Verzending was snel en de sieraden zaten in luxueuze verpakking! De sieraden zelf waren prachtig en mijn vrouw is er zielsgelukkig mee
Ik had een verkeerde armband binnen gekregen. Ik had contact opgenomen met de klantenservice en kreeg diezelfde middag nog een reactie. Toen gelijk geholpen en een nieuwe opgestuurd gekregen. Ik ben e... Se mere
Fijne vibe ✨ je merkt dat passie en kwaliteit hier samen komen 💚 pure verwennerij om het uit te pakken en te dragen 💚.
Svarer typisk inden for 1 uge
Handchains waren zo mooi love itt, ook is de customer surface perfect en de verzending!!
Ik heb al heel veel sieraden van Franky en keer op keer ben ik weer verrast door de nieuwe collecties! Super mooie sieraden!!🫶🏻
Altijd netjes bezorgd!
Het bedrijf laat je twee keer €5,95 retourkosten betalen. Ze laten je betalen voor de retourlabel (wat overigens logisch is aangezien het niet valt onder defect/foutlevering), maar achteraf houden ze nog eens extra €5,95 in als 'retourkosten' met precies dezelfde reden. €11,90 betalen voor een retourzending in Nederland is echt schandalig en oplichterij.
Snelle verzending, prachtige sieraden en hele goede kwaliteit! Super blij mee
Ik heb nu meerdere sieraden van Franky Amsterdam, ik draag ze allemaal met regelmaat. Ze blijven mooi en ik ben er erg blij mee!
Snelle levering. Mooie producten. Ik heb meerdere items van Franky. Kleur blijft super. Ik ben zeer tevreden.
Levering was super snel! En alle producten zijn van goeie kwaliteit. Ik ben er heel erg blij mee!
Heeeel erg blij met m’n bestelling!! Top kwaliteit
Super blij met mijn nieuwe sieraad! Het was binnen 2 dagen bezorgd, heel fijn!
Geweldige sieraden. Fijne communicatie en snelle levering.
Snelle bezorging en mooie producten

Besvarelse fra Frankyamsterdam
Ik heb onlangs een bestelling geplaatst, maar een deel van de artikelen wil ik retourneren. Dit valt volledig binnen de retourtermijn. Helaas geeft de website telkens een foutmelding, ondanks meerdere pogingen op verschillende dagen. Inmiddels zijn we twee weken verder.
Ik heb meerdere keren gemaild en ook via WhatsApp contact gezocht, maar tot op heden geen enkele reactie ontvangen. Dit is erg frustrerend en totaal niet wat je mag verwachten van een klantenservice. Ik hoop dat dit alsnog snel wordt opgepakt, maar tot nu toe is de communicatie ronduit teleurstellend.

Besvarelse fra Frankyamsterdam
Mooie, tijdloze oorringen van goede kwalititeit