Fox. Expert in Rondreizen Anmeldelser 115

TrustScore 4 ud af 5

4,2

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Reis Chili-Argentinië. Veel mooie dingen gezien. MAAR programma was veel te vol voor 17 dagen. Nauwelijks rust en diverse aangekondigde punten niet gezien door tijdgebrek. Advies, kijk goed naar wat F... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

De Grand Tour Thailand was tot in de puntjes geregeld door Fox Reizen. Onze reisleidster Rosalie en Thaise gids Natje maakte het echt bijzonder. Ze stonden altijd voor ons klaar en gaven veel leuke en... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Samen met mijn vader heb ik deze reis geboekt om mooie herinneringen temaken. En omg die zij zeker gemaakt ! Ontelbare mooie momenten, teveel om te benoemen, maar dit was zeker het werk van onze alti... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Waanzinnige reis met veel afwisseling. Dank zij onze gids David Nguyen, die mega goed voor ons heeft gezorgd, hebben wij Vietnam mogen leren kennen! Omdat hij zelf Vietnamees is heeft hij zijn land la... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Rejsearrangør

Skrevet af virksomheden

Al meer dan 25 jaar stellen wij rondreizen samen voor jou, voor groepen, gezinnen en singles. Reizen die verder gaan dan je denkt. Reizen die een unieke belevenis toevoegen aan je leven. Een divers pallet van deze reizen vind je op onze website en dat pallet blijven we uitbreiden met nieuwe avonturen naar bijzondere locaties, bekende hotspots en verstopte pareltjes binnen en ver buiten Europa. Ons team enthousiaste reisspecialisten én onze ‘ local heroes’ weten op elke bestemming de mooiste rondreizen voor jou samen te stellen. Van groepsreizen en familiereizen tot individuele rondreizen, fly-drives en singlereizen, Fox biedt voor ieder wat wils.

Kontaktoplysninger

1 stjerne

Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 1 måned

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

We hebben een prachtige 21-daagse…

We hebben een prachtige 21-daagse rondreis gemaakt onder deskundige en erg prettige leiding van Ron/Ronald. Veel kilometers gemaakt die Ron gebruikte om ons te vertellen over Thailand, de gebruiken en zelfs Thaise les gehad.
Kortom, een prettige reis met een fijne groep mensen. 😊😎

29. januar 2026

Besvarelse fra Fox. Expert in Rondreizen

'Khop khun khrap' Kees voor deze mooie review! Fijn om te lezen dat jullie zo'n heerlijke reis hebben gehad.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Het was een voortreffelijke reis

Het was een voortreffelijke reis, mede door de bijzondere reis begeleiding. Ron dacht aan alles. Was professioneel,behulpzaam en zeer creatief.
Hij wist de bus goed bezig te houden tijdens de lange ritten. Had aandacht voor de rustmomenten maar bedacht leuke spelletjes en gaf heldere en duidelijke informatie.

2. februar 2026

Besvarelse fra Fox. Expert in Rondreizen

Beste Leonie, dank je wel voor deze fantastische review en fijn dat je tevreden bent geweest met de begeleiding, wij zullen deze positieve feedback doorgeven.

Grand tour Thailand 2026

Ik heb een tour gemaakt door Thailand. De groep was gezellig, de Thaise gids (met de naam A) was grappig, de Nederlandse gids (met de naam Ron) was top. Een type alsof hij lid is van een motorclub, maar dan met een klein hartje. Super vriendelijk. Wij hebben de Grand tour gemaakt vanaf Bangkok naar Chiang Mai, door naar Phuket. Wij hebben 3 weken lang genoten. Alles wat we konden hebben we gedaan. Maar na 3 weken ben je wel toe aan vakantie 😆. Nu terug in Nederland baal ik dat ik er niet nog zit.

9. januar 2026

Besvarelse fra Fox. Expert in Rondreizen

Beste Freek, wat goed om te lezen dat jullie drie weken volop hebben kunnen genieten en we snappen helemaal dat je liever nog even langer had uitgerust van alle ervaringen op een mooi strand met een koud drankje in de hand! Snel een nieuwe reis plannen dan maar ;-). Dank je wel voor de mooie review.

Ondoordacht reisschema

Helaas konden niet alle in de brochure voorgestelde hotels worden geboekt. De aangeboden alternatieven waren niet allemaal van hetzelfde niveau. Nogal wat gebel nodig om de meest geschikte accommodaties te verkrijgen.

Het reisschema was niet goed doordacht. Door zelf tijdens de reis in te grijpen kunnen voorkomen dat we de laatste 2 dagen in een zeer onprettige stad (San Jose) zaten ipv heerlijk aan het strand. Dit was niet van te voren duidelijk en onbegrijpelijk dat deze reis zo was gepland. Onnodig tijd en ergenis gekost tijdens de vakantie.

