Fonus - Stockholm, Odenplan Anmeldelser

TrustScore 4.5 ud af 5

Odengatan 52, 11322 Stockholm, SE

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Det hade inte kunnat vara bättre. Oerhört fint och proffsigt bemötande och hantering i anslutning till min gamla mammas dödsfall. Vi är mycket nöjda.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

När livet bjuder citroner så hjälper Fonus en att göra lemonad. Allt ångestfyllt kring begravningen och runtom tar dom hand om på ett smidigt och professionellt sätt. Kan inte annat än rekommendera d... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Carolina Özbek var helt otrolig som hade hand om oss och min mammas begravningsgudstjänst i Finska Kyrkan! En riktig doer men fortfarande med stort hjärta och väldigt empatisk. Hon fick ”saker at... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Emma på fonus Odenplan. Gav ett varmt och mjukt intryck, de kändes tryggt. Bemötandet var kanon och stöttningen hela vägen har gjort att jag kände mig trygg i situationen. Allt blev precis som vi vill... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Begravelsesforretning

Skrevet af virksomheden

Fonus är Sveriges mest anlitade begravningsbyrå och har sedan 1945 hjälpt människor att planera och genomföra personliga begravningar och vackra avsked. Vi är en rikstäckande, medlemsägd ekonomisk förening med begravningsbyråer över hela Sverige. Hos oss på Fonus får du hjälp med hela processen – från hämtning och planering till begravningsceremoni och gravsättning samt gravsten. Vi har lång erfarenhet av alla typer av begravningar, såsom kyrkliga och borgerliga begravningar samt begravningar enligt andra trosuppfattningar. Med kunskap, omtanke och lång erfarenhet finns vi vid din sida för att skapa ett tryggt, personligt och minnesvärt avsked. Tack vare vår rikstäckande verksamhet kan du planera begravningen på en ort och genomföra den på en annan, med stöd av våra lokala begravningsrådgivare. Du väljer själv hur du vill träffa oss: på någon av våra begravningsbyråer, genom hembesök, via video eller telefon. Det går också bra att kombinera ett fysiskt och digitalt möte, så att familjemedlemmar på olika platser kan vara delaktiga i planeringen. Tillsammans skapar vi ett avsked som speglar den avlidnas liv, personlighet och önskemål. Varmt välkommen till Fonus – vi är en begravningsbyrå för alla.

Kontaktoplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

1.565 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Trevliga, omhändertagande men dyra

Trevlig och omhändertagande personal i en svår stund.
Dock ganska dyra

1. oktober 2023

Besvarelse fra Fonus - Stockholm, Odenplan

Stort tack för dina fina ord! Vi är glada över att du känner dig nöjd med den hjälp du har fått. Vänliga hälsningar, Maria på Fonus

Bra service

Fick ett mycket trevligt och proffsigt bemötande samt god rådgivning

1. juli 2023

Besvarelse fra Fonus - Stockholm, Odenplan

Hej Lars, varmt tack för ditt fina omdöme. Det betyder mycket att höra att du är nöjd med oss. Vänliga hälsningar, Elisabeth på Fonus

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ni insåg snabbt att jag var helt klar…

Ni insåg snabbt att jag var helt klar över vilken typ av begravning jag ville ha och försökte inte sälja på mig något ytterligare.

31. maj 2023

Besvarelse fra Fonus - Stockholm, Odenplan

Hej Astrid, varmt tack för ditt fina omdöme. Det betyder mycket att höra att du är nöjd med oss och vårt bemötande. Vänliga hälsningar, Thomas på Fonus

Besvarelse fra Fonus - Stockholm, Odenplan

Det är precis vad vi strävar efter, vad kul att höra från dig att vi lyckas. Stort tack Barbro! Hälsningar från Ola på Fonus

Kunnig och lyhörd personal

Kunnig, erfaren och lyhörd personal. Fick mycket bra vägledning och begravningen blev helt i linje med hur vi ville ha den.

1. april 2023

Besvarelse fra Fonus - Stockholm, Odenplan

Hej Martin, tack så mycket för ditt fina omdöme! Vad glad jag blir att höra att du är nöjd med oss. Vänliga hälsningar, Maria på Fonus

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Fantastisk och varm personal som…

Fantastisk och varm personal som hjälpte till med allt och lite till.

25. marts 2023

Besvarelse fra Fonus - Stockholm, Odenplan

Hej Anna, och stort tack för ditt omdöme! Så fint att höra att du är nöjd med oss.
Vänliga hälsningar, Anneli på Fonus

Medmänsklighet och omtanke

Respekt, bemötande, omtanke, tydlighet, snabba svar.

26. oktober 2022

Besvarelse fra Fonus - Stockholm, Odenplan

Tack för ditt fina omdöme.
Med vänliga hälsningar
Petter på Fonus

Bra och tydlig information

Bra och tydlig information. Lätt att prata och få fram önskemål. Lyhörda och proffsiga. Inga problem med ändring eller funderingar. Bara att mejla. Fin kontakt dagen innan för avstämning och även kontakt dagen efter för att höra om vår upplevelse av ceremonin.

1. december 2022

Besvarelse fra Fonus - Stockholm, Odenplan

Tack för ditt fina omdöme. Var fint att Ni är nöjda.
Med vänliga hälsningar
Petter på Fonus

Tack!

Seriöst, varmt, genuint mottagande och vi fick det värdiga och fina farvälet vi ville för vår far.

Tack Cecilia och Fonus Odenplan!

14. oktober 2022

Besvarelse fra Fonus - Stockholm, Odenplan

Stort tack för ditt fina omdöme, vi blir så glada att läsa dessa fina ord om den hjälp och det bemötande ni fått. Vänliga hälsningar, Thomas på Fonus

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Fick ett väldigt personligt och professionellt kontakt

Kan verkligen rekommendera Odenplan. De hade alltid tid att lyssna och hjälpa mig med allt som behövdes inför begravningen. Fick även hjälp med kontakter till väldigt kunniga personer som kunde hjälpa mig med att göra begravningen ännu mer personlig. Tack

30. september 2022

Besvarelse fra Fonus - Stockholm, Odenplan

Hej Paulin, varmt tack för ditt fina omdöme. Det betyder mycket att höra att du är nöjd med oss. Vänliga hälsningar, Josefin på Fonus

Professionellt men också…

Professionellt men också inkännande.Tillmötesgående och lösningsorienterade.
Fint mottagande vid ceremonin i kyrkan och iordningsställande vid altaret stämninngsfullt

29. september 2022

Besvarelse fra Fonus - Stockholm, Odenplan

Stort tack för ditt fina omdöme Helena, vi blir så glada att läsa detta! Vänliga hälsningar, Jennie på Fonus

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Jag är tacksam för företaget Fonus …

Jag är tacksam för företaget Fonus för sitt professionella arbetssätt och vänliga attityd gentemot kunderna.

16. september 2022

Besvarelse fra Fonus - Stockholm, Odenplan

Tusen tack för ditt omdöme! Det gläder oss att du är nöjd med den hjälp du har fått. Vänliga hälsningar, Katrin på Fonus

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Från början var mötet tydligt och…

Från början var mötet tydligt och vänligt.
Hela planeringen kring begravningen och ceremonin ledde till en vacker ceremoni.

23. september 2022

Besvarelse fra Fonus - Stockholm, Odenplan

Tack för ditt fina omdöme. Vi är glada att du är nöjd med vårt bemötande och att du fick den hjälp du behövde. Vänliga hälsningar ,Katrin på Fonus

Dette er Trustpilot

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.