Foodbag Anmeldelser

TrustScore 4 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Al lang hebben we positieve ervaringen met Foodbag maar deze keer was het hemels. Ik weet niet wat er gewijzigd is maar de aardappeltjes waren toch wel overheerlijk. Vermoedelijk een ander ras of le... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

J’ai toujours été content de Foodbag. Néanmoins je me suis désinscrire définitivement car j’avais mis mes abonnements en pause pour tous le mois de juillet et une BOX m’a été livré aujourd’hui avec é... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Les plats sont excellents et même ceux qui sont déjà cuisinés (et qui nous dépannent bien lorsque le temps nous manque) sentent bon le fait maison! Les recettes sont variées et les extra proposés son... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

In het verleden al een paar keer besteld maar sinds maart 2025 zijn we wekelijkse klant. Geen gedoe meer “wat eten we vandaag”. Leuk om eens ‘andere’ dingen te bereiden en als “maaltijdbereider” zel... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Madudbringning
  2. Fødevareleverandør
  3. Udbringning af dagligvarer
  4. Online madbestilling

Skrevet af virksomheden

Foodbag is dé Belgische maaltijdbox, vers en gekoeld aan huis bezorgd, ook zonder abonnement. Kies wekelijks uit meer dan 40 originele gerechten van onze eigen chefs (ook kant-en-klare maaltijden). Alles met lokale ingrediënten en ruime porties. =====🇫🇷 FR====> Foodbag est LA repas belge, livrée fraîchement et gratuitement à domicile, même sans abonnement ! Choisissez chaque semaine parmi plus de 40 plats originaux imaginés par nos cheffes (aussi des plats préparés). Le tout avec des ingrédients locaux et de généreuses portions.

Kontaktoplysninger

Ingen nylige anmeldelsesinvitationer

Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 24 timer

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

22 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Heel lekker met veel verse groenten !

Ik bestel nu sinds een jaar ongeveer regelmatig bij Foodbag : hele frisse groenten, grote porties, duidelijke uitleg over het bereiden van de maaltijd , enz. Ook de bezorgers zijn altijd heel vriendelijk en op tijd !
Kortom : het valt heel goed mee ! Ik ben fan !

Besvarelse fra Foodbag

Hi Christine, dankjewel voor deze mooie feedback! We wensen je nog veel kookplezier toe 💚

Lekker en handig

Verse groenten, leuke recepten en niet te moeilijk om klaar te maken. Iedereen kan koken met Foodbag. Levering aan huis door vriendelijke chauffeurs.
Gewoon echt goed!

Besvarelse fra Foodbag

Hey Lisa, dankjewel voor de mooie feedback. We wensen je nog veel kookplezier toe! 🍽

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Foodbag voor gezonde en gevarieerde maaltijden

Ik bestel reeds een jaar bijna wekelijks bij Foodbag en ben zeer tevreden over de ruime keuze aan recepten, de kwaliteit van vlees en groenten, veel lokale producten, vriendelijke chauffeurs maar ook de helpdesk biedt altijd een oplossing als er zich een probleem voordoet. Nog een pluspunt is de flexibiliteit qua levering en het niet vastzitten aan een abonnement. Ook prijs kwaliteit zitten ze zeer goed. Als ik toch een minpuntje moet aanhalen : vrij veel verpakkingen.

Besvarelse fra Foodbag

Hey! Dankjewel voor deze mooie feedback. Het doet ons veel plezier om te horen dat je tevreden bent over de flexibiliteit, de levering, kwaliteit en de ruime keuze. We zetten inderdaad nog elke dag sterk in op het verminderen van onze verpakkingen. We wensen je alvast nog veel kookplezier toe! 💚

Lekkere en gezonde maaltijden

Lekkere, gezonde en gevarieerde maaltijden met eenvoudige recepten, verse en lokale ingrediënten. Prijs-kwaliteit goed en porties voldoende.

Dankjewel voor de mooie feedback Cloé! We wensen je nog veel kookplezier toe 💚

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ik bestel maar af en toe bij Foodbag…

Ik bestel maar af en toe bij Foodbag maar ik ben heel tevreden . Veel groenten en variatie. Ook de bereiding goed uitgelegd en supervriendelijke chauffeurs. Een aanrader 🤩

Besvarelse fra Foodbag

Heel fijn om te horen! Dankjewel voor de mooie feedback 💚

Zeer tevreden van de maaltijdboxen

Zeer tevreden van de maaltijdboxen
Goede prijs-kwaliteit.
Indien er toch problemen opduiken met de kwaliteit word je zeer snel en correct geholpen.

Besvarelse fra Foodbag

Hi Manon, super bedankt voor de mooie feedback! We wensen je nog veel kookplezier toe 💚

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Top bedrijf!