12. januar 2026

Besvarelse fra Fox. Expert in Rondreizen

Beste heer Wijngaarden, dank voor de feedback! Ik zie dat jullie op de voorlaatste dag, de dag voorafgaand aan de terugreis in San José zouden overnachten, wat dan voor 1 nacht het eindpunt van de reis is i.v.m. de terugvlucht. Wij snappen uiteraard dat jullie liever aan het strand zitten en ik zie dat onze lokale partner dit gelukkig nog voor jullie in orde heeft kunnen maken. Wij nemen de feedback mee in de evaluatie van de Fly drive.

NOOIT MEER FOX/ANWB!

10-daagse fly-drive Algarve & achterland (ANWB/FOX)
Zeer slechte communicatie van FOX m.b.t. boeken van terugreis na 2 geannuleerde vluchten tijdens sneeuwval in januari.
Meestal onbereikbaar, traag ("de vluchtafdeling is er na het weekend weer..."), foutieve info en bot (regelt u het zelf maar met Transavia...!") Dit is notabene een PAKKETREIS! Verwacht je toch op zijn minst enige assistentie/advies/actie.....! Heel hun handelswijze straalt onkunde, amateurisme maar ook arrogantie uit.
Na thuiskomst word na telefonisch contact over compensatie van gemaakte onkosten doorverwezen naar mailadres, maar op mailtjes word NIET gereageerd!
Verder zijn prijs/kwaliteit totaal niet in balans:
Hotels (van zelfde keten; een soort budget vd Valk) liggen in 2 vd 3 locaties ver van de bewoonde wereld, het buffet eten is slecht van kwaliteit, de kamers zijn super gehorig, veel vergane glorie en zeker geen 4* waardig! Als je via de ANWB zo'n prijzige reis boekt verwacht je meer dan wat FOX biedt.

8. januar 2026

Besvarelse fra Fox. Expert in Rondreizen

Beste Erik, wat vervelend dat je zo'n nare bijsmaak hebt overgehouden aan iets wat een fijne reis had moeten zijn. Helaas heeft de sneeuwval voor enorm veel klanten impact gehad en is de luchtvaartmaatschappij altijd aan de leiding om alternatieve terugvluchten te regelen.

Zoals al aangegeven door ANWB hebben we al meerdere reacties per mail gegeven, mogelijk zijn deze in de spamfilter beland. Evengoed dank voor je feedback en wij zullen dit meenemen in onze evaluaties.

De easy going groepsreis Vietnam 🇻🇳 was super

De easy going groepsreis in Vietnam was een superervaring. Alles verliep soepel en veel gezien en gedaan dankzij onze fantastische gids Theo.

10. februar 2025

Besvarelse fra Fox. Expert in Rondreizen

Dank Nelleke voor deze fijne review! We zullen de complimenten doorgeven aan Theo.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Wij hebben een fantastische reis naar Vietnam gehad.

Wij hebben een fantastische reis naar Vietnam gehad, goedverzorgd en een uitstekende reisleider. Mijn vrouw moest nog een aantal dagen opgenomen worden in het ziekenhuis, maar dat werd keurig opgevangen en geregeld. Onze complimenten voor Theo, de reisleider en Giang onze Vietnamese gids.

10. februar 2025

Besvarelse fra Fox. Expert in Rondreizen

Hartelijk dank voor deze mooie review en fijn dat jullie ondanks de ziekenhuisopname toch hebben kunnen genieten van de reis! Wij hopen dat jullie mooie herinneringen mee terug hebben genomen en mevrouw inmiddels weer helemaal hersteld is.

Winters Fins Lapland

Een fantastische reis naar een geweldig winter landschap met ontzettend mooie activiteiten en natuurlijk het magische Noorderlicht.

19. januar 2026

Besvarelse fra Fox. Expert in Rondreizen

Beste Paul, wat fijn om te lezen dat jullie zo genoten hebben van deze ervaring! Bedankt voor de prachtige review.

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Bij onze laatste groepsreis vonden wij met name de groep veel te groot. De reisleidster was er 12 jaar geleden voor het laatst geweest en er was veel veranderd wat ze niet gecheckt had.

Bij onze laatste groepsreis vonden wij de groep veel te groot. Dit werkt in alles door, met inchecken, in en uit de bus stappen, de gids was niet te verstaan (met oortjes werken!). We hebben erg veel gezien. Betekent dat we soms ook lang in de bus zaten. De plaatselijke gidsen waren erg goed. Dus kleinere groepen en iets kortere routes, evt de reis enkele dagen langer maken.

