skadeanmälan på hemsidan och efter en vecka var allt klart och utbetalt! Tack snälla Daniel för så fint bemötande!
Det är ett bedrägeri bolag som bytt…
Det är ett bedrägeri bolag som bytt ägare i års skiftet till en ny målvakt! De betalar aldrig ut någon ersättning vid skada. Hittar bara på orimliga ursäkter.
Företaget Garantibolaget AB Ångerrätt
Företaget Garantibolaget AB skickar ut erbjudande att teckna bilförsäkring genom ett utskick som ser ut som en räkning. Om du av misstag betalar in, är det jättesvårt att få tillbaka pengarna. Trots ångerrätt 14 dagar.
Skickar en faktura bara sådär….
Blufffaktura
Blufffaktura, det framgår inte att det är ett erbjudande.
I mycket liten text efter mycket letande hittar man info om attt det inte föreligger något betalningskrav.
Ett seriöst företag talar direkt om att det är ett erbjudande i rubriken.
Skäms
Fick erbjudande av dem (inte faktura…
Fick erbjudande av dem (inte faktura som många nötter verkar tro). Verkade lite för bra för att vara sant. Ringde dem igår vid ca 1445. Stod i kö 40 min, samtalet lades på. Ringde igen men efter kö i 10 min la jag på. Provade idag några minuter efter de öppnade stod i kö i 15 min sedan lades samtalet på. Ringde igen men efter 10 minuter la jag på. Värdelöst. Vill inte ens tänka mig vad jag hade gjort om jag var kund hos dem och behövde dem i ett garantiärende och de höll på sådär.
Ok erbjudande
Fick ett erbjudande om att teckna garanti idag. Har redan bra försäkring och garanti sedan tidigare så tänker inte nyttja den. Men priset är rimligt och de gör det tydligt att de erbjuder en ett tillfälle att förlänga fabriksgarantin. Visserligen kan man få ett intryck av att man ska betala en faktura för en redan beställd tjänst, men tar man och läser i mer än 10 sekunder så framgår det ändå tydligt att det hela rör sig om ett erbjudande.
Hade varit bättre att skicka ett erbjudande utan medföljande faktura enligt mig för att inte ge intrycket av bluffaktura.
Bluff faktura
Skickar faktura och skriver att man är kvalificerad för garanti, men skriver även ett förfallodatum som att man är skyldig att betala in den summa som anges på faktura. Hade det inte varit för de andra negativa recensionerna här som informerar om detta hade jag behövt vara orolig samt få tag i det företag som jag köpte min bil av för att kolla vad det är som försegår.
Skickar faktura utan att man ens har…
Skickar faktura utan att man ens har pratat med dem. Så gör man inte.
Bluff faktura
Bluff faktura fick man i posten efter att man köpt ny bil. Brevet gör det inte tydligt att detta ska vara något typ av erbjudande utan det försöker få en att tro att man redan tecknat något då det i fetstilt står överst på sidan "bekräftelse på tecknad fordonsgaranti för *REGNR*". Och sen en faktura/inbet.kort med ett förfallodatum. Vet ingenting om företaget i övrigt men dessa bluff fakturor ger inget bra intryck, omvärdera er taktik!
falsk faktura!!
Fick hem bluff faktura efter jag köpt en ny bil med rubriken: Bekräftelse på tecknad fordonsgaranti. Efter det står det en faktura med förfallodatum osv på 2295 kr. Har inte haft någon kontakt med detta företag och det är lurendrejeri. Betala inte om ni får något därifrån!!
Dette er Trustpilot
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.