Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Tager man 56 anmeldelser, de fleste anmeldere var nogenlunde tilfredse med deres overordnede oplevelse. Kunderne finder generelt hjemmesiden nem at bruge og værdsætter, at den fungerer som forventet, især ved køb og indbetalinger. Mange fremhæver også den hurtige og effektive support, der ofte løser problemer hurtigt. Dog udtrykker en betydelig del af brugerne utilfredshed med udbetalingsprocessen, da mange oplever vanskeligheder med at få deres penge udbetalt. Der er også bekymringer omkring kundeservicens responstid, som ofte er lang, og at supporten i nogle tilfælde ikke giver tilfredsstillende løsninger eller modstridende informationer. Nogle oplever også tekniske fejl på hjemmesiden, især i forbindelse med betalinger.

Det, folk taler mest om

Customer service

Brugere beskriver tvetydige interaktioner med kundeservice. Mens nogle oplever hurtig og effektiv hjælp, især... Se mere

Payment

Anmeldere nævner negativ feedback om betaling. Kunder rapporterer, at det er svært at få udbetalt penge, selv... Se mere

Website

Anmeldere fremhæver tvetydige aspekter af websitet. Mens nogle kunder roser den gode og overskuelige... Se mere

Response time

Kunder udtrykker stor utilfredshed med responstiden fra kundeservice. Mange rapporterer lange ventetider på... Se mere

Product

Mennesker rapporterer tvetydige oplevelser med produktet. Mens nogle kunder oplevede, at platformen fungerede... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Jeg søgte hjælp i forbindelse med et salg. Der var super hurtig respons, med en endnu bedre kommunikation og engagement fra jeres support. Jeg fik hjælp af Andreas, han var super behagelig og super... Se mere

Hej gamerpay, jeg elsker jeres hjemmeside. Jeres medarbejder Simon hjalp mig både med at købe og sælge kniv. Det hele fungerede strygende og helt uden problemer. Kan klart anbefale Gamerpay til alle d... Se mere

1. Online markedsplads
  2. Spiltjeneste

Introducing GamerPay - your go-to platform for a secure and easy way to buy or sell Counter-Strike items trusted by more than 300.000 users. Whether you are looking to buy, sell, or simply browse Counter-Strike items, GamerPay has you covered. Our user-friendly interface ensures a seamless trading journey for gamers worldwide. GamerPay charges a 0% sales fee, and skins are sold directly from your own Steam inventory. Say farewell to hidden, hefty fees and hello to a fair marketplace that ensures you maximize the value of your in-game items. Buyers can look forward to finding items at an average discount of more than 30%. Build your dream loadout today - GamerPay has more than 75.000 items available that you can browse. Not happy with the price? Place a bargain, negotiate with the seller, and potentially secure an even better deal. At GamerPay, safety is our top priority. Every transaction is tracked through the Steam API, providing validation for all trades to eliminate the risk of scams. GamerPay is based in Denmark, and we are PCI, PSD2, and SCA compliant. Our data processing partners are located within the EU or in the US with companies that have joined the US Privacy Shield agreement. This ensures that your data is stored safely. Say goodbye to scams, hefty fees, and sketchy encounters online – join GamerPay today and experience the pure joy of safe, fair, and easy P2P trading.

3,5

Middel

2 t anmeldelser

Svarer typisk inden for 2 uger

Hurtig og god service

Hurtig og god service, tak for hjælpen til Daniel.

18. juni 2025

Besvarelse fra gamerpay.gg

Tusind tak for de pæne ord! Vi er glade for at høre, at Daniel kunne hjælpe dig hurtigt og godt. Det betyder meget for os.

Morten / GamerPay

Jeg skrev til supporten og fik super…

Jeg skrev til supporten og fik super hurtig hjælp af Simon.
Super fedt med noget hurtig hjælp

18. juni 2025

Besvarelse fra gamerpay.gg

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse! Vi er glade for at høre, at Simon kunne hjælpe dig hurtigt – det betyder meget for os at levere god og effektiv support.

Morten / GamerPay

Hurtigt og nemt hver gang 👌

14. juni 2025

Hej Mikkel,

Tusind tak for de 5 stjerner!

Skønt at høre det er hurtigt og nemt hver gang – lige som det skal være 👌

5 Stjerner!

Jeg fik hjælp af Andreas, han var super behagelig og super behjælpelig med min situation.
Kæmpe anbefaling og ros her fra!

13. juni 2025

Hej!

Tusind tak for de flotte ord og de 5 stjerner :)

Vi er virkelig glade for at høre at Andreas kunne hjælpe dig hurtigt og engageret – det giver vi selvfølgelig videre til ham.

