Bestilte et par vandresko (under konkurssalg), og de kom hurtigt. Desværre passede de ikke, og jeg returnerede dem kort efter efter forskrifterne (man betaler selv retur). Jeg modtog en kreditnota på... Se mere

Jeg havde med bekymring læst andre brugeres kommentar om konkursen, men efter at have læst om deres forpligtelser ifbm ophørsudsalget, tog jeg chancen. Og ganske rigtigt; Varer bestilt 30/12 ankom pl... Se mere

Super service og personlig vejledning. I jagten på udstyr til min teenagedatter, der skal til Grønland, spurgte jeg om vejledning via chatten. Der var lidt ventetid, men jeg fik anbefalet en jak... Se mere

4,0

God

2 t anmeldelser

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Forkert levering, ingen svar

Jeg bestilte et par Haglöfs LIM Pants Men, torsdag den 13/7 kl. 12:47.

Fredag den 14/7 kl. 13:06 spurgte jeg, om i vidste hvornår min ordre ville blive sendt.

Fredag den 14/7 kl. 15:38 fik jeg svar fra en medarbejder om, at den netop var afsendt.

Mandag den 17/7 kl. 10:46 spurgte jeg medarbejderen om følgende:

Hej xxx.

Jeg kan ikke forstå, at når du skriver, at pakken er afsendt fra Friliv,

og beløbet er trukket, at den så endnu ikke er ankommet til GLS???

Det har jeg IKKE fået svar på endnu.

Onsdag den 19/7 skrev jeg følgende:

Hej.

Nu har jeg endelig modtaget min ordre, som desværre er forkert.

I har sendt mig et par i længden SHORT, selvom jeg har bestilt et par almindelige

Venligt send mig en returlabel, og refunder beløbet.

Og så vil jeg gerne have svar på den mail jeg sendte til jeres medarbejder den 17/7:

Jeg har stadig IKKE fået svar på mine spørgsmål.

Fredag den 21/7 modtager jeg endelig min ordre fra den 13/7.

Jeg beholder dem, selvom jeg skrev, at jeg ønskede pengene retur.

Jeg tør ikke at have have noget udestående med Friliv.

21. juli 2023

De havde ikke varen

De havde ikke en vare, som ifølge hjemmesiden var angivet til at være På Lager. Fik besked efter to dage.

6. juli 2023

Hej Bjarke

Det er vi meget kede af, og vores uforbeholdne undskyldning.
Vi er i færd med at gennemgå lageret, så det forhåbentlig ikke vil gentage sig.

Ganske Godt tilfreds

Bestilte noget online som viste sig at være en udgået vare - fejl sker! Leveringstid blev længere end ventet, da der skulle findes alternativ. Men der blev indgået en fin aftale via mail, og god kundeservice - tak for hjælpen Helle. 5. stjerne kommer når der er styr på lagerbeholdning og en hurtigere ekspeditionstid! Pakken blev leveret dagen efter afsendelse

11. juni 2023

Glimrende service og ekstrem god rådgivning!

Friliv er et fantastisk sted - de står altid klar til at hjælpe. Her får du en yderst kompetent og grundig vejledning… Her ved de, hvad de har med at gøre! Desuden har der også tidligere været tale om en hurtig og effektiv levering af mine varer.

Jeg kommer meget gerne i butikken igen … Eller shopper på nettet.
Tak for den go’e handel - og tak for kaffe:)

17. maj 2023

DÅRLIG kundeservice …

DÅRLIG kundeservice opfølgning og samarbejde mellem de ansatte
Efter at have bestilt et telt, ville vi også gerne have et underlag til det.
Det skulle bestilles, da det ikke var hjemme - og fred være med det.
Men herefter gik det galt mere end en gang. Underlaget blev lovet medbragt til messe, her var det ikke med. Det havde de medarbejdere, der var på messen, slet ikke hørt om Da det jo så nok var på lageret, bad jeg om, at en af de ansatte fandt det, så ville vi hente det på vejen hjem fra messe. Da jeg holdt næsten udenfor, fik jeg at vide, at de ikke havde det. De ville sende det, når de fik det hjem.og de ville forøvrigt også gerne hjem efter en lang weekend.
Da jeg så ringede dertil i dag for at rykke - 14 dage efter messen, var det faktisk kommet hjem inden messen og de personer, der skulle på messen havde fået at vide, at de skulle tage det med. Men nu havde de så solgt det til en anden i mellemtiden. Så styr på deres lagerbeholdning har de heller ikke .
Faktisk har de ikke styr på ret meget.
Derfor vil jeg foreslå, at virksomheden arbejder på lager, kommunikation og kundeservice. Her er mulighed for forbedringer. Især for medarbejderstaben. Hvad er god kundeservice ? Hvordan kommunikerer og følger medarbejderne op på en stillet opgave. Og hvordan styres et lager ?
Indtil der bliver en mere professionel indstilling til det at drive et firma, så pas på med, hvad de lover dig og med at bestille noget, de ikke har hjemme for slet ikke at tale om, hvis flere personer skal kommunikere om en opgave. Og de ikke har arbejdet længe, så de er trætte.

