1,8

Under middel

Brug dropbox i stedet

Måske en super fin app. Med bare igår under brylluppet modtog jeg over 500 mails inden jeg nåede at unsubstripe. I dag delte jeg så billeder i appen og modtog på rekord tid lidt over 300 mails.

Så i alt over 1.000 mails for at dele 5-7 billeder. Og jeg kan ikke få det til at stoppe trods jeg har unsubstripet, afmeldt e-mail og slettet app.

28. oktober 2023

En uge uden mails fra wedbox er en go uge

Selve ideen med wedbox er skide go. Jeg brugte det i sommeren 18 til et bryllup hvor jeg var gæst. Nu et år efter bliver de ved med at sende mail om photobøger og andet de sælger der inde. Jeg har flere gange skrevet til kundeservice og får at vide hver gang at jeg er slettet fra deres system, men sjovt nok så kommer der stadig flere mails fra dem, det er en ond cirkel hvilket jeg vil opfordre andre til at tænke over inden de tilmeldte sig

5. juli 2019

God ide, men dårlig udførelse

Fungerer rigtigt dårligt fra computeren.
Fungerer rigtig dårlig hvis man vil slette et billede igen.
Man kan ikk se alle de billeder, man selv uploader, under sin egen profil. Man kan se ~90. Men hvis der er taget flere, og jeg ville slette billede nummer 100, så skulle jeg slette billederne fra 90-99, før jeg havde mulighed for at slette nummer 100.

Tidslinje ideen er også smart, det er fedt, hvis det fungerede, at billederne mellem gæster blev blandet og sorteret efter tid de er taget, i stedet for tiden, hvor de er uploadet - det fungerer bare ikke helt 100%, og det er ærgerligt.

Uploadningen er svær. Man kan kun uploade 40 billeder af gangen og det tager lang tid.

Man skal betale for at kunne se og downloade billederne i bedre kvalitet.

Alt i alt vil jeg mene, at ideen er god, men udførelsen rigtig dårlig, så man kunne lige så godt benytte en dropbox mappe til deling af filerne i stedet.

6. august 2018

Fedt koncept

Fedt koncept. Jeg har været med til et bryllup hvor brudeparret havde valgt denne app. Super fed idé - da alle alligevel tager billeder undervejs. Fedt for brudeparret de kan sidde dagen efter og se hele brylluppet igennem igen. Vi brugte den også til polterabend. Vi havde brug for supporten i et enkelt tilfælde og de var fantastisk hjælpsomme. Jeg kan helt klart anbefale appen.

25. april 2017

God app

God app, dog med nogle små ting som kunne være lidt bedre. Så som at det tog lang tid at uploade billederne..
Men bortset fra det synes jeg det var en mega fed idé så man kunne samle alles billeder !!
Da jeg havde lidt problemer var de nemme at få fat i, og hjalp lynhurtigt med problemet

17. april 2017

Vi havde en super oplevelse med dette produkt, vores bryllups gæster hyggede sig bare med at tage billeder og video.

De har været meget behjælpelige efterfølgende også.

23. marts 2017

God idé, men mange fejl i ny app, stadig....

Vi bestilte Wedbox til vores bryllup 5 måneder før vores bryllup, men undervejs efter vi havde sendt link ud til gæster, skifter wedbox ny app ud,(og ikke laver en opdatereting på den eksisterende), så vores gæste kunne ikke finde app'en. Ydermere... da vi var i en mellemfase mellem 2 apps, syntes jeg ikke der har været nok focus på at få os i mål og sikre at det virkede korrekt... mange gæster med Android telefoner gik appen konstant ned på, og mange havde problemer med at uploaded vandrette billeder. Vi har stadig problemer med at få downloadet de sidste billeder fra vores bryllup, da download funktionen ikke virker korrekt.... det virker mere som en fejl, da den påstår vi har klikket på den inden for 30 min, men det er nu snarer 5 dage siden, så det skulle være muligt at downloade dem, problemet er bare, at vi skal lave takkekort her i weekenden, men kan ikke få vores billeder ned, og supporten kan ikke hjælpe i weekenden. :-(

25. februar 2017

God service!

Min mand og jeg brugte Wedbox-appen til vores bryllup sidste år. Det var ikke så nemt for gæsterne at uploade på dagen, men mange gjorde det efterfølgende og det er virkelig sjovt at se gæsternes billeder i dagene efter, når der som regel går lidt længere tid inden man får fotografens billeder.
Da vi havde svært ved at få downloadet billederne skrev jeg til supporten, som svarede med det samme og hjalp mig med at finde alle vores bryllupsbilleder. Mange tak for en rigtig god service!

Mvh Rikke

6. februar 2017
Vis anmeldelser på alle sprog. (16 anmeldelser)

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto