Allt fungerade till belåtenhet. Visste inte att paketet var för stort för vår postlåda, så Postnord la det i box, som jag ej klarade öppna. men då flyttade PostNord paketet till en ICA - butik, där de... Se mere
Leveransen kom fort. Fick rätt storlekar. Tofflorna ser ut som på bilden. Nog de skönaste tofflorna jag ägt. Blir skönare med tiden så trust the process. I början är de ganska hårda men med e... Se mere
Beställde två tofflor i samma storlek. Det ena paret var mindre så jag gjorde en reklamation om det. Fick omgående ett nytt par som passade. Paret som var för små behövde jag inte skicka tillbaka... Se mere
Det var en lång väntan innan felleveransen. De tofflorna fick jag behålla som kom fel men vi kunder bytte tofflan och lade ut frakt för detta. Sedan kom en ny toffla mycket senare än väntat - bytte... Se mere
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Svarer typisk inden for 24 timer
Supersköna, har inte smärtor längre i fötterna efter 14 timmars pass på jobb

Besvarelse fra Foottime
Lite för hårda för mina fötter jämfört med Happy Flops.

Besvarelse fra Foottime
Har inte fått mina varor. Fick att varorna ej hämtats ut inte fått någon avisering skickades igen men ännu inte fått något paket, dåligt vill gärna ha svar vill inte betala för något som jag inte har fått mvh Kerstin Wall

Besvarelse fra Foottime
Skön att gå i när man är på jobbet (vården) o dottern som arbetar hos veterinären o också är på benen hela dagarna säger att hon aldrig kommer att ha andra skor på jobbet..vi älskar dem ☺️

Besvarelse fra Foottime
Köpte cloudflops förra året och blev överraskad av hur sköna dom var att gå i. Användes flitigt förra sommaren!
I år köpte jag sandalerna för att använda på jobbet och sonen och svärsonen fick varsit par klassiska.

Besvarelse fra Foottime
Det står på hemsidan att man skall fån10% rabatt som ny kund. Jag beställer rullnhela familjen men då gäller inte rabatten plötsligt då det är 3 för 2. Men det srår ungenstans. Vid kontakt mwd företaget bara en massa bortförklaringar.
Skorna är sköna

Besvarelse fra Foottime
Skickar en produkt som inte överensstämmer med beställningen 🤬

Besvarelse fra Foottime
Super mjuka och sköna. Tycker jag får ont i hälen av de flesta andra skor även om de sägs vara bra för fötterna. Dessa funkar toppen. Ingen smärta och super bekväma!

Besvarelse fra Foottime
Tofflorna känns tyvärr inte alls lika mjuka som min kompis’…

Besvarelse fra Foottime
Beställde strl 40, fick strl 41.
De var för stora. Fått till svar att de skickar en strl större då de är små i strl. Den bedömningen vill jag göra själv. Önskar nu få returen betald och få rätt strl skickad till mig.
Svaret är nej, ska tydligen själv betala. Det här känns inte seriöst.

Besvarelse fra Foottime
Snabb leverans. Jättesköna, går inte att jämföra med billigare varianter.

Besvarelse fra Foottime
Min beställning kom inte på en månad trots att jag valde prio leverans. Inget meddelande om att det är förseningar, och inget svar heller när man kontaktade dem. Och verkar inte som jag är enda personen med den upplevelsen. Rekommenderar inte alls.

Leverans skulle ske på 2-3 dagar,men det tog över 2veckor