Frontaal Brewing Company Anmeldelser

4,7

Hele lekkere biertjes, veel verscheidenheid, en snel en probleemloos geleverd. Prima om je koelkast af en toe mee bij te vullen.

Een bestelling geplaatst en geleverd gekregen. Echter door Post.NL niet met zorg behandeld. Hierdoor was een blik kapot gegaan en alle andere blikjes zaten onder t bier. Na melding bij Frontaal kree... Se mere

Mijn pakket was door redenen buiten Frontaal om zeer vertraagd. Ondanks dat Frontaal er niets aan kon doen en het een aanzienlijk pakket was hadden ze toch een nieuw pakket gestuurd welke wel binnen 2... Se mere

1. Bryggeri

Wij zijn Frontaal, een onafhankelijke microbrouwerij uit Breda met een eigenzinnige kijk op de bierwereld. We zijn in 2015 ons avontuur begonnen op STEK, een creatief bedrijventerrein in de stad. Vanuit een paar zeecontainers groeiden we door naar De Faam, waar we een eigen brouwerij en brouwcafé hebben gebouwd en de productie volledig in eigen handen namen. Sinds 2023 zijn we gevestigd in The Bay, een duurzame brouwerij van 7.500 m² met een state-of-the-art installatie, volledig elektrisch en voorzien van 22.000 m² zonnepanelen. Hier beschikken wij over voldoende capaciteit om door te groeien naar een volume van 120.000 hectoliter per jaar. - “Beer for Thought” is wat wij diep in ons hart voelen. F*ck the status quo! - Dit is alles wat wij willen doen, wij brouwen bieren die jullie inspireren, prikkelen en uitdagen om eens wat anders te drinken. Er zijn zoveel smaken en variaties te ontdekken en daarom brouwen wij jaarlijks meer dan 24 unieke specials en verschillende barrel aged bieren. We denken vanuit het principe “Fuck the status quo” en we doen geen enkele concessie in kwaliteit. In onze brouwerij wordt er geen middelmatig bier gebrouwen, we denken vrijuit en we laten onze creativiteit tot bloei komen.

4,7

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Har ikke besvaret negative anmeldelser

4,7

Goede bieren behoeven geen sier

Goede bieren behoeven geen sier.
Maar het zijn er wat veel :-) Misschien wat minder focussen op alles en nog wat en meer gerichtere keuzes maken. Koploper zijn in een niche markt is niet zo slecht!

7. oktober 2025

Heerlijk

Tot nu toe alles wat ik besteld heb, snel en veilig binnengekomen. Tevens de smaken van IPA to stouts heerlijk

21. oktober 2025

Prima core range bieren, maar...

Ik bestel voornamelijk de core range bieren omdat ik die het lekkers vind. Overige bieren heb ik voorheen via de bierclub gekregen maar daar zaten teveel gastbieren tussen. Als ik die wil drinken koop ik ze liever zelf. Dat is ook de reden dat ik ben gestopt met de bierclub. Van een bierclub verwacht ik vooral een variatie aan eigen bieren.

Veel keuze, verrassende experimentjes

Frontaal staat erom bekend buiten de lijntjes te kleuren zonder dat het een Jackson Pollock wordt. Je kan bij ze terecht voor de klassiekers, leuke samenwerkingen en uit de hand gelopen experimentjes, alles bij elkaar in de webshop. Het aanbod wisselt, en is ieder seizoen anders. Groot fan van de IPA's.

Prima ervaring met Frontaal

Frontaal is één van de brouwerijen in Nederland die in de voorhoede staan wat betreft het brouwen van complexe, topklasse IPA's. Het bier van Frontaal is dus al prima en de bestelling bij de webshop van Frontaal is ook prima gelopen.

Top verrassingspakket!

Top verrassingspakket!

Makkelijke bestelprocedure en vlot geleverd in stevige verpakking. Als je deze kunt bestellen met een kortingscode is de prijs/kwaliteit verhouding ongeëvenaard.

27. juli 2025