Kæmpe tak for anbefalingen.

Morten / GamerPay

Jeg skrev på Discord til Simon og fik…

Jeg skrev på Discord til Simon og fik hurtig hjælp til at sælge min kniv.

13. juni 2025

Hey Cayden!

Tusind tak for de 5 stjerner og din feedback

Vi er glade for at høre at Simon kunne hjælpe dig hurtigt på Discord – fedt at salget gik nemt.

Super god side

Super god side. Nemt og intuitivt.
Hurtig udbetaling og indbetaling.

Har haft behov for lidt support, der var Andreas knivskarp og hjalp hurtigt. Top klasse!

4. juni 2025

Hey THeis!

Tak for den flotte anmeldelse og de 5 stjerner.

Skønt at høre at både platformen og supporten fungerede godt – og kæmpe ros til Andreas, det sender vi videre.

Morten / GamerPay

Jeg havde en utrolig god oplevelse med…

Jeg havde en utrolig god oplevelse med kunderservice især Daniel, han forklarede og hjalp med at verificere mig som kunde.

11. juni 2025

Mange tak for de 5 stjerner og de pæne ord

Det betyder meget at høre at du havde en god oplevelse med vores kundeservice – og særligt dejligt at Daniel kunne hjælpe dig godt igennem verificeringen

Morten / GamerPay

Tak for hjælpen til Daniel!

Tak for hjælpen til Daniel!

3. juni 2025

Besvarelse fra gamerpay.gg

Mange tak for anmeldelsen!

Fedt at høre at Daniel kunne hjælpe :)

Fed hjemmeside

Fed hjemmeside, den er meget overskuelig, godt sat op. Desuden hjalp Daniel mig med KYC- verificering, god service han udbyder.

4. juni 2025

Besvarelse fra gamerpay.gg

Mange tak for anmeldelsen!

Fedt at høre at Daniel kunne hjælpe – det sender vi videre med det samme :)

Morten / GamerPay

GamerPay er super nemt at bruge

GamerPay er super nemt at bruge, og jeg føler mig helt tryg ved at handle der. Har både købt og solgt uden problemer. Andreas fra support var hurtig til at hjælpe og rigtig venlig. Kan klart anbefales!

21. juni 2024

Besvarelse fra gamerpay.gg

Tusind tak for den varme anbefaling og de pæne ord :)

Det betyder meget for os at høre at du både har haft gode oplevelser med at købe og sælge – og vi giver selvfølgelig stor ros videre til Andreas.

Vi glæder os til at handle med dig igen-

Morten / GamerPay

Jeg var lidt skeptisk omkring GamerPay

Jeg var lidt skeptisk omkring GamerPay, da det var først gang jeg skulle benytte platformen. Jeg kontaktede support og fik hjælp af Daniel med at forstå systemet, transaktioner osv. Det var super godt support og virkelig nemt at forstå. Kan klart anbefale

1. juni 2025

Hej Rune,

Tusind tak for din anmeldelse og for at give GamerPay en chance selvom du var skeptisk i starten.

Det er fantastisk at høre at Daniel kunne hjælpe dig godt i gang og gøre processen nem og tryg!

Vi sætter stor pris på din anbefaling :)

Fantastisk service

Jeg havde haft nogle tekniske problemer, hvor jeg sent fredag aften skrev ind for at få hjælp. Jeg havde forventet at få svar i løbet af denne uge, men allerede lørdag morgen havde Daniel svaret på min besked og mine problemer var alle blevet løst.

Fantastisk service og stort tak til Daniel - hans service skal anderkendes!!

30. maj 2025

Hej Will,

Tusind tak for den flotte anmeldelse og fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Det betyder meget for os at høre at Daniel kunne hjælpe dig hurtigt og løse dine problemer allerede lørdag morgen :)

Din ros er givet videre – og det sætter vi stor pris på.

SIMON FRA GAMERPAY ER IKKE BARE ET MENNESKE, HAN ER EN SERVICEMESSIAS 🌟🌟🌟🌟🌟

Simon svarede på mit spørgsmål hurtigere, end jeg kunne stave til AWP. Jeg blinkede, og han havde allerede skrevet tre beskeder, vedhæftet screenshots, og sendt mig et virtuelt kram. Han vidste, hvad mit problem var, før jeg selv gjorde det.

1. juni 2025

Hej Sebastian!