Ik bestel nu een 4-tal weken bij Foodbag en ik ben er zeer tevreden over. Alles is kraakvers, grote porties en de prijs-kwaliteitverhouding klopt helemaal. De recepten zijn, dankzij het receptenboekje, eenvoudig te bereiden. De levering is altijd op tijd en gebeurt door zeer vriendelijke chauffeurs. Een nadeel is dat de ingrediënten voor de verschillende recepten niet op elkaar zijn afgestemd. Vb. Ik heb 2 recepten met aardappelen en krijg 2 zakjes, terwijl ik telkens maar de helft nodig heb en 1 zakje dus volstaat. Veel vliegt in diepvries of wordt weggegeven.

28. maj 2025

Besvarelse fra Foodbag

Hey Alexander, dankjewel voor deze mooie feedback. Heel blij om te horen dat onze maaltijdbox je bevalt en dat je tevreden bent over onze recepten. We wensen je nog heel veel kookplezier toe! 🍽

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Is niet meer wat het geweest is

Jaren geleden even foodbag gedaan, toen tevreden over producten en gerechten, gestopt omwille nog geen levering aan huis mogelijk. Nu wel en terug foodbag opgestart, wat een teleurstelling.
Slappe groenten. Die moeten dan nog 4 dagen in de frigo. (K bestelde 4 maaltijden), hun recepten ietwat onoverzichtelijk ivm hun concurrent HF.
Ook minder smaakvol tegenover paar jaar terug. Porties erg klein.
Vandaag abo gestopt na 4 weken en toch opnieuw naar HF.

12. maj 2025

Besvarelse fra Foodbag

Dankjewel dat je de tijd nam om je ervaring met ons te delen. We vinden het oprecht jammer om te horen dat je hernieuwde kennismaking met Foodbag niet aan de verwachtingen heeft voldaan.

Verse ingrediënten, heldere recepten en smaakvolle gerechten zijn net waar we elke dag hard aan werken, dus het spijt ons te horen dat dit zich niet naar jouw recente boxen vertaald heeft. Je opmerkingen over de groenten, portiegrootte en recept structuur nemen we ten harte en geven we zeker door aan de betrokken collega's. Feedback zoals de jouwe helpt ons om onszelf gericht te verbeteren.

Mocht je in de toekomst toch nog eens overwegen om terug te keren, dan hopen we je wél positief te verrassen! 🍽

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Vandaag heerlijke oranje niet rijpe en…

Vandaag heerlijke oranje niet rijpe en gekwetste tomaten ontvangen.
Hun vooropgestelde tijden kloppen ook helemaal niet en dienen er enkel toe om de mensen te laten geloven dat het snel klaar is.
Ik nodig menig chefkok bij thuis uit om de timing uit te testen.
Google reviews met wat kritiek of foto's komen blijkbaar ook niet door en worden tegengehouden. Bedriegerij eerste klas.
Mensen ga naar de lokale boer als je Belgisch producten wil want hun slogan bewust Belgisch klopt ook niet.
Zelfs de aardappelen komen vaak uit Frankrijk. Hun reactie hierop is dat ze niet of beperkt voorraadig zijn, Komaan :) It's all about the money.
Ik kan op mijn 2 handen niet meer tellen hoeveel klachtenmails ik al moeten versturen heb om de gebrekkige kwaliteit aan te kaarten.
Steeds beloven ze iets te zullen doen of komen ze met het excuus dat het ook maar mensen zijn die inpakken.

Telkens kunnen we nog snel naar de winkel hollen om vervangende produkten te gaan kopen. Handig.

En oh ja, goedkoop is de box ook niet echt.

24. marts 2025
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

We doen dit zeker al 7 jaar en zijn nog…

We doen dit zeker al 7 jaar en zijn nog steeds enthousiast . We kunnen het alleen maar aan iedereen aanraden ! Verse eerlijke producten en heel lekker vlees!
Vaes Griet

13. marts 2025

Hey Griet, super fijn om te horen! Doet ons veel plezier 💚

Top kwaliteit ingredienten

Ik was op zoek naar een alternatief voor hello fresh omdat ik absoluut geen abonnement wil nadat ik 2x onverwacht een hello fresh box "besteld" had terwijl ik niet thuis was en die met geen mogelijkheid kon annuleren.

Met foodbag bestel ik gewoon wat ik wil wanneer ik het wil, zonder poespas. Ingredienten zijn kraakvers, en vooral het vlees is meestal uitmuntend van kwaliteit. De biefstukken en varkenshaasjes van foodbag zijn de beste die ik ooit gegeten heb.

Bezorging is altijd in orde, op tijd en vriendelijk. hello fresh was misschien iets makkelijker omdat elk gerecht in eigen doos zat, met foodbag moet je een beetje zoeken, maar das niet echt een probleem.

