Al lang hebben we positieve ervaringen met Foodbag maar deze keer was het hemels. Ik weet niet wat er gewijzigd is maar de aardappeltjes waren toch wel overheerlijk. Vermoedelijk een ander ras of le... Se mere
Virksomheden har svaret
J’ai toujours été content de Foodbag. Néanmoins je me suis désinscrire définitivement car j’avais mis mes abonnements en pause pour tous le mois de juillet et une BOX m’a été livré aujourd’hui avec é... Se mere
Virksomheden har svaret
Les plats sont excellents et même ceux qui sont déjà cuisinés (et qui nous dépannent bien lorsque le temps nous manque) sentent bon le fait maison! Les recettes sont variées et les extra proposés son... Se mere
Virksomheden har svaret
In het verleden al een paar keer besteld maar sinds maart 2025 zijn we wekelijkse klant. Geen gedoe meer “wat eten we vandaag”. Leuk om eens ‘andere’ dingen te bereiden en als “maaltijdbereider” zel... Se mere
Virksomheden har svaret
Foodbag is dé Belgische maaltijdbox, vers en gekoeld aan huis bezorgd, ook zonder abonnement. Kies wekelijks uit meer dan 40 originele gerechten van onze eigen chefs (ook kant-en-klare maaltijden). Alles met lokale ingrediënten en ruime porties. =====🇫🇷 FR====> Foodbag est LA repas belge, livrée fraîchement et gratuitement à domicile, même sans abonnement ! Choisissez chaque semaine parmi plus de 40 plats originaux imaginés par nos cheffes (aussi des plats préparés). Le tout avec des ingrédients locaux et de généreuses portions.
Dok Noord 6, 9000, Gent, Belgien
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 24 timer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Todo excelente 👌 un placer lo recomiendo y servicio 5 estrellas
Nous nous sommes lancés pour la première fois après beaucoup d'hésitation....et nous ne sommes pas déçus jusqu'à présent...que du contraire très facile à préparer, délicieux au goûter...

Besvarelse fra Foodbag
Altijd al tevreden geweest, soms al eens iets dat niet meer op en top vers was maar altijd correct behandeld geweest. Nu liep het goed mis. Bij het openen van de box zag ik dat de pizzabodems al een dag over de houdbaarheidsdatum waren. Foto getrokken, mailtje gestuurd en de uitleg was dat het zogezegd een drukfout was op de label van de houdbaarheidsdatum. Flauw excuus en dan nog, als dat dan zo is dan zorg je toch voor nieuwe labels. Je stuurt dit toch niet naar de mensen??? Jammer maar mijn vertrouwen in de versheid van de producten is weg.

Besvarelse fra Foodbag
Sinds paar maanden klant van foodbag en wij zijn heel tevreden. Wij zijn een gezin van 5 en proberen om ieder een dag het menu te kiezen (5d/w) en dat lukt heel aardig.Gedaan met probleem van "Wat eten we vandaag". We zijn heel erg fan van de kwaliteit van het vlees, heel tof dat de bezorger echt betrokken is (belde me op of onze doos niet te lang moest blijven staan onder carport owv warme weer), 1x was er een produkt niet meer ok maar dit werd na melding meteen vergoed (hadden produkt opnieuw in winkel moeten aankopen). Porties zijn prima, enkel bij een pasta bestel ik al eens voor 6p owv 3 pubers (eten gewoon ook meer dus zou anders ook zelf grotere hoeveelheid voorzien). Iedereen HAPPY hier!!

Besvarelse fra Foodbag
Na verschillende opties geprobeerd te hebben nu reeds een jaar klant bij foodbag .
Zeer vers , klantvriendelijk , uitstekende prijs kwaliteit, goede porties ...
Ik ben helemaal fan nu jullie nog
Wendy

Besvarelse fra Foodbag
Verse ingrediënten, veel keuze gerechten met veel aandacht voor Belgische producten! Kwalitatief aan goede prijs. De boxen worden steeds met een glimlach en zeer vriendelijk geleverd. Wij kunnen alvast niet meer zonder onze wekelijkse foodbag. Bedankt Foodbag!

Besvarelse fra Foodbag
Al jaren trouwe klant bij Foodbag. Niet elke week maar toch heel geregeld. fijn dat je een abonnement even kan pauzeren.
Lekkere gerechten, veel keuze, correcte prijzen. Een probleem werd telkens vlot en vakkundig opgelost.
Ook een dikke pluim aan de chauffeurs. We hechten nogal aan onze vaste chauffeur omdat die weet waar hij onze bo veilig kan afzetten en door een fijn contact met hem. We blijven fan.

Besvarelse fra Foodbag
We bestellen sinds november 2024 bij foodbag en zijn heel tevreden over de service, de kwaliteit van de ingredienten, de vriendelijkheid van de chauffeurs die leveren, en de variatie en smaak van de gerechten.

Besvarelse fra Foodbag
De stress van 'Wat gaan we eten?' valt volledig weg. Je hoeft niet meer naar de winkel te crossen. Zelfs een onervaren kok als ik kan koken dankzij de eenvoudige recepten. Ik leer nieuwe dingen bij. De kwaliteit van de producten is goed. Alles wordt gratis aan huis geleverd. Je bent niet verplicht wekelijks te bestellen.

