Virksomheden har svaret
Ik had 2 luchtkoelers besteld, 1 voor mezelf en 1 voor mijn zoon. Ik probeerde het adres van mijn zoon op te slaan maar dat lukte niet en daardoor zou ik zelf 2 exemplaren gaan ontvangen, toen heb... Se mere
Virksomheden har svaret
Waardeloos product (A-Flow Design Black plafondventilator 42inch) 1. De handleiding in de doos klopt niet! 2. De afbeeldingen in de handleiding komen niet overeen met de materialen die gele... Se mere
Virksomheden har svaret
Het product is precies zoals omschreven! Werkt makkelijk en ook makkelijk zelf te installeren! De Heater I-red 2400w Geeft een fijne warmte af en daardoor kunnen we nu al eind februari begin maa... Se mere
Virksomheden har svaret
Fullcomfort is gevestigd in Lichtenvoorde en is gespecialiseerd in verwarming en verkoeling. Wij leveren terrasverwarming, infraroodheaters en convectiekachels. Maar ook ventilatoren van klein tot groot. Door korte lijnen en eigen productie weten wij ons prijzen sterk concurrerend te houden en bewaken wij de kwaliteit. Wij hebben eigen voorraden en daardoor korte levertijden. Voorheen was onze naam Volt Industries maar sinds 1 juli 2025 gaan wij verder onder een meer passende naam: Fullcomfort
Holland
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 1 uge
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Had een bladloze ventilator besteld, maar bij de leverancier was er iets misgelopen , na wat heen en weer gestuur was ik in contact gekomen met de fabrikant en is alles in orde gekomen , met een attentie omdat met deze loden hitte er teveel mensen deze ventilator bestelden was het voor hen waarschijnlijk pokkedruk , maar ik ben heel tevreden van dit toestel het werkt heel goed en kan de temperatuur in de ruimte met+- 4 graden verminderen , dat is al meer dan voldoende voor mij topservice! 👍🏻
Waardeloos product (A-Flow Design Black plafondventilator 42inch)
1. De handleiding in de doos klopt niet!
2. De afbeeldingen in de handleiding komen niet overeen met de materialen die geleverd zijn.
3. Laatste stap in de handleiding is rotorbladen monteren, dit is aan het einde niet meer mogelijk omdat de bouten aan de binnenzijde zitten.
4. De bijbehorende driver past niet in de behuizing en hangt er nu dus los naast?
5. De 'bovenkap' is minder diep dan de montagebeugel, deze kan dus niet vastgezet worden?
6. Er wordt een zakje met materialen bij geleverd die niet in de handleiding staan en ook nergens voor van toepassing zijn?
7. Bij een product van over de €100,- kunnen er geen batterijen voor de afstandsbediening vanaf..
8. Levertijd wat aangegeven staat op de site wordt bij lange na niet gehaald.
Na onderstaand bericht heb ik contact opgenomen. Fullcomfort heeft mij een bedrag geboden om deze review aan te passen en of te verwijderen.
Omdat het product en de ervaring voor mij geen 5 sterren waard is ben ik daar niet op in gegaan.

Besvarelse fra Fullcomfort
They don't ship the product within the promised timeframe and then blame you for not ordering earlier. Their apologies are worse than their offense.

Besvarelse fra Fullcomfort
4 ventilatoren besteld, werden 2 dagen nadien al geleverd ; zijn klein en daardoor zeer mobiel, net wat wij nodig hadden

Besvarelse fra Fullcomfort
Niet te begrijpen, met verantwoordelijke gebeld om een levering op te sturen, bevestigd via mail, nadien nog 4 keer een medewerker aan de lijn gehad, om zo de dag voor verzending te horen dat ze het niet gaan redden en willen versturen!! Nooit zo een slechte B2B service meegemaakt!

Besvarelse fra Fullcomfort
Ik had 2 luchtkoelers besteld, 1 voor mezelf en 1 voor mijn zoon.
Ik probeerde het adres van mijn zoon op te slaan maar dat lukte niet en daardoor zou ik zelf 2 exemplaren gaan ontvangen, toen heb ik een mail gestuurd met de vraag of ze het nog konden aanpassen.
Heel snel kreeg ik al een reactie terug dat ze het nog konden aanpassen en de volgende ochtend kreeg ik nog een bevestiging en een link zodat ik het pakket kon volgen, hele goede en snelle service!
Ik ben tot nu toe een tevreden klant en ik verwacht dat het na ontvangst van mijn pakket wel zo zal blijven omdat ze me nu al zo goed hebben geholpen.

