Foottime Anmeldelser

3,8

Allt fungerade till belåtenhet. Visste inte att paketet var för stort för vår postlåda, så Postnord la det i box, som jag ej klarade öppna. men då flyttade PostNord paketet till en ICA - butik, där de... Se mere

Leveransen kom fort. Fick rätt storlekar. Tofflorna ser ut som på bilden. Nog de skönaste tofflorna jag ägt. Blir skönare med tiden så trust the process. I början är de ganska hårda men med e... Se mere

Beställde två tofflor i samma storlek. Det ena paret var mindre så jag gjorde en reklamation om det. Fick omgående ett nytt par som passade. Paret som var för små behövde jag inte skicka tillbaka... Se mere

Det var en lång väntan innan felleveransen. De tofflorna fick jag behålla som kom fel men vi kunder bytte tofflan och lade ut frakt för detta. Sedan kom en ny toffla mycket senare än väntat - bytte... Se mere

God

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 24 timer

3,8

Produkter som inte håller måttet.

Produkter som inte håller måttet. De står inte i beskrivningen att utformningen av skon är anpassad mot låg hålfot.
Så dom har lite att jobba med.

21. juli 2026

Besvarelse fra Foottime

Tack för din kommentar, du har tidigare recenserat med att det var för liten hålfot för dig. Alla fötter är ju olika och det är svårt att ha en passform som funkar för alla men merparten passar våra skor bra för. Hoppas du hittar ett par sköna flops för dina fötter med.

Snabb leverens

Snabb leverens. Härliga skor! Fick tipset av min dotter.

20. august 2025

Besvarelse fra Foottime

Härligt att höra! Stort tack för de värmande orden och hälsa och tacka dottern :)

Nöjd

Snabb leverans och sköna tofflor

15. juli 2025

Besvarelse fra Foottime

Tack för din kommentar, perfekt och som det ska :)

Förväntade mig att tofflorna skulle…

Förväntade mig att tofflorna skulle vara mjuka som moln att gå i men dom är lika hårda som vanliga tofflor. Jag beställde dessa tofflor just för att dom heter cloud och hoppades på att dom skulle vara avlastnade för mina knän. Är besviken på den här produkten.

4. august 2025

Besvarelse fra Foottime

Tack för ditt omdöme. De ska vara mjuka och sköna, sedan är det såklart olika vad man tycker är just det men jag kontaktar dig så ser vi om vi kan lösa det på något bra sätt.

Snabbt

Snabbt, enkelt och otroligt fina skor. Bara positivt.

26. juli 2025

Besvarelse fra Foottime

Underbart att höra och tack för att du delar :). Ha en fin sommar!

Snabb leverans

Snabb leverans, bra
Har inte riktigt gått in tofflorna
Så svårt med omdöme

21. juni 2025

Besvarelse fra Foottime

Helt rätt och ge det lite tid och gå in dem. Hoppas de känns perfekta om ett tag :)
Ha en fin sommar!

Toppen

Lätt att beställa, lätt att returnera och framförallt supersköna skor.

21. juni 2025

Besvarelse fra Foottime

Tack, kul att höra och precis som det ska vara :). Ha en fin sommar!

Skönaste tofflorna!

Skönaste tofflorna. Mjukare än andra liknade tofflor. Bäst!

19. juni 2025

Besvarelse fra Foottime

Tack, underbart att höra! Ha en fin sommar

Nöjd Kund

Fick fel storlek på skor. De löste det på ett föredömligt sätt. Har fått nya. Jättesköna, kan varmt rekommendera dessa. Mycket fin service och vänligt bemötande

23. juni 2025

Besvarelse fra Foottime

Tack snälla, det värmer :)!

Topp

Sjukt sköna tofflor/skor och snabb och bra sevice

21. maj 2025

Besvarelse fra Foottime

Stort tack och kul du är nöjd med såväl produkt som service :)

Underbart sköna tofflor

Underbart sköna tofflor, som att gå på moln.
Fick först fel färg, lätt att komma i kontakt med företaget o snabb rättelse.
Tofflorna är stora, gå ner en storlek!

15. maj 2025

Besvarelse fra Foottime

Härligt, tack för kommentar och tålamod. Ha en fin sommar

Har skrivit 2 gånger till er om…

Har skrivit 2 gånger till er om besvikelsen över min beställning. Blev lovad någon form av kompensation men har fortfarande inte hört något från er.

29. april 2025

Besvarelse fra Foottime

Hej, vi har varit i kontakt och allt är löst! Tack för ditt tålamod.