Fick hem denna faktura några veckor efter bilköp...förstod givetvis att det är ett scam företag...BETALA aldrig fakturor som kommer helt random...oavsett om det ser ut som en faktura. Logiskt så har m... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Detta företag är oseriöst och falskt. De påstår sig kunna reparera, men de gör absolut ingenting. Efter att jag skickat en skadeanmälan fick jag bara ett oprofessionellt svar där de hävdade att ska... Se mere
Jag har köpt en bil på en bilfirma. En månad efter köpet kommer en "faktura" där det står "dags att förnya din bilgaranti". Vadå förnya? Bara språket talar för att det är ett papper att kasta i... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Vi erbjuder garantier ut till såväl privatkunder som företagskunder. Garantierna ersätter reparationskostnader om något går sönder. Personlig service via vår kundtjänst. Ett smartare fordonsägande.
Kontaktoplysninger
Sverige
- garantibolaget.se
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Lita inte på detta företag
Anmälde min bil för skadan .
Efter tre månader fick svar på mailen
Efter en noggrann undersökning av din bil har vi konstaterat att skadan på svänghjulet har uppkommit av slitage. Slitage är normalt och täcks inte av din garanti
dåligt företag dumt svar
Kommer anmäla den företag
Ska anmäla Garantibolaget till ko och…
Ska anmäla Garantibolaget till ko och se om UG kan kolla upp er. Ska lägga ut er på alla sociala medier man kan hur ni säger att bilen måste vara besiktad minst var tredje månad för att eran garanti ska gälla. Har allt sparat på mailet. Bilen var besiktad för mindre än 6 månader sen. Men ni hävdade att det var för lång tid för att eran garati ska gälla
Fick en faktura l försökte ringa…
Fick en faktura l försökte ringa ...stod som nr 2 i telefonkön i 20 min o la på. Sedan kollade jag detta företaget o förstår det är ett bedrägeriföretag helt klart..vågar inte betala fakturan.
Bluff bluff
Bluff bluff, betalade in, trodde fakturan var från min försäkring bolag, har inte fått pengar tillbaka. Fick skicka in massa med underlag till dem, ingen respons. BLUFF
Bluffbolag!!
Jag fick en försäkringsräkning från detta företag för min bil. Jag var på väg att betala räkningen. För på den tiden väntade jag på en riktig räkning från försäkringsbolaget som jag tecknade. Men jag märkte att företagsnamnet är annorlunda!! Så de är ett bluffföretag, akta dig för dem!!!
Troligtvis bedrägeri
Troligtvis bedrägeri,
skickar ut en faktura för att samla in pengar.
Bedrägeri
Bedrägeri. Den som tar sig tiden att läsa villkoren inser detta ganska fort.
Bolaget lovat en sak och krävt mer…
Bolaget lovat en sak och krävt mer pengar därefter. Jag kommer att teckna ny försäkring men deffenitivt inte med det företag som försöker lura folk på pengar.
Detta företag är sin absoluta sämsta…
Detta företag är sin absoluta sämsta klass!
Jag köpte mig en nyare golf och fick detta erbjudande per post, bra pris som var rabatterat och läste noga igenom alla villkor, efter ett långt tag tändes motorlampan i min bil och jag lämnar in den på verkstad där dem konstaterar att ena kolven har dåligt kompression och behöver bytas, jag får en offert som jag skickar in till Garantibolaget i samband med skadeanmälan, efter många samtal med enligt mig den ende anställde "Daniel" så kommer dem fram till :
"enligt våra villkor och policy så uteblir ersättning för skador som kan anses vara förutsedda eller vanliga för din bilmodell"
Har pratat med ARN samt advokat som menar på att detta är ej acceptabelt som nekande för reperation då
1: står inget i villkor och policy gällande "förutsedda fel"
2: Hade det stått i villkor och policy så hade ingen köpt detta då dem har äganderätt till säga att alla skador i världen är förutsedda vilket innebär att dem aldrig kommer ta på sig skador utan bara håva in pengar!
Har överklagat detta men inget händer , har även ringt kundtjänst ett antal gånger där ALLTID "Daniel" svarar och hänvisar till att inom 24h kontaktar dem mig , veckorna går inget händer!
Jag betalade bara ca 3000 för denna "Garanti" men rättvisa är prio för mig därav vill/kommer jag förmedla detta på sociala media, vänner, även gå vidare i ärendet!
Så gott folk köp inte detta!! Spara pengarna!
Bedrägeri och bluff företag.
Detta är en bluff garanti är du smart…
Detta är en bluff garanti är du smart köp alldrig detta
Daniel är super duktig att tala och lura tror inget på han
Detta är mitt omdöma besviken kund
Garantibolag i världsklass!!
Garantibolag i världsklass! Har tyvärr varit med om mitt andra haveri med en av våra bilar på knappt två månader. Eftersom det är frugan som körde den bilen valde jag att teckna en extra garanti som jag fick hem per brev för att inte behöva oroa mig. Fick ett mycket professionellt bemötande av personalen när vi ringde in och anmälde skadan. Garantin kostade inte många hundralappar och visade sig vara årets bästa investering. De täckte en total skada på nästan 34000kr!!!! Mycket nöjd med Garantibolaget och ger dem högsta betyget!
Mycket trevlig kundtjänst
Mycket trevlig kundtjänst . Svarade på frågor som jag o mannen hade och hjälpte till när vi fick ett brev av dem. Självklart tog vi del av erbjudandet.
BLUFF och bedrägeri.
VARNING VARNING !
VARNING VARNING !! Helt igenom Bluff företag !
efter att dom fördröjt ärende i en månad så fick jag bara beskedet att köpet inte kan hävas för att det gått för lång tid. Dom försökte sedan att få mig att lämna mer personliga uppgifter, tex bank kontonr för att kunna fortsätta att lura av mig pengar. Dom är anmälda till ARN och jag väntar på besked
Jag råkade betala på fyllan haha då jag…
Jag råkade betala på fyllan haha då jag trodde det var en faktura. Mailade dom att jag inte ville ha försäkringen. Fick skicka ett par kopior av inbetalnings kort mm och fick tillbaka pengarna på konto idag. Det var inget strul alls.
Sämsta garantibolaget i sverige och jag…
Sämsta garantibolaget i sverige och jag undrar varför transportstyrelsen låt den garantibolaget lurade folk och bluffade dem.
Jag har 2 ärende hos dem genom min bluff garanti och dem säjer att vilkoret täcker inte en av dem och på vilkoret står färdig klart täcket.
Bluff.bluff.bluff företag.
Mycket trevliga killar som jobbar
Mycket trevliga killar som jobbar. Tack till erik och daniel som fixade min bil 🙌🙌
Skickar ut inbetalningskort med…
Skickar ut inbetalningskort med förfallodag om tre dagar, med förhoppning om att någon betalar av misstag eller tror att man är skyldig att betala. Kallar sig Garantistyrelsen enligt Trustpilot?
Fortfarande inte betalat tillbaka mig
Fortfarande inte betalat tillbaka mig. Jobbar själv på ett företag där vi tar hand om våra kunder. Har även läst den senaste recensionerna och vill även säga att jag fortfarande ej fått hjälp fast jag anmält dem till arn (som iförsig inte är avslutat än)/saga
Dette er Trustpilot
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.