Se, hvad kunderne siger
Al jarenlang onze favoriete leverancier voor biologische wijnen en sterke dranken. Enorme keus en ze zijn altijd op zoek naar een goede prijs-kwaliteit-verhouding. Hun vakkennis is sterk en ze... Se mere
Virksomheden har svaret
Makkelijke website, correcte snelle levering en dan de finishing touch het persoonlijke kaartje bij de levering. O ja, en ook nog eens lekkere wijn en port helemaal biologisch voor redelijke prijzen... Se mere
Virksomheden har svaret
Fijne website, waar de voorpret om een lekkere biologische wijn te drinken al begint. Neem vooral een proefpakket! Zeker als die in de aanbieding zijn. Dan leer je andere wijnen kennen die je wellicht... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
De Groene Slijter is sinds 20 jaar jouw ideale plek voor alles wat met biologische wijn en drank te maken heeft. Als online drankenhandel bieden wij een uitgebreid assortiment van volledig biologische gecertificeerde producten. Onze passie voor biologische wijn en dranken is geïnspireerd op ons respect voor de natuur en de wens om zo min mogelijk bestrijdingsmiddelen binnen te krijgen.
Kontaktoplysninger
Groenestraat 4, 6531HR, Nijmegen, Holland
- info@degroeneslijter.nl
- degroeneslijter.nl
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Blij met biologische ethanol voor tincturen.
Ik was blij dat ik biologische alcohol 96% voor mijn tincturen kon bestellen. Er werd snel via de whatsapp gereageerd op mijn vraag over het verzenden. Er was een mogelijkheid om direct naar een pakketpunt te laten sturen. De flessen waren goed verpakt.
Alles prima
O ja, en ook nog eens lekkere wijn en port helemaal biologisch voor redelijke prijzen. Voor mij een blijvertje!!

Fijne gasten daar bij de Groene Slijter
Heerlijke drankjes! En supergoed service. Na een vraag over onduidelijk bezorgadres, kreeg ik een persoonlijk en meedenkende reactie. Fijne gasten daar bij de groene slijter :-)

Besvarelse fra De Groene Slijter
Heel vriendelijk en correct!
Bij het leveren klopte het aantal niet en na een klein telefoontje hierover hebben ze dit onmiddellijk in orde gebracht! Heel correct en vriendelijk! Ik bestel zeker terug in de toekomst!

Besvarelse fra De Groene Slijter
Vooral de Galipetti appelcider is…
Vooral de Galipetti appelcider is fantastisch en een aanrader

Besvarelse fra De Groene Slijter
Makkelijke site om te bedienen
Makkelijke site om te bedienen, vlotte afwikkeling, nette bezorging. Aantal flessen vrij te kiezen en ook te mixen

Besvarelse fra De Groene Slijter
Al jarenlang onze favoriete leverancier…
Hun vakkennis is sterk en ze helpen je ook graag op weg.
Of het nou om een heerlijke Pinot Noir, Weissburgunder, Whisky, Port of eierlikeur (“Ach das gutes Ei”) gaat, alles is te vinden op hun informatieve, overzichtelijke website.
Proost🥂

hartelijk ontvangst …
een hartelijk ontvangst, zeer fijne uitleg met duidelijk advies van alle mooie biologische producten dat geeft extra goede smaak ! een warme en wijze ervaring !

Eerste heel goede ervaring
Het is een van de weinige bedrijven die Verjus verkoopt, een van mijn favorieten om dressing mee te maken. Daarnaast probeerde ik 2 wijnen, die mij ook goed bevallen. Snelle levering, goed verpakt en een hand geschreven briefje erbij.
Het is mijn 1ste keer en zeker niet de laatste!
Aanrader!

Prima
Goede communicatie. Vlotte aflevering. Ruim assortiment en mooie aanbiedingen.

Besvarelse fra De Groene Slijter
Snelle levering tussen kerst en…
Snelle levering tussen kerst en oud&nieuw. Lekker om het nieuwe jaar in te luiden met de mooie wijnen van Tre Pini en de lekkere Vonkelwijn.

Persoonlijke benadering
Mooi aanbod, goede en vlotte bezorging en de mogelijkheid om persoonlijk te communiceren maken deze winkel zeer prettig om bij te bestellen.

Perfect!
Prima wijn, stevig verpakt en snel verzonden. Perfect!

Mooie producten
Mooie producten, goede website, snelle levering!

Mooie Organic Spirits
Mooie Organic Spirits
en spoedig verzonden

Top kwaliteit
Goede prijs/kwaliteit verhouding bij de geleverde heerlijke biologische wijnen.
Met een zeer snelle bezorging door aardige mensen!

Een zeer overzichtelijke website
De wijnen worden zeer duidelijk beschreven. Ik vond het een zeer vriendelijke website om door heen te scrollen Een zeer groot en naar mijn idee goed assortiment bio wijnen.
En de Portugese wijn die wij hebben besteld de Esporao uit 2021 is echt een top wijn.

Top!
Uitgebreid assortiment biologische dranken, met en zonder alcohol, snel geleverd, kortom top!

Ruime keus. Bestellen eenvoudig
Bestellen gaat eenvoudig en de levering verloopt voorspoedig.
Ook bij biologische niet-alcoholische wijnen een ruime keus.

Besvarelse fra De Groene Slijter
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.