GadgetCity Anmeldelser 145

2,7

Super service ... Fik meget mere for pengene end forventet - både økonomisk og m.h.p. personlig betjening. Firmet kan varmt anbefales. Jeg har et ældre familiemedlem, der desværre har måttet på af... Se mere

Mage til løgnagtig "butik" har jeg ALDRIG oplevet før. Jeg forstår slet ikke hvordan han kan få lov til forsat at eksistere. Jeg har i modsætning til mange andre heldigvis modtaget mine penge, efter a... Se mere

Kan varmt anbefale GadgetCity, som har en virkelig fin service. Vores barnebarn fik i julegave en 3 meter lang ledning til opladning af hans Ipad, men desværre gik den forholdsvis hurtigt i stykker.... Se mere

Køb aldrig noget hos dette firma som ejes af Johnni bestilte 2 cover til mobil og ipad D 5 jannuar har stadig ikke fået mine vare og har haft den nar i tlt flere gange hvor han lover at sende mine var... Se mere

1. Butik med mobiltilbehør

Om GadgetCity

1. Altid GRATIS fragt på ALT.
  2. 1-2 dages levering til døren.
  3. Mulighed for afdrag over 24 mdr.
  4. 1001 nats returret.
  5. Vi er et e-mærket
    (et sikker sted at handle).
  6. Sikker betaling via Dibs / NETS.
  7. God samvittighed
    (Vi er et CO2 neutralt web-site).
  8. 5 stjerner på TrustPilot.
  9. Vi er en dansk-virksomhed.

2,7

Under middel

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Superbetjening

Første gang jeg bestilte hos Gadgetcity men bestemt ikke sidste gang ,sikken en betjening.Blev ringet op om aftenen ang en ordre jeg havde bestilt hvor der var lidt bøvl med min adresse,så han kom personligt ud om aftenen med mine varer,helt fra Amager til bellahøj ,det kalder jer service .Har handlet mange år på nettet men aldrig fået så god betjening,så glæder mig allerede til at bestille igen .Thumbs up👍

15. november 2013

Mange mange tak.

Hilsen Johnni / GadgetCity

er så glad for mine køb hos GadgetCity

hej
jeg har købe omslag til min i-pad og i-fon sidste år, og de ser nye ud endnu,
så jeg syndes du skal prøve og gå ind på deres side og se om der er noget du kan bruge.
flere af mine venner har også købt en masse til deres telefoner der.

<3 den netbutik

17. oktober 2013

Besvarelse fra GadgetCity

Vi takker og bukker Jette.

Hilsen Johnni / GadgetCity

Online storen er fantastisk!

gik ind på hjemme siden, og fandt hurtigt det jeg skulle bruge (en øresnegl) da min gamle var gået i stykker, og en extern harddisk..

efter jeg havde lavet bestillingen modtog jeg pakken 2 dage efter.. og alt var i orden..

kan varmt anbefale GadgetCity til folk der lige står og mangler.. det er nemt og hurtigt og priserne er fornuftige!.

4. oktober 2013

Mange tak Knud for anmeldelsen. Håber du får glæde af batteri coveret :D

Hilsen GadgetCity

Fantastisk Service!

Jeg er typen der ikke gider at vente alt for lang tid på mine pakker. Så da jeg fik pakken på andendagen efter jeg havde bestilt var jeg utrolig glad. Fedt at se at en "lille" gadget side som gadgetcity kan levere varen så godt som de gør!

19. september 2013

Mange tak for anmeldelsen Christian. Forsat god sommer fra os til dig :D

Alt var perfekt

Trods den lidt spartanske hjemmeside, så valgte jeg afgive en bestilling - og jeg blev sandelig ikke skuffet, Varen kom hurtigt og fint emballeret!

Prisen var meget billig - den kunne faktisk godt have været lidt højere og jeg ville fortsat have handlet.

Jeg har kun godt at sige og jeg håber at ejeren af virksomheden får sucess - den er i hvert fald vel fortjent.

3. september 2013

Hej Jannik

Tak, fordi du synes varen kom hurtig og prisen var i top. Vores mål er, at alle skal føle, de har gjort en god handel. Både sælger og køber. Så bliver sælger glad og køber glad. Og folk kommer igen. Og det er netop det, der skaber succes.

Ja, vi får mange positive henvendelser fra kunder ang. vores priser. Og har fået et par negative fra konkurrenter. Men sådan er det. Det må de om. Så længe vi andre er glade. Og det kunne vi se på din anmeldelse, at du er.

Tak for din anmeldelse. Håber at se dig igen på www.GadgetCity.dk, Jannik.

De bedste "rest-sommer-hilsner" fra os til dig.