Kwaliteit van de recepten is meestal goed, eenvoudig te bereiden, maar varieert wel wat, en soms lijkt het wat geïnspireerd door "wat hebben we nog op voorraad". Dit is natuurlijk ook een kwestie van smaak.

Prijs is correct gezien de kwaliteit, zeker als je doet zoals ik: koop een paar porties extra, kook ze en steek ze in de diepvriezer.

28. februar 2025

Besvarelse fra Foodbag

Hey! Dankjewel voor deze fijne reactie, leuk om te lezen dat alles naar wens verloopt en dat Foodbag je leven vergemakkelijkt 💚 Onze gerechten verpakken we inderdaad bewust niet samen, om zo onnodig afval uit te sparen. We wensen je nog veel kookplezier en geven deze positieve feedback door aan ons team!

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Na de eerste indruk, nog even een afwachtende houding.

Op aanraden van onze zoon foodbag besteld voor deze week. Onze eerste indruk. Vlotte opmaak van account, keuze van de menu's, aantal portie's en zelfs extra's. Vandaag de eerste doos ontvangen door een super vriendelijke man. Alles heel vers en verzorgd. Enkele bedenkingen echter.
De scampi zaten in 3 bakjes plastic, maar 1 daarvan was een groot bakje voor 7 scampi, ook veel plastic afval.
Een van de punten die ons zeer aanspraken was dat de producten van eigen bodem zouden zijn. Tot onze verbazing zat de om broccoli plastic en blijkt hij geïmporteerd uit Spanje. In het vlot en toffe respectboekje stond geen duur van klaarmaken van de saus op zich. De QR code die meer uitleg beloofde gaf een foutmelding. Samengevat, na dag 1 nog even een afwachtende houding. Benieuwd naar de volgende 4 menu's.

24. januar 2025

Vers en kwalitatief

Foodbag levert telkens verse en zeer kwalitatieve producten uit België
Duidelijke communicatie over levertijden en een zeer handige tracker maken het af.
Al jaren klant en dat zeker nog jaren zo blijven.

2. december 2024

Helemaal top

Wij bestellen ondertussen al vele jaren bij Foodbag en voordien nog bij Smartmat. We zijn uitermate tevreden van de boxen, het bespaart ons veel tijd, de ingrediënten zijn kwalitatief en de recepten zijn uitstekend. Ook geweldig is de variatie, na al die jaren blijven de chefs ons verrassen met nieuwe combinaties.
Kortom zeer tevreden klant, ik kan ze dus van harte aanbevelen.

1. november 2024

Heel tevreden

Wij bestellen al 4 jaar geregeld bij Foodbag en zijn heel tevreden. De ingrediënten zijn kwalitatief en vers.
Vroeger bestelden we altijd gerechten om zelf klaar te maken. Daar kruipt vaak wat tijd in maar zo leerden we wel heel wat nieuwe recepten kennen.
De laatste tijd is er ook een mooi aanbod aan kant-en-klare gerechten. Die vallen hier ook in de smaak: ze zijn meestal gezonder dan de kant-en-klare gerechten die je in de supermarkt vindt en de smaak is ook heel goed.
De levering is steeds correct en de bezorgers zijn supervriendelijk.

20. oktober 2024
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

En cas de problèmes le service est top et réactif trouvant des solutions…

Je commande Foodbag depuis maintenant 3mois et je suis super satisfaite. Mon compagnon et moi avons toujours assez manger, il nous arrive même d’avoir des restes. Je trouve que le prix est raisonnable et les produits de qualité avec des recettes qui change les habitudes. La livraison est toujours top, j’ai juste eu une fois un problème et j’ai appeler le service qui a été réactif et la solution a été trouvé rapidement. J’ai pu recevoir mon colis. Je remercie la dame de m’avoir aider.

23. september 2024
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Eén van de beste foodboxen

Zeer goede communicatie ivm leveringen,
Supervers!
Variatie!
Niet te gek met speciale dingen, met kinderen nogal moeilijk 🥹

Speciale gerechten voor de kinderen.
Ook werd er voorzien voor de mensen die het KHa dieet volgen
Voor de mensen die laat werken kan je opwarmgerechtjes kiezen.

Prijs is correct !

Enorm fan van Foodbag !

15. september 2024
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Foodbag is voor mij de beste maaltijdbox.

Ik bestel nu al jaren bij Foodbag. Overgeschakeld van Marley Spoon en Hello Fresh. Foodbag is veruit de beste. Grote keuze lekkere recepten. Abonnement niet echt nodig maar makkelijk te beheren. Super helpdesk die altijd bereikbaar is en de enkele problemen die ik had steeds oploste. Ook supervriendelijke chauffeurs die steeds hun uiterste best doen om levering goed afgeleverd te krijgen.

13. september 2024