Bestilte et par vandresko (under konkurssalg), og de kom hurtigt. Desværre passede de ikke, og jeg returnerede dem kort efter efter forskrifterne (man betaler selv retur). Jeg modtog en kreditnota på... Se mere
Jeg havde med bekymring læst andre brugeres kommentar om konkursen, men efter at have læst om deres forpligtelser ifbm ophørsudsalget, tog jeg chancen. Og ganske rigtigt; Varer bestilt 30/12 ankom pl... Se mere
Super service og personlig vejledning. I jagten på udstyr til min teenagedatter, der skal til Grønland, spurgte jeg om vejledning via chatten. Der var lidt ventetid, men jeg fik anbefalet en jak... Se mere
Bestilte noget online som viste sig at være en udgået vare - fejl sker! Leveringstid blev længere end ventet, da der skulle findes alternativ. Men der blev indgået en fin aftale via mail, og god kunde... Se mere
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Super positiv oplevelse :o)
Super positiv oplevelse :o)
Jeg købte for nylig en sovepose på friliv, som de havde til en virkelig god/skarp pris.
Udover den gode pris på produktet, blev soveposen også afsendt og leveret super hurtigt med GLS.
Ikke sidste gang at jeg handler hos friliv...
Jeg har handlet ved friliv.dk tre…
Jeg har handlet ved friliv.dk tre gange. Alle tre gange har det været en skarp prs, levering dagen efter og god kundeservice. Kan kun anbefales!
Fuldstændig den frakke jeg ønskede mig
Fuldstændig den frakke jeg ønskede mig.
Hurtig og perfekt levering.
Meget tilfreds 😁😁😁😁😁
Havde købt et par vinterstøvler men de…
Havde købt et par vinterstøvler men de passede ikke mine fødder.
Jeg sendte dem retur og fik en fin og hurtig tilbagebetaling.
Fine priser på det jeg kiggede på
Fine priser på det jeg kiggede på, men der gik 3 dage før min vare blev afsendt, så lidt lang leveringstid desværre men ellers ok som førstegangs kunde.

Besvarelse fra Friliv
Handler gerne igen hos Friliv
God pris på produktet, god og relevant betjening da jeg havde spørgsmål og hurtig levering. Handler gerne hos Friliv igen.💪😊
God vare til en fin pris og hurtig…
God vare til en fin pris og hurtig levering
God individuel rådgivning om valg af…
God individuel rådgivning om valg af sko.
Det var en gave vi havde fået.
Og valgte at returnere da skoen var for smal. Processen blev håndteret helt individuelt og til UG
Leverer altid🙌😃
Hurtig levering og en håndskreven tak…
Hurtig levering og en håndskreven tak hilsen på følgesedlen, så bliver man da bare glad i låget. Tak for det!
Super hurtig levering dagen efter
Super hurtig levering dagen efter. Varen var som forventet. Ok pris.
Varm anbefaling
Gode priser, produkter og hurtig levering. Kan varmt anbefales :)
Hurtig levering og hurtig svar på spørgsmål via email, nem retur.
Hurtig levering af de børnestøvler og sko jeg havde bestilt. Desværre passede alle par ikke, men retur gik nemt med venlig og hurtig vejledning fra friliv via email. Tak for handlen.
Gode kvalitets varer
God original Stanley Termokande kvalitets varer. Den kom til tiden med posten som lovet. Her vil jeg helt sikkert handle igen
Hurtig service og gode priser
Hurtig service og gode priser.
Bestilte en jakke sent mandag aften og fik den leveret onsdag formiddag. Både jakke og levering lever op til forventningerne fuldt ud.
Hurtig levering og lækker jakke.