Besvarelse fra Fullcomfort
Hebben bij het bedrijf 2 terrasverwarmers met verlichting gekocht. Bij in gebruik name bleek een van deze defect. Na email contact was de oplossing om deze terug te sturen en dan zou er een nieuwe komen. Echter ik had de verpakking en retourbon al weg gegooid. Als oplossing heeft het bedrijf eerst een nieuwe gestuurd, zodat ik in deze verpakking de defecte terug kon sturen. Wat een vertrouwen!!!!!! Wat een service!!!!!!
De werkende verwarmer/lamp voldoet trouwens volledig aan de verwachting .

Besvarelse fra Fullcomfort
Heater gekocht voor in ons tuinhuis, fijne warmte, aanrader.

Besvarelse fra Fullcomfort
Zeer goede service na verkoop. Vriendelijk, goed bereikbaar en behulpzaam. Mijn probleempje werd opgelost.

Besvarelse fra Fullcomfort
Goede omruil service. Het bleek dat de heater die ik besteld had en opgehangen toch niet de juiste was. Na overleg is er een andere geleverd.

Besvarelse fra Fullcomfort
Ik ontving de mini fan, maar werkte niet. Één mailtje en ze sturen meteen een nieuwe die ze ook gelijk hebben getest. Echt perfect!

Besvarelse fra Fullcomfort
Nou, ik was op zoek naar een heater met wifi en geen licht voor in ons deels open tuinhuis, dus kwam ik uit bij de Volt I-Red. Na contact was ik op afspraak welkom, mijn situatie uitgelegd.
Ik kreeg het advies toch niet voor de lange golven te gaan, want dit kon wel eens tegenvallen qua warmte opbrengt gezien het geen afgesloten ruimte was. Eigenwijs dat ik was, ik wilde een smart heater, icm 30dagen retour recht, toch ervoor gekozen het product mee te nemen en thuis uit te testen. Helaas voor mij, het advies bleek toch uit te komen... Ze hebben geen smart korte golven heater (met meer licht).
Maar het werd zeer netjes en vlot afgehandeld!
Super service, helaas voor mij niet het geschikte product.

Besvarelse fra Fullcomfort
Geweldige heater voor een mooie prijs!
De service was daarentegen ook Top!

Besvarelse fra Fullcomfort
Ik ben erg tevreden met mijn aankoop het bevalt me erg goed de levering was erg snel en de klantenservice is top

Besvarelse fra Fullcomfort
ik zie maar weinig bedrijven die zo coulant zijn met hun verkoop voorwaarden, de datum om iets te retourneren was ruim 3 maanden verstreken, toch mocht ik mijn heaters terugsturen, om andere geschikten te kunnen kopen, Zeer behulpzaam en een fijne klant ervaring.

Besvarelse fra Fullcomfort
super service gehad ze hebben ons prima geholpen.
top bedrijf ik kan het voor iedereen aanraden.

Besvarelse fra Fullcomfort
Ben heel tevreden met de aankoop van deze degelijke en stevige 2 hibryde e-heaters.
Voldoende warm, geluidsarm, luchtzuiverend, verschillende standen, met timer, via app en afstandsbediening of apparaat snel te bedienen. Ook (onder voorwaarden) te gebruiken in de badkamer.
Qua uitzicht is dit volledig mijn smaak.
Bedankt voor de snelle verwerking en levering, klantvriendelijkheid en service!

Besvarelse fra Fullcomfort
Deze verwarming 2400 watt is echt een aanrader. Het werkt heel goed bij ons in de tuinkamer. Ik vind vooral ook het bedrijf Fullcomfort de 5 sterren waard. Na een paar maanden zaten er lichte bobbels in de voorplaat van de verwarming. Hierover contact gezocht met het bedrijf fullcomfort. Die hebben direct kosteloos een nieuw/ getest apparaat toegestuurt voor garantie!!

Besvarelse fra Fullcomfort
We zochten een moderne en verstelbare ventilator vanwege de aflopende balken in de serre. Het ophangen was eenvoudig en ook het ziet er ptachtig uit.

De Heater I-red 2400w
Geeft een fijne warmte af en daardoor kunnen we nu al eind februari begin maart lekker buiten van ons terras genieten!
De service is ook weer top , heb een tijdje geen goede contact kunnen krijgen,maar dat is weer helemaal in orde!
Een goed werkend product voor een prima prijs , kan het iedereen aanraden!!

Besvarelse fra Fullcomfort
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.