Bestilte et par vandresko (under konkurssalg), og de kom hurtigt. Desværre passede de ikke, og jeg returnerede dem kort efter efter forskrifterne (man betaler selv retur). Jeg modtog en kreditnota på... Se mere
Jeg havde med bekymring læst andre brugeres kommentar om konkursen, men efter at have læst om deres forpligtelser ifbm ophørsudsalget, tog jeg chancen. Og ganske rigtigt; Varer bestilt 30/12 ankom pl... Se mere
Super service og personlig vejledning. I jagten på udstyr til min teenagedatter, der skal til Grønland, spurgte jeg om vejledning via chatten. Der var lidt ventetid, men jeg fik anbefalet en jak... Se mere
Bestilte noget online som viste sig at være en udgået vare - fejl sker! Leveringstid blev længere end ventet, da der skulle findes alternativ. Men der blev indgået en fin aftale via mail, og god kunde... Se mere
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Altid god service og vejledning
Altid god service, I kender produkterne selv og tager jer tid til at finde det, der er det helt rigtige for en.
Produkterne er i orden og jeg har igennem årene købt en del hos jer... Mit sidste køb var 2 par Salomon sko, det ene par havde I ikke i den rigtige farve, men det blev hurtigt løst. I får 5 stjerner herfra
Super gid pris og hurtig levering
Har aldrig oplevet lang leveringstid
Har aldrig oplevet lang leveringstid. Varerne lever op til billederne. Kun anbefalinger herfra😊
Rigtig god pris og service
Rigtig god pris på telt, så besparelsen blev investeret i bedre liggeunderlag.
Jeg fik ikke tracking nr., da jeg forventede det, men fik hurtig hjælp og så kom det.
Varerne blev i øvrigt afsendt rigtig hurtigt.
Fin oplevelse at handle hos Friliv!
Fin oplevelse at handle hos Friliv!
Jeg havde brug for support og fik god hjælp på deres chat.
Varen, som havde en god pris, ankom som forventet dagen efter bestilling.
Nok en god handel med friliv.dk.
Nok en god handel med friliv.dk.
Gode varer og hurtig levering.
Handler helt sikkert hos dem igen.
Deres livchat er virkelig elendig
Deres livchat er virkelig elendig, først så skriver de med dig og derefter stopper de bare med at svare
Kan kun give de bedste anbefalinger til…
Kan kun give de bedste anbefalinger til Friliv.dk Der blev ydet en super go service, med go kontakt, da vi modtog et sæt gummistøvler som desværre havde en fejl i størrelsen den ene var str. 38, den anden str. 39. Efter hurtig korrespondence, ku vi sende støvlerne retur, med modtaget retur label, nu 4 dage senere har vi den rigtige str. i hænde. Handler absolut her igen.
Mvh. Kaj.
Jeg bestilte en Trekmates Squall Pro…
Jeg bestilte en Trekmates Squall Pro Bivi Telt den 31/3 til 899 hos friliv.dk den 4/4 har jeg stadig ik hørt fra dem og ringer og høre hvor den bliver af. Så for jeg at vide de ik kan få fat på deres leverandører og at de vil kontakte mig når de ved noget mere. Dagen efter d 5/5 ved middagstid har jeg stadig ik hørt fra dem og skriver hvad status er. Samme besked.. de kan ik få fat i deres leverandør. Det er sgu for ringe at man selv skal tage kontakt for at finde ud af hvad der sker! Nu kan de først få svar fra leverandøren efter påske! Status opdatering.. 11/4 tog jeg igen kontakt til friliv.dk for at høre hvornår jeg kan forvente min bivibag. Udsolgt! De havde været i kontakt med leverandøren. Og den kommer først på lager igen i foråret 2024. Hvis man kunne give 0 stjerner havde jeg gjort det! Jeg handler aldrig hos dem igen!!

Besvarelse fra Friliv
De har ikke styr på en skid efter de…
Tusind tak for jeres tilbagemelding og en lille håndsrækning.. jo jeg vil gerne handle med jer igen når I kan give så sober en feedback
De har ikke styr på en skid efter de har fået ny side, modstridende informationer når man chatter med dem og i sidste ende beklager de over ikke at have varen!! Sidste gang jeg har prøvet at handle med dem, heldigvis er der mange outdoor butikker på nettet som har styr på hvilke produkter de har og ikke har!!!

Nu modtaget varen
Opdatering 13 april:
Modtog varen i går og min kæreste blev simpelthen så glad for jakken, trods forsinkelserne.
Opdatering 5 april:
Efter anmeldelse på Trustpilot har jeg nu hørt fra Friliv og fået oplyst der er sket en fejl i systemet ved bestilling. Har nu bestilt igen og fået varen til samme pris og håber nu på at modtage min pakke.
Har endnu ikke modtaget varen. Bestilte d. 25 marts (modtogkvittering og ordrenummer). Har forsøgt at kontakte kundeservice, har endnu ikke hørt fra dem. Kan ikke anbefales hvis du ønsker din vare eller svar fra kundeservice ved henvendelse!

Besvarelse fra Friliv
Jeg bestilte 3forskellige typer tøj og…
Jeg bestilte 3forskellige typer tøj og da en af delene var i restlager og ik i min størrelse, sendte de mig omgående en mail hvor dette blev forklaret og ydermere om jeg ville have ordren delt op i flere dele sådan at leveringen ik trak ud , resultat blev at jeg fik ordren i rigtig farve og størrelse, jeg kan varmt anbefale friliv som outdoor leverendør for de tager sig af deres onlinekunder på en ordentlig og grundig måde de har en fin forståelse hvad service er og er istand til at give den hver gang ,derfor køber jeg hos dem for sådant et firma er værd at støtte Carsten Hørning ,april2023
Kunde betjening som i gamle dage!
Altid god behandling og alt for fristende tilbud. Og jeg elsker når jeg bliver ringet op når noget skal afklares om min ordre. Men især de håndskrevne hilsner på fakturaen, nyder jeg!!
Hurtig levering og alt i den skønneste…
Hurtig levering og alt i den skønneste orden :-)
hurtig levering
Fin service
Fin service - hurtig og nem at lave en ordre - ganske hurtig levering
Nemt at bestille og hurtig levering
Havde akut brug for en god vandtæt og…
Havde akut brug for en god vandtæt og meget åndbar jakke til vandring. Kontaktede Friliv og fik super god vejledning i telefonen. Han gav sig tid til at høre om mit behov, og han vejledte meget professionelt. Bestilte jakken og med hurtig levering nåede jeg at få jakken med på tur. Tusind tak for god service og en fantastisk jakke, som til fulde levede op til mit behov.
Fantastisk kundeservice 5 stjerner.
Jeg skrev til Peter "Friliv.dk" da jeg havde fundet en kniv jeg skulle bruge men alle andre havde de kun en "Takket" model, men hos Friliv.dk skrev de at det var med fuld blad. Så jeg skrev til "Peter" han bekræftede at det var rigtig denne kniv havde fuld blad og var ikke takket. Så jeg bestilte nogle forskellige ting + den nye kniv. Det viste sig desværre at den var fejl beskrevet på den gamle hjemmeside så jeg modtog en takket kniv. Dette skete også midt i et skift fra gammel til ny hjemmeside hos Friliv.dk men jeg må sige at "Peter" Friliv.dk gav mig en yderst god kundeservice. Og efter den oplevelse handler jeg gerne hos Friliv.dk igen.
Tak for god service på trods af forviringen.