Hebben bij het bedrijf 2 terrasverwarmers met verlichting gekocht. Bij in gebruik name bleek een van deze defect. Na email contact was de oplossing om deze terug te sturen en dan zou er een nieuwe ko... Se mere
Virksomheden har svaret
Ik had 2 luchtkoelers besteld, 1 voor mezelf en 1 voor mijn zoon. Ik probeerde het adres van mijn zoon op te slaan maar dat lukte niet en daardoor zou ik zelf 2 exemplaren gaan ontvangen, toen heb... Se mere
Virksomheden har svaret
Waardeloos product (A-Flow Design Black plafondventilator 42inch) 1. De handleiding in de doos klopt niet! 2. De afbeeldingen in de handleiding komen niet overeen met de materialen die gele... Se mere
Virksomheden har svaret
Het product is precies zoals omschreven! Werkt makkelijk en ook makkelijk zelf te installeren! De Heater I-red 2400w Geeft een fijne warmte af en daardoor kunnen we nu al eind februari begin maa... Se mere
Virksomheden har svaret
Fullcomfort is gevestigd in Lichtenvoorde en is gespecialiseerd in verwarming en verkoeling. Wij leveren terrasverwarming, infraroodheaters en convectiekachels. Maar ook ventilatoren van klein tot groot. Door korte lijnen en eigen productie weten wij ons prijzen sterk concurrerend te houden en bewaken wij de kwaliteit. Wij hebben eigen voorraden en daardoor korte levertijden. Voorheen was onze naam Volt Industries maar sinds 1 juli 2025 gaan wij verder onder een meer passende naam: Fullcomfort
Holland
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 1 uge
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Heb een IR-Paneel gekocht en gemonteerd, werkt zoals het moet. Echter heb ik de wifi thermostaat even op de wastafel neer gelegd en is het daar vanaf gegleden en op de grond gevallen. Kapot dus, display werkt niet meer.
Heb aan Fullcomfort gevraagd of ik een nieuwe kon kopen.
Krijg nu dus zonder kosten een nieuwe.
Fantastische service.

Besvarelse fra Fullcomfort
I-Red heater gekocht bij FullComfort. Snelle levering, goede ondersteuning bij vragen en product werkt zoals verwacht. Tevreden met zowel aankoop als service.
Geweldig produkt , geeft dadelijk warmte en is geruisloos

Besvarelse fra Fullcomfort
TOP KLANTENSERVICE! Bedrijf heeft een probleem van mij opgelost in een korte termijn.

Besvarelse fra Fullcomfort
Fullcomfort heeft een super service.
Echt top.
Klein probleempje werd direct door hen opgelost.
Netjes te woord gestaan en snelle reactie via de mail.

Besvarelse fra Fullcomfort
Prachtig apparaat: VOLT I-Red Badkamerverwarming 1200W. Deze verwarmt super, heel degelijk gemaakt. En voor mij niet onbelangrijk: werkt heel goed met google home. Installeren was eenvoudig....
En ook belangrijk: bij eco stand verbruikt deze maar 600 watt ipv 1200 watt. Heb er dus nog een gekocht voor in de keuken als bijverwarming...

Besvarelse fra Fullcomfort
Na onbekende oorzaak is er een paneel van plafond gevallen (pluggen en schroeven zaten nog in plafond) en heeft schade opgelopen aan paar huishoudelijke items maar ook aan het paneel (deuken).
Voorval gemeld of er iet mis zou kunnen zijn met constructie maar niets bekend, zonder problemen werd dit opgelost en met 2 dagen had ik een nieuw paneel in huis.
Dit is paneel 4 die we aan het plafond hebben hangen als bijverwarming, design was grootste pluspunt om voor Fullcomfort / Volt paneel te kiezen.

Besvarelse fra Fullcomfort
Top service heather had een temperatuur storing binnen 1 dag en nieuwen opgestuurd en de ouden in de zelfde doos op gestuurd.

Besvarelse fra Fullcomfort
Had een vraag over een product en kreeg snel en duidelijk antwoord. Product besteld en kreeg hem snel en goed geleverd. Nu ongeveer een maand in gebruik en ben er nog steeds blij mee.
Bladloze ventilator besteld en keurig verpakt ensnel geleverd.
Apparaat is erg stil en werkt perfect .
Erg blij mee.

Besvarelse fra Fullcomfort
Top service , na een defect display van een terrasverwarmer - Heather kregen we gelijk een nieuwe toegestuurd .

Besvarelse fra Fullcomfort
Een paar weken geleden een waterdamp ventilator aangeschaft. Wat een top ventilator!!
Net zoals de service. Had van tevoren nog een vraag erover en werd heel snel en vooral heel vriendelijk en meedenkend te woord gestaan.
Na het product besteld te hebben had ik het ook snel in huis.

Besvarelse fra Fullcomfort
De klantenservice heeft me enorm goed en snel geholpen met een onderdeel dat ik kwijt ben geraakt.

Besvarelse fra Fullcomfort
Goede klantenservice. Snel contact en goede service.

Besvarelse fra Fullcomfort
Ik had een hele mooie heater gehad. Tijdens het ophangen kwam ik erachter dat ik de bevestingsbeugels kwijt was. Een mail gestuurd of ik deze kon bijbestellen. Naast de snelle en nette reactie heb ik de beugels snel ontvangen. Top gedaan , bedankt !

Besvarelse fra Fullcomfort
Top service! Vriendelijk, snel en bijzonder service gericht.

Besvarelse fra Fullcomfort
Een terrasheater gekocht bij hun die het heel goed doet. Enige verwarring of mijn model wel of niet via wifi bediend kon worden maar na kort contact meteen gratis een oplossing toegezonden gekregen met een duidelijke handleiding.
Goede prijs en goede service, top!

Besvarelse fra Fullcomfort
Læs mere om andre typer anmeldelser.