Mega god service

Du få næsten ikke bedre service en hos gadgetcity har for 2 dage siden købt i-helikopter som er MEGA fed !!! Og havde tabt et tandhjul og viste ikke problemet da man bliver ringet op og forklaret det efter at havde spurgt om hjælp. Jeg ville helt klart handle igen ved gadgetcity nu og i fremtiden og ville anbefale dem meget !!!! ;-)

19. februar 2013

Besvarelse fra GadgetCity

Hej Mike. Fedt at se du kan lide iPhone Helikopteren lige så meget som vi kan. Det er et virkeligt sjovt produkt. Og mange tak for den gode anmeldelse.

SUPER SERVICE!!!

Har i dag købt produkter hos GadgetCity, fantastisk service og super fede produkter til rigtige gode priser! Det er bestemt IKKE sidste gang jeg handler der!!!
Tak for god og hurtig service GadgetCity, vi ses helt sikkert igen:)
MVH. Carina.

7. februar 2013

Besvarelse fra GadgetCity

Hej Carina. Tak for din anmeldelse. Glæder os til at se hvilken "fanzy-girly-thing" du skal have næste gang.

Besværlig betalingssystem

Irriterende besværligt betalingssystem som ikke yder butikken den retfærdighed den fortjener. Fornuftige priser og super god kundeservice! Varerne kom som bestilt til rette tid.
Vil dog ikke anbefale siden på grund af betalingssystemet. Møg ærgeligt..

UPDATE!!
Bliver ringet op af ejeren som fortæller at de nu har fået et nyt betalingssystem..
5 stjerner, intet mindre! Nemt at betale og supernem hjemmeside, også 2. gang!
Det, at man bliver ringet op efter en anmeldelse viser godt nok et stort engagement fra ejers side, der absolut tager konstruktiv kritik til sig. Mange kunne lære af det!

17. december 2012

Besvarelse fra GadgetCity

Mange tak Janne. Vi er også rigtige glade for vores nye betalingssystem. Det gør det super nemt for dig som kunde at betale.

Tip top!

Brugervenlig hjemmeside, hurtig service, personlig levering til døren kun få timer efter jeg havde bestilt (det lå lige på ruten), produkt i super kvalitet plus ekstra goodies i posen - jeg kunne ikke være mere tilfreds!

15. december 2012

Lækker produkter og bedste service jeg har oplevet!

Forleden dag stod jeg i den situation, at jeg havde brug for en gave til min svigerdatter. Jeg fandt et lækkert iPhone 4 batteri cover hos GadgetCity.
Men eftersom jeg skulle bruge gaven samme dag prøvede jeg, at skrive til dem via deres online chat system. Jeg fik svar godt og vel med det samme og spurgte dem om det var muligt, at komme og hente gaven idag. De svarede, at det var det selvfølgeligt, men de også havde tid til at bringe den ud idag.
En time efter jeg havde bestilt gaven stod GadgetCity ude foran min dør med min vare der også var pakket ind.
Tak GadgetCity for at have gjort en meget stressende dag til en rigtig god oplevelse for mig. Jeg kan varmt anbefale GadgetCity.

28. oktober 2012

Retro-telefonrør til Smartphone

Jeg har et ældre familiemedlem, der desværre har måttet på aflastning på et plejehjem og derfor blev opfordret til midlertidigt at anskaffe sig en mobil telefon, hvilket hun slet ikke havde mod på eller lyst til... et retrotelefonrør fra GadgetCity har nærmest løst problemet:-)
v.h.
Anna Grethe Smith

24. oktober 2012

Kunne man give mere end 5 stjerner så havde jeg gjort det. Super god service og fede produkter!

Jeg har købt solcelleoplader til iphonen hos gadgetcity.dk. Den virker helt perfekt og oplader telefonen på ca. 2 timer.. Det er sq da mega smart.. ;)

Bestilte om onsdagen og fik min bestilling dagen efter med posten. Det er super nemt at bestille på deres webshop og så kunne jeg nemt og problemfrit betale med mit Visa. Det kan man da kun kalde god service.

Alt i alt en super god oplevelse. Er du interesseret i gadgets kan jeg kun opfordre andre til at handle hos gadgetcity.dk.

24. oktober 2012

Besvarelse fra GadgetCity

Vi bukker. Mange tak for den gode anmeldelse.

super service

Her er der tale om kanont service og leveringen er i top.
Dette er noget mange netforretninger kan lære af. Kan varmt befales og bliver det også herfra. Og er slet ikke færdig med at handle her inde.

5. oktober 2012
Vis anmeldelser på alle sprog. (145 anmeldelser)