14. maj 2023

Hej Betina.

Jeg er oprigtigt ked af hele din oplevelse omkring bunden til teltet - min uforbeholdne undskyldning til dig.

friliv.dk

Super kompetent vejledning - med lidt ridser i lakken

Bestilte liggeunderlag, sovepose og telt via hjemmesiden. Efter 3 uger hvor jeg intet havde hørt, skrev jeg en mail, og fik svar om at mit telt først kunne leveres 3 uger senere, men at de godt kunne sende resten. Det sagde jeg ja til, og liggeunderlag og sovepose kom hurtigt. Desværre var underlaget forkert tykkelse. I stedet for at bøvle med returforsendelse, kørte jeg til Støvring for at bytte i butikken.
Her begynder den gode oplevelse. Det er en rigtig fed butik, og vejledningen er supervenlig og kompetent. Så jeg kom hjem med et andet, men helt rigtigt liggeunderlag. Lidt ærgerligt med kommunikationen i starten, for folkene bag butikken ved virkelig hvad de taler om, og priserne fejler ikke noget.
Jeg handler der gerne igen...

4. april 2023

Trælse komplikationer, men tilfredsstillende afslutning!

Hej Peter

Du spørger, om jeg vil give en anmeldelse. Du er modig!

Vi havde en tvist om prisen, der var en urimelig lang leveringstid og et elendigt informationsniveau i f.t. levering og pris. Det var træls, men vi fandt en løsning, så jeg fik den rabat, jeg var stillet i udsigt. Det var vigtigt for mig, og det havde stor betydning, at du svarede imødekommende på mine henvendelser.

Jeg er rigtig glad for min nye jakke. Jeg har været glad for den rådgivning jeg fik i forbindelse med købet, og jeg synes din måde at løse vores uoverensstemmelser har været dejlig ukonventionel og menneskelig.

Tak for det.

18. april 2023

Super gode priser

Super gode priser og super kundeservice. Den ene vare var udsolgt og kommet på lager i en anden str og farve end det jeg havde bestilt og blev ringet op og vi lavede aftale og dagen efter modtog jeg pakken⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

13. april 2023

Jeg skulle ombytte et produkt og modtog…

Jeg skulle ombytte et produkt og modtog en pakkelabel fra Friliv. Jeg pakkede produktet og satte labelen på kassen, men dagen efter blev jeg informeret om, at jeg kunne hente pakken igen af GLS, da returlabelen var blevet sendt med mig som modtager. Det betød, at jeg selv skulle hente pakken og anskaffe en ny returlabel for at sende den igen.

Jeg synes, det er ringe service, at Friliv ikke kunne tage ansvar for deres fejl og feks tilbyde en venlig kompensation for de ekstra tid og kræfter, jeg måtte bruge på at sende pakken igen. Det viser manglende omtanke for deres kunder og mangel på professionalisme i deres håndtering af returforsendelser.

Jeg vil dog tilføje, at selvom min oplevelse med Frilivs returforsendelse var skuffende, så virker ejeren Peter ellers som en meget fornuftig og kompetent herre. Det er muligt, at dette var en enkeltstående fejl, og at andre kunder har haft en bedre oplevelse med Friliv.

Men desværre kan jeg kun bedømme dem ud fra min egen oplevelse, og i dette tilfælde var det en skuffende oplevelse.

24. april 2023

Hej Christian.

Jeg er oprigtigt ked af din oplevelse og beder om at du modtager min undskyldning.

Det er helt rigtigt at vi har haft lidt tumult omkring returlabeler efter vi har skiftet til et nyt system - dette er dog rettet nu.

Hvis du på nogen måde har haft omkostninger på denne baggrund, så skriv endeligt til mig på peter@friliv.dk - så dækker vi naturligvis dem.

friliv.dk

Har forsøgt at få kontakt med dem via…

Har forsøgt at få kontakt med dem via deres "chat" for at høre hvor min pakke bliver af, men får intet svar!? Det ville være rart hvis de kunne sørge for noget trackandtrace! Indtil videre...dårligt forløb

26. april 2023

Hej LIllian.

Jeg er rigtigt ked af du har svært ved at få fat I os - men vores kundeservice er fuldt bemandet og både mail, telefon og chatten burde blive besvaret med det samme.
Vil du prøve igen - send evt. en mail til peter@friliv.dk - så skal jeg svare på den.