12. november 2025

Besvarelse fra Fox. Expert in Rondreizen

Beste Jetje, dank je wel voor de feedback! Zou je ons van jouw reserveringsnummer kunnen voorzien middels een email naar customerrelations@fox.nl? Dan kijken we graag mee naar deze specifieke reis om de feedback goed mee te kunnen nemen in de evaluatie.

Pura Vida

Het is een prachtige reis. Vooral voor natuurliefhebbers.
De verblijfsaccomodaties waren prima.
Een goede conditie is wel noodzakelijk gezien de wandelingen en andere activiteiten.
De reisbegeleiding van Deborah was uitstekend. Professioneel en met veel kennis van de natuur en de daar voorkomende diersoorten.
In deze 18 dagen heb ik wel een goede indruk gekregen van Costa Rica.

Besvarelse fra Fox. Expert in Rondreizen

Beste Rini, dank voor de mooie review en wat een prachtreis heb je achter de rug! Wij hopen je in de toekomst weer op een van onze reizen te mogen verwelkomen.

Geweldig reisbureau

Alles was goed georganiseerd en goede begeleiding.

13. december 2025

Besvarelse fra Fox. Expert in Rondreizen

Hartelijk dank voor de mooie review Linda! Fijn dat je hebt genoten van de reis.

Prettig georganiseerde reis.

Prettige reisleider! Leuke uitstapjes tijdens de langere busreizen.
De hotels met een rustige en groene jungle achtige tuin was heerlijk vertoeven. Helaas was het verblijf te kort waardoor we tijd te kort hadden om er van te genieten. Het Ibis hotel voldeed niet aan de verwachting waardoor we mede door de ligging van het hotel geen goede indruk hebben van Hua In hebben gekregen.
Resort op Phuket lag iets te ver van het drukke centrum af. Voor mensen met een loop probleem is het hotel ongeschikt vanwege het ontbreken van trapleuningen.
Over het algemeen een goede mix van excursies.

22. januar 2026

Besvarelse fra Fox. Expert in Rondreizen

Beste Marianne, dank voor de mooie review en de feedback! Wij zullen deze feedback meenemen in de evaluatie van de geselecteerde hotels. Altijd waardevol om dit soort feedback terug te krijgen.

Kwalitatieve groepsreizen

steeds doordachte routes, goede hotels en competente reisbegeleiders. Je krijgt net iets meer voor je geld...

18. november 2025

Besvarelse fra Fox. Expert in Rondreizen

Beste heer Voet, hartelijk dank voor deze mooie review! Wij hopen je in de toekomst weer van een fantastische reis te mogen voorzien.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

NOOIT MEER MET ANWB/FOX REIZEN!!!!! SUPER SLECHTE ORGANISATIE!!!

We een 15 daagse Rondreis Corsica en Sardinië "geboekt" waarbij stond "reis op aanvraag" waarbij deze tekst als uitleg wordt gegeven:

Wij gaan de beschikbaarheid van alle onderdelen van de reis voor je na. Ons streven is om hierover binnen 5 werkdagen uitsluitsel te geven. Een boeking op aanvraag is bindend, dit betekent dat je niet meer kosteloos kan annuleren of wijzigen. Wijzigingen worden altijd besproken met je. Wanneer je het niet eens bent met een (prijs)wijziging of alternatief, mag je kosteloos annuleren.

Tijdens het boekingsproces zagen we wel de hotels waar er geboekt zou gaan worden "indien beschikbaar". Je denkt dan wanneer het hotel niet beschikbaar is, en er een alternatief dat niet naar wens is wordt aangeboden, dat dit onder het regeltje valt "wanneer je het niet eens bent met een (prijs)wijziging of alternatief, je kosteloos mag annuleren". Dus wij dachten dat moet goed komen. In het verleden ook vaak rondreizen geboekt bij andere reisorganisaties en dan werd je daar perfect over geïnformeerd en kwamen ze eventueel met goede alternatieven.
Maar bij FOX reizen werkt dit dus dramatisch slecht!!!!
Van de 5 hotels krijg je bij de bevestiging, maar 2 namen van de hotels en van de andere 3 alleen de regio waar de hotels zouden liggen. Als je hierover contact opneemt moet je maar genoegen nemen met dat het een van hotels zullen zijn die als mogelijkheid worden geboden. Dat zijn sowieso meer opties, dus dan weet je nog niks.
Maar het is naar ons inziens heel erg raar als een reis wordt bevestigd, dat ze je dan niet kunnen vertellen waar ze voor je hebben gereserveerd. En dat ze dat uiterlijk een week voor vertrek in de reisbescheiden bekend zullen maken!!
Als je dan zegt te willen annuleren, wordt er gezegd dat we annuleringskosten moeten betalen!!
Dit is klopt niet! We weten niet eens welke hotels we gaan en is het dus niet eens een "alternatief voor een alternatief".
Wij staan nu met de rug tegen de muur, wij eisen dat er bekend wordt gemaakt waar welke hotels er voor ons zijn geboekt, anders kun je een reis niet bevestigen.
NOOIT MEER MET ANWB/FOX REIZEN!!!!! SUPER SLECHTE ORGANISATIE!!!

