Foottime Anmeldelser

TrustScore 4 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Allt fungerade till belåtenhet. Visste inte att paketet var för stort för vår postlåda, så Postnord la det i box, som jag ej klarade öppna. men då flyttade PostNord paketet till en ICA - butik, där de... Se mere

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Leveransen kom fort. Fick rätt storlekar. Tofflorna ser ut som på bilden. Nog de skönaste tofflorna jag ägt. Blir skönare med tiden så trust the process. I början är de ganska hårda men med e... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Beställde två tofflor i samma storlek. Det ena paret var mindre så jag gjorde en reklamation om det. Fick omgående ett nytt par som passade. Paret som var för små behövde jag inte skicka tillbaka... Se mere

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Det var en lång väntan innan felleveransen. De tofflorna fick jag behålla som kom fel men vi kunder bytte tofflan och lade ut frakt för detta. Sedan kom en ny toffla mycket senare än väntat - bytte... Se mere

Kontaktoplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 24 timer

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

3 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Sköna tofflor

Sabb o enkel leverans. Sköna tofflor till ett mkt bra pris. Även min man är nöjd trots att han inte brukar gå i tofflor.

10. oktober 2024

Hej Guilla,

Tack för din härliga feedback! 😊❤️ Så roligt att både du och din man är nöjda med tofflorna, det värmer verkligen att höra. 🥰

Rekommenderas. Snabb leverans

Snabb leverans.
Trevlig mailkontakt med hjälp av retur för byte av storlek

10. oktober 2024

Hej Eva,

Tack för din fina feedback! 😊❤️ Det glädjer oss att du är nöjd med leveransen och vår kundservice. Vi finns alltid här för att hjälpa till! 🥰

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Kvaliten var bra. Är nöjd!

Kvaliten var bättre än de jag beställde från ett annat företag. Dessa var tjockare i sulan, vilket var bra. Känns bättre när man går med dem.

7. oktober 2024

Hej Ullie,

Tack så mycket för din fina recension! Vi är glada att höra att du är nöjd med kvaliteten och att sulan känns bra och tjockare jämfört med andra. Det betyder mycket för oss att du tycker om dina Cloudflops och att de känns sköna att gå med!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

De är underbara att gå med och sitter…

De är underbara att gå med och sitter perfekt

11. september 2024

Hej Maria,

Tack för din fantastiska recension! Vi är så glada att höra att dina Cloudflops sitter perfekt och att de är underbara att gå i. Det är precis den komfort vi strävar efter!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Snabb leverans och underbar toffla

2. oktober 2024

Hej Karin,

Tack för din recension! Vi är glada att höra att leveransen var snabb och att du tycker om dina Cloudflops. Hoppas du fortsätter att njuta av dem!

Härliga skor

Härliga skor! Jag har två par sen förut men kunde inte motstå de härliga färgerna. Det gjorde ju inte heller ont att de hade ett ypperligt pris, och att de levererades på två dar!

2. oktober 2024

Hej Anna,

Tack för din fina recension! Det är underbart att höra att du är nöjd med både färgerna och priset, och att leveransen gick snabbt. Vi är så glada att du nu har ännu fler Cloudflops att njuta av!

Såå sköna!

Snabb leverans. Tips om att välja en storlek mindre än vanligt stämde bra. Och det bästa, Såå jädra sköna!!!

Hej Niklas,

Tack för din fantastiska recension! Vi är så glada att höra att leveransen gick snabbt och att storlekstipset hjälpte. Och framför allt, vi är riktigt glada att du tycker att dina Cloudflops är så sköna!

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Dålig passform på foten

Dålig passform på foten, känns som den är sned, nästan som att man tagit skon på fel fot.

Hej Anette,

Tack för att du delar med dig av din feedback. Vi beklagar att passformen inte känns rätt och att skon inte sitter som förväntat. Passform kan upplevas olika för olika personer, och vi tar din synpunkt på allvar för att förbättra våra produkter.

Om du vill byta eller returnera dina Cloudflops, tveka inte att kontakta oss så hjälper vi dig gärna.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Snabb leverans! Köpte ännu en annan färg den beiga som var fin och passade min fot perfekt i rekommenderad storlek efter mätningstabellen. Storlek mindre än jag brukar ha.
Mvh Pia

Hej Pia,

Tack för din recension! Vi är glada att höra att du är nöjd hittills och att leveransen gick snabbt. Hoppas att du fortsätter att njuta av dina Cloudflops!

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Snabb leverans. Har bara haft på mig tofflorna ett par timmar men jag är nöjd hittills.

Hej Irene,

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Snabbt och smidigt att byta vara

Snabbt och smidigt att byta vara. Är mycket nöjda med våra Floppisar.

11. september 2024

Hej Siv,

Tack för din härliga recension! Vi är så glada att höra att bytet gick snabbt och smidigt, och att ni är nöjda med era Floppisar ;) Det gör oss riktigt glada!

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Fick olika storlek på vänster o högersko

Hej Elisabeth,

Tack för att du hörde av dig! Vi beklagar verkligen att du mottagit olika storlekar på dina skor – det ska självklart inte hända. Hör gärna av dig till oss på kundtjänst så ordnar vi snabbt en lösning och ser till att du får ett korrekt par.

Tack för ditt tålamod!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Aldrig ägt ett par så goa tofflor!

Aldrig ägt ett par så goa tofflor!. Det var snabb leverans, och inga konstigheter alls. Köp!

7. oktober 2024

Hej Miriam,

Stort tack för din fantastiska recension! Vi är så glada att höra att du älskar dina Cloudflops och att allt gick smidigt med leveransen. Dina ord betyder mycket för oss!

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Service från er var jättebra

Service från er var jättebra! Produkterna mindre bra, klart över-reklamerade, superdålig studs och känslighet för fotsulan. Skadar knän och tår, ledsen men så är det.

Hej Ewila,

Tack för din feedback, vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig. Vi är glada att du är nöjd med vår service, men beklagar verkligen att produkterna inte levde upp till dina förväntningar. Komforten och passformen kan upplevas olika för olika personer, och vi tar dina synpunkter på allvar för att förbättra våra produkter.

Om du vill diskutera vidare eller göra en retur är du varmt välkommen att höra av dig till oss. Vi vill självklart att du ska vara nöjd med ditt köp.

Underbara tofflor

Underbara tofflor. Synd att de leopardmönstrade är dyrare än enfärgade. Har tre par. Ett på jobbet & två hemma.

Hej Mariia,

Tack för din fina recension! Vi är så glada att höra att du älskar dina Cloudflops och att de följer med dig både på jobbet och hemma. Angående prisskillnaden på de leopardmönstrade tofflorna tar vi till oss din feedback. Vi uppskattar verkligen att du är en trogen kund!

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Cloudflops lovar att deras tofflor är…

Cloudflops lovar att deras tofflor är mjukare än konkurrenters. Jämfört med Happy flops var de hårdare, sämre kvalitet och inte alls lika sköna i passformen. Det positiva var den snabba frakten. Som tur var köpte jag tofflorna för kampanjpris. De är absolut inte värda ordinarie pris på 349 kr.

Hej Peter,

Tack för din feedback, och vi beklagar att du blev besviken med din beställning och dina Cloudflops. Vi jämför oss inte direkt med andra varumärken, även om det ibland kan uppfattas så. Passform och komfort kan upplevas olika från person till person, och vi förstår att detta kan vara en faktor.

Om du inte är nöjd med ditt köp är du mer än välkommen att kontakta oss för att göra en retur. Vi vill självklart att alla våra kunder ska vara nöjda! :)

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Små i storlekarna

Var ok, men små i storlekarna.

4. oktober 2024

Hej Peder,

Tack för din feedback! Vi beklagar att storlekarna inte riktigt levde upp till dina förväntningar. Vi tar till oss dina synpunkter och ska se över storlekstabellen för att förbättra upplevelsen för framtida kunder.

Om du behöver hjälp med att byta storlek, tveka inte att höra av dig till oss – vi hjälper dig gärna!

Snabb leverans denna gång

Snabb leverans denna gång , mot förra gången .
Grymt sköna skor

Besvarelse fra Foottime

Tack för din recension! Vi är glada att leveransen gick snabbt denna gång och att du tycker att skorna är riktigt sköna. Vi strävar alltid efter att förbättra oss, så din feedback betyder mycket för oss!

Sköna tofflor

4. oktober 2024

Hej Ann,

Tack för din recension! Vi är glada att höra att du tycker om dina Cloudflops och att de är sköna. Det är precis vad vi strävar efter!

Dette er Trustpilot

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.