Super service ... Fik meget mere for pengene end forventet - både økonomisk og m.h.p. personlig betjening. Firmet kan varmt anbefales. Jeg har et ældre familiemedlem, der desværre har måttet på af... Se mere
Kan varmt anbefale GadgetCity, som har en virkelig fin service. Vores barnebarn fik i julegave en 3 meter lang ledning til opladning af hans Ipad, men desværre gik den forholdsvis hurtigt i stykker.... Se mere
Om GadgetCity
- Altid GRATIS fragt på ALT.
- 1-2 dages levering til døren.
- Mulighed for afdrag over 24 mdr.
- 1001 nats returret.
- Vi er et e-mærket
(et sikker sted at handle). - Sikker betaling via Dibs / NETS.
- God samvittighed
(Vi er et CO2 neutralt web-site). - 5 stjerner på TrustPilot.
- Vi er en dansk-virksomhed.
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Aldrig modtaget min ordre
Aldrig modtaget min ordre, og aldrig fået mine penge retur.
I slutningen af februar 2017 bestiller …
I slutningen af februar 2017 bestiller og betaler jeg to stk. retro telefonrør - pris 238 kroner. Da varen ikke kommer rykker jeg og får at vide den er på vej. Jeg skriver på GadgetCitys hjemmeside og rykker efter nogle uger og bliver så ringet op af Johnny som giver mig valget mellem at få varen eller pengene tilbage. Jeg vælger pengene. Da de heller ikke dukker op får jeg kontakt med Johnny igen igen der fortæller det er lidt besværligt at føre pengene tilbage men det skal nok ske. Vi skriver nu september 2017 og efter et halvt år med rykkere er der absolut ikke sket noget. Jeg kan bestemt anbefale alle at holde sig væk fra GadgetCity.
NEJ NEJ og atter NEJ.
Mage til løgnagtig "butik" har jeg ALDRIG oplevet før. Jeg forstår slet ikke hvordan han kan få lov til forsat at eksistere. Jeg har i modsætning til mange andre heldigvis modtaget mine penge, efter at have truet med en indsigelse. Jeg har også haft Johnny i røret gentagne gange, men uden at der sker en fløjtende fis. HOLD FINGRENE LANT VÆK!!
Bestilte Iphone tilbehør fra …
Bestilte Iphone tilbehør fra Gadgetcity, den 17/3-2017 (s:a 366.- "ikke hele verden"). Efter 4 samtaler..., stadig intet leveret. HOLD JER LANGT VÆK...
Vh. Anders (Pro-meta.dk)
Jeg købte et iPhone cover til 199 kr
Jeg købte et iPhone cover til 199 kr, pengene blev hævet med det samme, varen er bestilt D 16-6, men da den ikke dukkede op, ringede jeg, fik fat i Johnny som lovede at komme forbi med det, det skete ikke! Ringede 4 gange mere. For 14 dage siden,skrev jeg en dårlig anmeldelse her på trustpilot, 5 min efter ringede han mig op og lovede at han ville sætte pengene ind dagen efter, hvis jeg bare til gengæld ville slette min anmeldelse, det gjorde jeg,intet er sket , så nu er der kun en politianmeldelse tilbage, hvilket jeg hermed opfordre andre til, er vi mange nok, bliver han anklaget for svindel!
Connie på Amager
Køb aldrig noget hos dette firma som …
Køb aldrig noget hos dette firma som ejes af Johnni bestilte 2 cover til mobil og ipad D 5 jannuar har stadig ikke fået mine vare og har haft den nar i tlt flere gange hvor han lover at sende mine vare som er betalt ..sidst i søndags hvor han lovede at kontordamen kom på job Onsdag 28/6 og så ville hun sende mine penge ...Har ikke modtaget en skid fra den pisse Københavner . Håber hans arme er for korte og han bare må klø helt vildt
Den mest dårlige og uprofessionelle …
Den mest dårlige og uprofessionelle behandling, jeg har oplevet nogen sinde!! Jeg ventede i 8 MÅNEDER på varer som ikke kom. Jeg blev lovet ekstra kabler gang på gang, for ventetiden. På et tidspunkt sendte han dog "pisgule" kabler til mig, som "erstatning" , - som jeg måtte sende retur, sammen med ALT det andet skrammel, som ikke passede på min ordre.. Jeg måtte efter 8 måneder opgive at få mine ting, som jeg havde betalt, og måtte i stedet true med forbrugerrådet og en dårlig anmeldelse, for at få mine penge tilbage. - "man får lige som nok af dårlige undskyldninger efter 8 måneder". Jeg er blevet holdt for nar, og min forståelse og velvillighed for "hans situation" blev udnytte, samt den lange afstand / kontra prisen for selv at hente tingene, blev også udnyttet på det groveste. Jeg køber ALDRIG ved Gadgetcity igen!!
Ikke til at stole på
Kan helt tilslutte mig indholdet af anmeldelsen nedenfor. Nøjagtig det samme er sket for mig. Bestilte et juleslips, som skulle bruges til et lille optrin i forbindelse med afsked med en kollega. Slipset blev bestilt to uger, før det skulle bruges. Da det ikke var kommet efter en uge, ringede jeg og fik oplyst, at det var afsendt. Det regnede jeg så med, var rigtigt. Efter yderligere nogle dage ringede jeg igen. Johnni kørte bil, men ville ringe tilbage, hvilket ikke skete. Dette fik mig så til at tjekke firmaet her på Trust Pilot, hvorefter jeg ringede op igen. Jeg fik at vide, at man ville prøve at sende ordren endnu engang, og at jeg selvfølgelig nok skulle få mine penge tilbage, hvis den ikke nåede frem. Har endnu ikke modtaget noget, og nu har jeg ikke spor at bruge det slips til. Har netop meddelt dette i en mail og fået svar retur, om at jeg selvfølgelig får tilbageført mine penge. Det er jeg så spændt på, om bliver tilfældet.
Tilføjelse: Jeg har netop fået mine penge retur, hvilket dog ikke ændrer på opfattelsen af at være blevet holdt for nar.
Fup firma
Fup firma, hold jer langt væk!!!!
Havde bestilt ladekabler, som jeg var dum nok til at betale med mobilpay, men har aldrig modtaget dem. Første gang jeg snakkede med dem sagde de, at de ville sende nye, men gjorde det ikke, anden gang sagde de, at de ville returnere pengene, men det er heller ikke sket. 😠😡😡
SÅ HOLD JER LANGT VÆK!!!!!!!!!!!!!!
GadgetCity er svindlere.
Firmaet trækker penge fra ens konto uden at afsende varen, og selvom de efterfølgende lover at tilbageføre pengene, sker det ikke.
Derfor mener jeg det er korrekt at sige, at GadgetCity er svindlere.
Nu er det snart en måneds tid siden …
Nu er det snart en måneds tid siden Johnny fra Gadgetcity har lovet mig mine penge tilbage, men surprice det er ikke sket og jeg har intet hørt.
Jeg har haft bestilt iPhone kabler ved …
Jeg har haft bestilt iPhone kabler ved firmaet men de dukke ik op men firmaet tog fat i postnord som ik viste hvor de var og ville sende igen men der kom stadig ik noget men firmaet overført bare pengene retur via mobilpay uden problemer så ka kun anbefale folk a handle der det ik firmaet skyld a posten ik lever ders vare hilsen en tidliger mistroisk kunde der fik sine penge retur uden problemer så mange ++++herfra
Vare kommer aldrig frem
Forløb:
Efter 8 dage uden levering kontakter jeg for første gang selskabet, hvor svaret er at pakken må være gået tabt i posten. Johnni vil kontakte Post Nord og vende tilbage hurtigst muligt. 5 dage senere, har jeg stadig ikke hørt noget og kontakter igen selskabet. Her loves der at en ny vare vil blive sendt den efterfølgende dag. 9 dage senere kontakter jeg igen selskabet, og informerer om at jeg stadig intet har modtaget, og at jeg enten vil se en vare eller have pengene igen. Vi bekræfter pr mail at det er den korrekte adresse som jeg har opgivet. Sidste mail sender jeg 26 dage efter bestillingsdatoen, hvor jeg forlanger pengene tilbage med mindre min bank skal indvolveres. Dette krav efterkommes.
Kommentar:
Jeg har været med fra internettets start, og har aldrig oplevet at en pakke ikke kom frem i sidste ende, og jeg må tilføje at 2 seperate forsendelser, der begge går tabt i posten er svært uheldigt.
Til sidst vil jeg, til generel info, minde om at har man ikke modtaget en vare, som man har købt hos et firma på nettet, så kan man få sin bank til at tilbageføre pengene, hvis der ikke kan findes en anden løsning. Har man f.eks. danske bank kan dette gøres via netbank.
Får ikke varen og bruger lang tid på at få tilbagebetalt pengene
Køber en julegave i december men modtager den ikke. Efter en del mails frem og tilbage bliver købet annullerede. men pengene bliver ikke tilbagebetalt, før jeg har henvendt mig flere gange over en længere periode.
glad og tilfreds
har købt en del her inde panserglas, covers div ledninger, ladere, mm.
har altid fået en god behandling når man ringer og har spørgsmål til sin ordre får man altid et svar og god service. thumbs up
Standardsvaret er "Om en uge"
Jeg bestilte Pavoscreen d. 29/12-16
14 dage senere var det ikke leveret endnu.
GadgetCity sagde at pakken var gået tabt i posten, men de ville sende en ny pakke "om en uge".
Her, over en måned efter min første bestilling, har jeg endnu ikke modtaget noget endnu.
Ringer ind til dem igen. Produkterne er i restordre hos leverandøren, men de vil komme "om en uge".
Jeg sagde pænt nej tak og annulerede ordren… Og fik at vide, at jeg får min penge retur "om en uge".
Mit liv er for kort til den slags væveri. Hellere ærlighed end det pjat der.
Og produkterne er ikke i resteordre fra leverendøren, for jeg har lige for 5 minutter siden, købt samme produkter direkte fra Pavoscreen
Tak for gode produkter fra GadgetCity.
Har købt over 2 gange nu og det har været 100% i orden og dejlig hurtig levering.. kan varmt anbefale denne side til andre..