Fonus - Umeå Anmeldelser

TrustScore 4.5 ud af 5

Götgatan 4, 903 27 Umeå, Centrala Stan, SE

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ett varmt tack till Umeåkontoret för det fina och värdiga stöd jag fick i samband med min frus begravning. Särskilt tack till Tina Jakobsson, som med värme, professionalism och stor omtanke hjälpte mi... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Våran familj har anlitat Fonus Umeå för begravning av fyra familjemedlemmar inom ett år och fyra månader, vi har inget annat än gott att säga om hur de har tagit hand om oss i dessa svåra stunder. Det... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

När man behöver kontakta en begravningsbyrå är det oftast i ett av livets mest sårbara ögonblick. Just därför betyder bemötandet allt. Hos Fonus möttes vi av värme, lugn och professionalism frå... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Begravelsesforretning

Skrevet af virksomheden

Fonus har sedan 1945 hjälpt våra kunder genom hela processen att planera och genomföra en vacker begravning. Idag är vi landets mest anlitade begravningsbyrå. Det har gett oss lång och stor erfarenhet av att utforma alla typer av begravningar – borgerliga, kyrkliga eller efter någon annan trosuppfattning. Vi är den enda begravningsbyrån som är rikstäckande med kontor från norr till söder. Det gör att du kan planera begravningen på en ort och att den genomförs på en annan. Tillsammans kan vi på Fonus då skapa trygghet eftersom vi finns med lokalt på båda orterna. Vi erbjuder möten fysiskt på plats, via video eller via telefon. Ibland kan det vara svårt för alla i familjen att närvara när en begravning ska planeras. Då kan vi erbjuda ett kundmöte på vår begravningsbyrå för de som kan, och övriga familjemedlemmar är med via video. Det gör att alla kan inkluderas i valen även om man fysiskt inte kan vara med på plats. Tillsammans skapar vi en bild av vem den avlidna var och med stor kunskap och erfarenhet skräddarsyr vi begravningen.

Kontaktoplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

1.643 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Tryggt bemötande

Lugn person, tydlighet och struktur. Ger hjälpen man behöver mitt i all sorg

23. marts 2025

Besvarelse fra Fonus - Umeå

Hej Cecilia, tack snälla för dina värmande ord. Så fint att höra att du är nöjd med oss. Vänliga hälsningar, Anna på Fonus

Jag kände mig trygg

Vi fick bra back up för våra önskemål. Våra beställningar och begravningsceremonin med efterföljande minnesstund fungerade precis som vi önskat.

7. marts 2025

Besvarelse fra Fonus - Umeå

Hej Karin, stort tack för ditt fina omdöme. Vi är väldigt glada och tacksamma över att vi kunde hjälpa till. Vänliga hälsningar, Elvira på Fonus

Fonus

Mycket att välja på under begravningsplaneringen och väldigt fina medarbetare

5. marts 2025

Besvarelse fra Fonus - Umeå

Hej, tack snälla för ditt fina omdöme! Vi är tacksamma för förtroendet och glada att vi kunde hjälpa till. Vänliga hälsningar, Anna på Fonus

Fint bemötande och stöd…

Vi är mkt nöjda med den personen från Fonus som hade sånt fint bemötande och hjälpte oss med planering av begravning , minnesstund och var ett stöd under begravningscermonin. Tusen tack!

9. februar 2025

Besvarelse fra Fonus - Umeå

Hej Lena, stort tack för dina fina ord, det betyder mycket för oss att höra. Vänliga hälsningar, Elin på Fonus

Vi är så otroligt nöjda

Vi är så otroligt nöjda -hela vägen med allt från bemötande, stöd och vägledning. Christian har visat ett otroligt hjärta och hjälpt oss och vi hade inte kunnat få ett bättre stöd! Trots att det blev en annorlunda situation med 2 dödsfall bara några dagar mellan varandra så mötte han alltid våra önskningar med stor respekt och öppenhet och fick allt att funka. Vi är så otroligt tacksamma och stor stjärna till Christian på kontoret i Umeå🌟

27. januar 2025

Besvarelse fra Fonus - Umeå

Hej Sandra. Så fint att läsa det du skriver här. Jag är glad att vi kunnat vara er till så god hjälp i en svår stund, särskilt med hänsyn till att ni upplevt flera anhörigas bortgång så nära inpå varandra. Jag ska hälsa Christian hur nöjda ni är med hans hjälp, det värmer verkligen att höra det.
Vänliga hälsningar, Joacim på Fonus

respekt och värdighet.

Hon mötte oss med respekt och värdighet. Kunde sitt yrke.

10. november 2024

Besvarelse fra Fonus - Umeå

Hej Kåre, stort tack för ditt fina omdöme. Vi är väldigt glada och tacksamma över att vi kunde hjälpa till. Vänliga hälsningar, Maria på Fonus

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Jag var lite sen till butiken

Jag var lite sen till butiken, men det gick att fixa möte ändå

4. november 2024

Besvarelse fra Fonus - Umeå

Hej Jan, tack för dina fina ord. Det värmer att höra att du är nöjd med oss. Vänliga hälsningar, Sandra på Fonus

Hjälpsamma

Hjälpsamma

14. oktober 2024

Besvarelse fra Fonus - Umeå

Hej Anna, varmt tack för ditt fina omdöme. Det betyder mycket att höra att du är nöjd med oss. Vänliga hälsningar, Elin på Fonus

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Mycket bra med bemötande och…

Mycket bra med bemötande och proffesionellt av Christer Fredriksson.

7. oktober 2024

Besvarelse fra Fonus - Umeå

Hej! Vad glada vi blir av att höra det! Önskar dig en fin dag! Vänliga hälsningar, Terese på Fonus

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Tycker att det var en mycket fin…

Tycker att det var en mycket fin begravning, den blev precis så som jag ville ha den,

5. september 2024

Besvarelse fra Fonus - Umeå

Hej Marja-Liisa, tack snälla för ditt fina omdöme! Vi är tacksamma för förtroendet och glada att vi kunde hjälpa till. Vänliga hälsningar, Elvira på Fonus

Allt var till belåtenhet

Allt var till belåtenhet. Vi hade Erika och hon var toppen när vi gick igenom allt som sker efter ett dödsfall. Hon har ringt och frågat om vi undrar om nåt under tiden innan begravningen. Hon hade gjort så fint på bordet med blommorna och urnan. Bara en massa ++++++++++

26. august 2024

Besvarelse fra Fonus - Umeå

Hej Elenor, tack snälla för ditt fina omdöme! Vi är tacksamma för förtroendet och glada att vi kunde hjälpa till. Vänliga hälsningar, Sandra på Fonus

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Dåligt rakt igenom

De skickade en representant som borde gått i pension för längesen. Hen fyllde i fel namn på min anhöriga som avlidit. Fel personnummer på mig. Sabbade cateringen på minnesstunden så det fanns för lite mat.

12. august 2024

Besvarelse fra Fonus - Umeå

Hej Jennie, vad tråkigt att du är missnöjd med oss. Vi vill gärna komma i kontakt med dig för att se över vad som har hänt. Du når oss genom att mejla till info@fonus.se. Vänliga hälsningar, Terese på Fonus

Mycket duktig personal

Mycket bra personal som verkligen gjorde allt för att det skulle bli så bra som det blev

12. august 2024

Besvarelse fra Fonus - Umeå

Hej Monica! Tusen tack för ditt omdöme! Det gläder oss att du är nöjd med den hjälp du har fått. Vänliga hälsningar, Elvira på Fonus

Professionellt bemötande

Professionellt bemötande , förtroendeingivande , god kunskap, snar återkoppling på frågor efter första mötet fram till begravningen

8. juli 2024

Besvarelse fra Fonus - Umeå

Hej Helen. Stort tack för dina fina ord. Det värmer verkligen att höra att ni är så nöjda med oss.
Vänliga hälsningar, Joacim på Fonus

Bemötande

Bra bemötande

24. juni 2024

Besvarelse fra Fonus - Umeå

Hej, tack för ditt fina omdöme! Vänliga hälsningar, Terese på Fonus.

Dette er Trustpilot

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.