Fantastisk anmeldelse – den fik os til at smile helt ned i supportchatten :)

Simon bliver glad for at høre det, og vi er glade for at han kunne hjælpe dig så hurtigt og præcist (og med virtuelle kram oveni) ;)

Tak fordi du delte din oplevelse.

Kompetent og effektiv kundeservice

Jeg havde lidt problemer med en transaktion. Men da jeg kontaktede kundeservice, hvor jeg fik fat i Daniel, løste det hele sig. Han ordnede det hele hurtigt og effektivt.

30. maj 2025

Hej Oskar,

Tusind tak for din anmeldelse.

Dejligt at høre at Daniel fik løst problemet hurtigt og effektivt – det giver vi selvfølgelig videre :)

Vi er glade for at du fik en god oplevelse.

forfærdeligt dårlig kundeservice/refunderings metoder

mega dårlig kundeservice har venter i 3 dage på et svar tilbage, og ikke nok med det, så de penge jeg skulle have tilbage for en handel der ikke gik i gennem har taget 19 dage nu om at skulle komme ind på min konto.
og deres kundeservice sagde bare snak med din bank, og efter det har jeg ikke hørt et ord fra dem. og min bank siger det ikke har noget med dem og gøre, hvad de siger de tror der sket er at pengene er sendt og derefter trukket tilbage igen

24. maj 2025

Besvarelse fra gamerpay.gg

Jeg er ked af at høre om din oplevelse og forstår godt at du er frustreret over både den lange ventetid og den manglende opfølgning.

Når en handel bliver annulleret bliver pengene automatisk sendt retur men i sjældne tilfælde kan der opstå fejl eller afvisninger undervejs i bankens systemer. Vi må ikke trække pengene tilbage men nogle banker returnerer automatisk beløbet hvis de ikke kan matche modtager.

Det lyder som om der er brug for at vi undersøger din sag mere grundigt. Hvis du sender din ticketID eller TradeID til support@gamerpay.gg så skal jeg personligt sikre at den bliver fulgt op og afsluttet korrekt.

Undskyld for den dårlige oplevelse og tak fordi du gør os opmærksomme på det.

Dårlig kundeservice

Synes det er ufatteligt at man prøver at kontakte jer, når sælger ikke sender de lovede skins. Men man kan vente i flere dage uden at få svar på noget som helst.

Dertil er der lavet en "live-chat", som gerne skulle give et hurtigt svar, men der går der op til 2 dage før man får svar, hvilket fjerner "live"-aspektet.

Kan samtidig se herinde på Trustpilot, at jeg ikke er den eneste der klager over den dårlige kundeservice, så dette var måske et punkt I skulle kigge ind i. Det giver en manglende lyst til at anvende jeres side fremadrettet...

20. maj 2025

Besvarelse fra gamerpay.gg

Tak for din ærlige anmeldelse og for at gøre os opmærksomme på din oplevelse.

Vi er helt enige i at det ikke er acceptabelt at vente flere dage på svar, især når en handel ikke bliver gennemført som den skal.

Vi tager feedback som din meget seriøst og vi bruger den til at prioritere de områder hvor vi skal løfte os. Hvis du stadig mangler hjælp i din konkrete sag må du meget gerne sende din ticketID eller TradeID til support@gamerpay.gg så vi kan følge op med det samme.

Best marketplace!

2. maj 2025

Hi Daniel,

Thanks a lot for the great feedback :)

Awesome to hear you think GamerPay is the best marketplace

Best regards
Morten / GamerPay

Sikker måde at handle på

Sikker måde at handle på i et marked, der kan være svært ellers at navigere i

9. maj 2025

Hey Mathias!

Tusind tak for din feedback:)

Vi er virkelig glade for at høre at du føler dig tryg ved at handle på GamerPay især i et marked hvor det ellers kan være svært at navigere.

Ingen respons på mails

For nogle uger siden har jeg købt en case på Gamerpay, så dog intet til hverken casen eller mine penge.
Supporten svarer mig ikke via e-mail..
Undgå at handle her.

14. marts 2025

Hej, Magnus!

Det lyder som en virkelig frustrerende oplevelse, og det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker, at nogen skal have på GamerPay.

Når en handel ikke gennemføres, bliver pengene automatisk refunderet, men afhængigt af betalingsmetode og bank kan der gå et par hverdage, før pengene er synlige igen. Jeg er ked af, hvis du ikke har fået svar via e-mail – det er ikke godt nok, og det vil jeg meget gerne undersøge nærmere.

Hvis du sender dit tradeID eller e-mail til support@gamerpay.gg (eller svarer her med den), så sørger jeg personligt for, at vi får løst sagen hurtigst muligt.