Bestilte et par vandresko (under konkurssalg), og de kom hurtigt. Desværre passede de ikke, og jeg returnerede dem kort efter efter forskrifterne (man betaler selv retur). Jeg modtog en kreditnota på... Se mere
Jeg havde med bekymring læst andre brugeres kommentar om konkursen, men efter at have læst om deres forpligtelser ifbm ophørsudsalget, tog jeg chancen. Og ganske rigtigt; Varer bestilt 30/12 ankom pl... Se mere
Super service og personlig vejledning. I jagten på udstyr til min teenagedatter, der skal til Grønland, spurgte jeg om vejledning via chatten. Der var lidt ventetid, men jeg fik anbefalet en jak... Se mere
Bestilte noget online som viste sig at være en udgået vare - fejl sker! Leveringstid blev længere end ventet, da der skulle findes alternativ. Men der blev indgået en fin aftale via mail, og god kunde... Se mere
Har ikke besvaret negative anmeldelser
God oplevelse
God oplevelse. Trods problemer med lagerstatus af det bestilte, lagde de sig i selen og fik hurtigt rettet op. Dertil tog en ombytning under 24 timer.
Topkarakter
Havde bestilt et par lange bibs fra Fusion inde på Friliv.dk til afhentning i butikken i Sørup. Super flinke ansatte, der straks fandt varen jeg havde bestilt og samtidig hjalp mig med vejledning omkring en cykeljakke fra Fusion selvom de ikke forhandlede cykeltøj normalt. Super oplevelse!
Ikke sidste gang det er helt sikkert.
Har lige oplevet noget så sjældent
Har lige oplevet noget så sjældent, som super god kundeservice...:o)
Tusind tak til Emil, for din måde at håndtere det lille uheld på..
Jeg har handlet nogle gange hos Friliv
Jeg har handlet nogle gange hos Friliv, hurtigt og problemfrit.
På min sidste ordre modtager jeg min vare i en anden farve end jeg har bestilt. Jeg kontakter Friliv, da jeg gerne vil have den farve jeg har bestilt.
De sender mig hurtigt varen i den rigtige farve sammen med en returlabel så jeg kan returnere den forkerte.
Det siger alt om en virksomhed hvordan de håndterer fejl, og her blev det håndteret så fint og professionelt.
Jeg kommer helt sikkert igen.
Super god service og returnering
Købte en vare hos Friliv som desværre ikke passede. Ringede og fik en meget personlig og grundig betjening - ikke noget callcenter her...! Fik en erstatningsvarer som jeg desværre heller ikke kunne passe og returnerede begge. Jeg ville ikke forlange penge tilbage, da jeg syntes de havde haft bøvl nok. Dog fik jeg alligevel en kreditnota og beløbet returneret i banken dagen efter. Det kalder jeg virkelig god service.
stadig utrolig godt tilfreds med…
stadig utrolig godt tilfreds med friliv.dk og deres måde at betjene ordre - denne gang online, hvor de er super til rådgivning, og hurtige til at sende varen!
Ekstrem hurtig levring af rygsæk
Ekstrem hurtig levring af rygsæk. De skriver på hjemmesiden med levering på 1-2 uger, men jeg modtog min rygsæk efter kun 26 timer. Og billigere end i almen handel. Anbefaler herfra.
Rigtig fin oplevelse
Rigtig fin oplevelse! Varen var liiidt længe undervejs, men ingen panik over det, da det var en nedsat sommervare, der jo ikke skal bruges lige nu! Er meget tilfreds
Har ikke noget og klage over 😊👍🏻
Lynhurtig levering
I går kl 11.45 bestilte jeg en fleecetrøje, i dag kl 8 om morgenen lå den ved min hoveddør! Jeg forstår det ikke, men jeg elsker det :D
Fremragende service for min Tatonka rygsæk ordre
Jeg købte en Tatonka rygsæk fra friliv.dk for en uge siden. De meldte hurtigt tilbage at der var en leverans problem med den farve jeg valgte, og de tilbød diverse løsninger. Den medarbejder der opdagede problemet, og dem der hjalp da jeg ringede til butikken den næste dag var så serviceminded hele tiden. De holdte mig orienteret hele tiden om hvad der foregik. De var bare fantastisk allesammen, og jeg fik min pakke til den tid jeg ønskede. Jeg vil helt klart kigge på Friliv.dk den næste gang jeg skal have noget friluftsudstyr, og jeg vil anbefale dem til mine venner. Jeg følte mig virkelig værdsat som en kunde. Bravo herfra!
Jeg har lige købt en MSR Windburner
Jeg har lige købt en MSR Windburner + kaffe brew poser. Ringede til Friliv for hurtig ekspedition, pga. jeg skal på tur indenfor en uge. Jeg imødekommer en meget behagelig ekspedient i telefonen og vi fandt en god løsning. Varerne blev sendt samme dag.
Det er klart et sted jeg skal handle igen og kan varmt anbefale Friliv.dk.
Hurtigt og billigt
Købte et par bukser - sparede 25% og fik hurtig levering.
Fik personlig hilsen på ordresedlen - kan varmt anbefales.
Hurtig forsendelse og fine produkter
Hurtig forsendelse og fine produkter. Desværre passer støvlerne mig ikke helt så jeg er nødt til at returnere dem men så er det bare fantastisk at Friliv har medsendt en returlabel.
Super service hurtige levering
Super service hurtige levering, og et fremragende produkt
Handler gerne her igen.
Hurtig ekspedition og til en god pris. Problemfri handel
Merrell Seren Traveller, fantastisk vejledning307156
307156 Har fået en fantastisk vejledning ang. sko og støvler, en vejledning som jeg ikke kunne få i butikker nogen steder. Har derfor valgt at købe et par Merrill Seren Traveller støvler online og de er da bare de bedste støvler ever. Sidder suget til foden (følger den perfekt, har en smal fod) men stadig plads til tæerne. Allerede første dag kunne jeg gå længere end jeg plejer og uden smerte fra min slidte hofte og det blev kun bedre i dag. Synes man er uartig at gi 1 stjerne fordi et produkt er udsolgt og ikke lige havde fået opdateret lageret….bare min mening (for hvad skal vi så gi til de virkelige uartige firmaer).
Har bestilt rejsedokument taske
Har bestilt rejsedokument taske. Fået tak for bestilling. Fik I dag en mail hvor de skriver at de ikke har varen. Fik dog en undskyldning🥴
Venlig betjening og meget know-how om…
Venlig betjening og meget know-how om produkterne!