Super service ... Fik meget mere for pengene end forventet - både økonomisk og m.h.p. personlig betjening. Firmet kan varmt anbefales. Jeg har et ældre familiemedlem, der desværre har måttet på af... Se mere
Mage til løgnagtig "butik" har jeg ALDRIG oplevet før. Jeg forstår slet ikke hvordan han kan få lov til forsat at eksistere. Jeg har i modsætning til mange andre heldigvis modtaget mine penge, efter a... Se mere
Kan varmt anbefale GadgetCity, som har en virkelig fin service. Vores barnebarn fik i julegave en 3 meter lang ledning til opladning af hans Ipad, men desværre gik den forholdsvis hurtigt i stykker.... Se mere
Køb aldrig noget hos dette firma som ejes af Johnni bestilte 2 cover til mobil og ipad D 5 jannuar har stadig ikke fået mine vare og har haft den nar i tlt flere gange hvor han lover at sende mine var... Se mere
Om GadgetCity
- Altid GRATIS fragt på ALT.
- 1-2 dages levering til døren.
- Mulighed for afdrag over 24 mdr.
- 1001 nats returret.
- Vi er et e-mærket
(et sikker sted at handle). - Sikker betaling via Dibs / NETS.
- God samvittighed
(Vi er et CO2 neutralt web-site). - 5 stjerner på TrustPilot.
- Vi er en dansk-virksomhed.
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Dejlig hjemmeside!
Jeg så en reklame på Facebook med iPhone opladere. Det sjove er, at jeg faktisk står og mangler en. Super dejligt med fri fragt om det hele! Dejligt med massere af info fx. hvornår de sender og meget kort levering.
Kortere sagt: Fantastisk!

Alt i skønneste orden
Efter nogle misforståelser er alt nu bragt iorden tak for det.

Kan kun anbefales
Købte et par covers og et opladerkabel til min iPad - alt fungerer uden bøvl.
Hurtig levering + gode produkter giver en 5-stjernet anmeldelse.
Kan kun anbefales.

Super Service!
Fin levering og god efterfølgende telefonisk vejledning ved spørgsmål.

Besvarelse fra GadgetCity
Super service ifbm. med forkert leverance.
Jeg bestilte 2 juleslips hos Gadget City. Et par dage efter ankom de, dog i forkert farve. Jeg skrev en mail til dem og blev senere samme dag ringet op af Johnni (Nice guy btw!). Han kunne se der var sket en fejl og løste problemet hurtigt. I dag har jeg fået mine slips i rigtig farve. Så er vi klar til julefrokost!

Dejligt sted!
Super god service, og hurtig levering!
5+ stjerner! 100% tilfreds!

Besvarelse fra GadgetCity
God service og hurtig levering
Gode produkter, og gode priser.. Ikke sidste gang jeg handler hos dem.

Besvarelse fra GadgetCity
Super god og personlig service!!!!!
Købte et mobil cover, som desværre ankom defekt. Kontaktede Gadgetcity.dk og snakkede med Johnni. Han tilbød at erstatte med et andet og endda screen covers oveni for ulejligheden. Jeg bad om et oplader kabel til min iPad istedet for screen covers for ulejligheden, og fik det uden tøven. Men, jeg glemte at oplyse, at det var en ældre iPad, hvorfor jeg fik et kabel til en nyere model. Jeg skrev til Gadgetcity, hvorefter Johnni ringede mig op, opklarede forvirringen og sendte mig endnu et kabel, og denne gang det rigtige, selvom fejlen lå hos mig. Fantastisk service, og personlig håndtering af Johnni og vejledning i produktet under hele sagsbehandlingen. Der var ingen tvivl om, at Gadgetcity og Johnni havde ønsket om en tilfreds kunde som mål. Jeg kan kraftigt anbefale dem og vil ikke tøve med at handle der igen :-)

Forkert vare...
Bestilte skærmfolie, og et cover til min iphone 6 plus. Coveret passede til en almindelige 6'er. Jeg syntes ellers normalt ikke, at jeg laver fejl, men jeg kunne se på fakturaen, at det var til en almindelig 6'er, så det måtte jeg have gjort. Folien passede desværre også til en almindelig 6'er, men der kunne jeg se på fakturaen, at fejlen ikke var min, så jeg skrev en mail, og fik svar på, at fejlen var min egen med coveret. Skrev tilbage, at skærmbeskyttelsen var deres fejl, og at jeg selvfølgelig ønskede en ny som passede, men det valgte de ikke, at svare på.
Edit: Fik snakket med Johnni, og fik penge retur for skærmbeskyttelsen, så nu er det ude af verden.

Service på højt plan!
Jeg har aldrig oplevet noget lignende! Fantastisk service! Har intet at klage over! Bestilte et produkt, som desværre var i stykker, sendte et billede ind af produktet og får nu tilsendt en ny, fantastisk!

Verdens bedste service
Skulle bestille nogle vare, men deres betalings system var gået ned for en stund, så jeg forlod hjemmesiden, men blev ringet op 10 min senere. Det var en flink medarbejder fra GadgetCity, der ville høre om han kunne hjælpe mig med min bestilling, nu hvor det var gået ned.
Det er hvad jeg kalder god service, one of a kind butik. 5 fede stjerner fra mig af! :)

Super god service!
Rigtig hurtig levering, dagen efter bestilling! Plus at da jeg så, på en eller anden måde har formået at ødelægge mit cover, tilbydes der at sendes et nyt.
Vil klart anbefale andre at benytte Gadgetcity! Helt sikkert! :)

Besvarelse fra GadgetCity
Super service med flinke og hjælpsomme mennesker. Man får virkelig meget for pengene :)

Fantastisk Kundeservice! :-)
Hurtig fragt, god kvalitet og super kundeservice. Der er absolut intet at klage over fra min side! Kan klart anbefale GadgetCity til andre. :-)

Trods svigt hos Post Danmark - Fin service
Jeg bestilte på nettet d.12/7 og ventede en lile uge før jeg rykkede efter varerene. Fik svar samme dag, at de ville efterlyse pakke hos Post Danmark og ellers afsende ny vare. D. 23/7 havde jeg stadig ingen varer og sendt ny email til gadgetcity. Dagen efter ringer de mig og fortæller, at Post Danmark havde sagt pakken lå til omdeling, men da den nu ikke var kommet frem, ville de straks sende ny. Den nye pakke modtog jeg så i dag. Så rigtig lang leveringstid - men fin service undervejs og hurtig besvarelse af email henvendelser. Tænker en email til kunderne når varerne afsendes ville mindske henvendelser, for så ved man, hvornår man skal forvente sine vare og kan reagerer hurtigt, om de ikke kommer frem :-)

Anmeldelse ;)
Jeg bestilte et cover igår men valgte det forkerte mønster ved et uheld så jeg skrev bare til dem og de ordnede det efter 10 min. 100% god service for hvis man har fortrudt noget kan man lave det om !:)

Besvarelse fra GadgetCity
Super fin og hurtig service
Jeg brugte chat-funktion, hvor jeg fik hurtigt svar på de spørgsmål jeg havde til de høretelefoner, jeg ville købe. De ankom med posten, den dag jeg havde forventet, så det var super fin service.

Service helt i top
Efter henvendelse til GadgetCity får han en ny ledning tilsendt.
Vil helt sikkert bruge GadgetCity fremover.

Super service og levering
Bestilte et iphone cover, som lå i min postkasse punktligt dagen efter, som lovet i den hurtigt tilsendte ordrebekræftelse. Super service og hurtig levering - kan derfor klart anbefale Gadgetcity til alle!