Besvarelse fra Foodbag
Al een jaartje of 2 bestel ik Foodbag , soms enkele weken na elkaar , dan eens even niet .. ik leer van de receptjes , verse producten en heerlijke kruiden ! En zo zalig om eens niet te hoeven nadenken over wat te koken . In de Foodbag week kom ik de supermarkt niet in , ook heerlijk ! Top top top !
PS ook de vriendelijke bezorgers zijn top top top 😊

Besvarelse fra Foodbag
Ik bestel nu ongeveer een half jaartje Foodbag. En ik ben zeer tevreden. Als single is het niet eenvoudig om goed en gevarieerd te koken. Het is ook erg duur. Een vriendin van me had in de tijd Hello Fresh. Dat heb ik geprobeerd en daar was ik op zich ook tevreden van. Maar nadat het een paar keer was foutgelopen met mijn levering ben ik overgestapt naar Foodbag. Een goede stap. Het is iets duurder maar de kwaliteit is veel beter. Ik heb genoeg aan de porties. Ook qua vis of vlees( meestal 150 gr per schotel) Er is minder overschot dan als ik gewoon voor mezelf kookte. Minder verspilling dan ervoor. Een plus punt is ook de levering. Bij Foodbag zijn het vooral 50 plus bezorgers ( veel flexi jobs) , die mensen hebben met volle goesting voor dat werk gekozen en dat straat het ook af.

Besvarelse fra Foodbag
Foodbag helpt me creatief te blijven in de keuken. De producten zijn van uitzonderlijke kwaliteit en bovendien lokaal en seizoensgebonden. De vrijheid om zonder abonnement te kunnen bestellen en pauzeren wanneer je wil, is kapitaal. En leveren gebeurt steeds zoals afgesproken met de glimlach. Uitzonderlijk tegenwoordig!

Besvarelse fra Foodbag
Ik bestel al jaren bij Foodbag omdat ik blij ben met hun lekkere en locale ingrediënten. Ik heb in al die jaren nog maar één keer een probleem gehad met een levering en dat werd direct voor me aangepakt. Het eten is altijd lekker en de chauffeurs altijd erg vriendelijk.

Besvarelse fra Foodbag
Nu al een tijdje klant, zonder abonnement. Steeds tevreden: verse groenten, zo weinig mogelijk verpakkingen, porties helemaal OK (wij bestellen doorgaans 4 porties voor een gezin van 5), lekkere recepten en heel vriendelijke bezorgers. Wij zijn helemaal fan!

Besvarelse fra Foodbag
Al twee jaar bestel ik bijna wekelijks, sinds dit jaar ook als abonnee, supervers producten, superlieve bezorgers, zeer goede klanten service , kortom correct bedrijf

Besvarelse fra Foodbag
In corona-tijd gekozen voor 15-grams (nadien overgenomen door Foodbag) omwille van vlotte systeem( abonnement niet verplicht en gemakkelijk te pauzeren). Ik ben een grote fan! Niet voortdurend moeten nadenken over welk gerecht nu weer klaar te maken en vooral ook veel minder boodschappen. Ook weinig of geen overschotten meer. Porties zijn voor ons ok, al is het wel eens krap qua vlees of vis. We eten nu ook veel diverser. Een paar keer probleem gehad met ingrediënt, maar wordt vlot opgelost door klantendienst.

Besvarelse fra Foodbag
Al jaren trouwe en zeer tevreden klant. Groot aanbod aan recepten en extra’s. Steeds correcte levering, toffe leveranciers/ chauffeurs.
Indien er iets niet klopt of oké is, correcte service!

Besvarelse fra Foodbag
Op aangeven van kennissen ben ik van een andere leverancier overgestapt naar foodbag. De ervaring is zonder meer positief: de porties van groenten en vlees of vis zijn groot. De prijs is competitief.

Besvarelse fra Foodbag
Sinds het begin der tijden bestel ik Foodbag. Nooit ben ik ontgoocheld geweest. Af en toe maakte ik een slechte keuze, maar de meeste recepten vond ik lekker. De ingrediënten zijn altijd vers, de porties zijn meer dan voldoende en er is voor iedereen wat wils. Bij het minste probleem wordt je verder geholpen of krijg je een korting als iets tegenvalt- ze helpen je onmiddellijk verder langs e-mail - Messenger of hun website. De prijzen vallen heel goed mee en je kan voor 6 dagen recepten bestellen met of zonder abonnement ( geen nood - alles blijft lang vers) Je wordt per mail verwittigd 1- vergeet niet te bestellen 2- uw bestelling is geregistreerd - 3- datum en tijdsspanne - Ik kan nog verdergaan met alle kwaliteiten van Foodbag, maar als je nog niet overtuigd bent, probeer het eens zelf

Besvarelse fra Foodbag
Ik ben zelf foodbaghero en ik praat overal over foodbag . Hoe lekker het is ,hoe gemakkelijk,hoeveel,hoe gezond enz...