17. januar 2026

Besvarelse fra Fox. Expert in Rondreizen

Beste familie van der Weijden, wat vervelend dat het vooraf onduidelijk was dat jullie hebben geboekt op basis van de geselecteerde accomodaties óf gelijkwaardig en dat de definitieve hotellijst pas later door komt. Onze excuses voor het ongemak! Inmiddels is er al wat contact geweest en hopelijk hebben we hierbij wat meer context kunnen geven zodat jullie toch met vertrouwen en voorpret naar jullie reis uitkijken.

Perfecte vakantie gehad met Fox

Perfecte vakantie gehad met Fox, mede dankzij de uitstekende ondersteuning via whatsapp ter plekke door Rosalie.
Alles keurig geregeld, fijne hotels, transfers, uitstapjes tussendoor, echt heel goed!
Wij komen zeker terug bij Fox voor onze volgende reis!

2. januar 2026

Besvarelse fra Fox. Expert in Rondreizen

Beste Alwin, wat fijn om te lezen dat je zo'n mooie reis hebt gehad en wij kijken er nu al naar uit om je te mogen helpen bij jouw volgende prachtreis! Bedankt voor deze mooie review.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Prachtige reis door Zuid Afrika…

Prachtige reis door Zuid Afrika gemaakt. Alles top geregeld door Fox. Fijne deskundige reisleider en mooie hotels, die echt in de reservaten liggen. Ook de groep was heel gezellig met een mix van jongeren en ouderen.

24. juli 2025

Besvarelse fra Fox. Expert in Rondreizen

Beste Joris, enorm bedankt voor deze mooie feedback! Wij hopen je in de toekomst weer van zo'n prachtige reis te mogen voorzien.

Amazing Thailand, rondreis noord Thailand

Prachtige 16 daagse rondreis noord Thailand gehad, mede door de fantastische gids Bee!!
Veel gezien, goede hotels.
Jammer dat de geplande lunches ( inbegrepen bij dagprogramma of excursies) ingesteld lijken te zijn op westerse smaakpapillen. Zodat je niet het echte Thaise ( pittige) eten proeft.

7. december 2025

Besvarelse fra Fox. Expert in Rondreizen

Beste Corina, dank je wel voor de positieve review en fijn dat je zo genoten hebt van het prachtige Thailand! Wij zullen jouw tip over de lunch spots intern meenemen ter evaluatie.

Grand Tour Thailand

Heb de Grand Tour Thailand gedaan met Fox. Geweldig land en vriendelijke mensen. In 3 weken enorm veel gezien in een zeer gevarieerd programma van Tempels, Jungles tot Olifanten.

Alles was perfect, deskundig en tot in de puntjes geregeld door het gouden duo Koen & Bee.

Besvarelse fra Fox. Expert in Rondreizen

Beste Sander, wat goed om te lezen dat de reis zo goed is bevallen! Dank voor de complimenten, wij zullen deze doorgeven aan onze lokale begeleiders.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Wij hebben de 22-daagse reis "Grand…

Wij hebben de 22-daagse reis "Grand Tour Thailand" gedaan. Een prachtige reis met vele hoogtepunten. Reisleider Koen en lokale gids Bee waren samen een perfecte combinatie! Alles werd prima geregeld: vervoer, inchecken hotel, excursies, eten, etc. Verder werkte het weer ook uitstekend mee.
Als er 1 puntje van kritiek is, dan is het de waardeloze ligging van het laatste, overigens prima, hotel in Phuket.
Al met al een reis waar we met veel plezier aan terugdenken.

Besvarelse fra Fox. Expert in Rondreizen

Beste Henri, ontzettend bedankt voor deze mooie review en wat fijn dat jullie zo hebben genoten van Thailand! Wij zullen de feedback over de ligging van het laatste hotel meenemen in de evaluatie van onze reizen.

Mooie reiservaring

Reis was prima voorbereid en werd goed uitgevoerd: men leverde wat was beloofd op een plezierige wijze.

25. juli 2025

Besvarelse fra Fox. Expert in Rondreizen

Beste Wil, fantastisch om te lezen dat wij de verwachtingen waar hebben kunnen maken! Dank voor jouw feedback.

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.