Her er en version tilpasset Trustpilot, hvor tonen er lidt mere direkte og anmeldelsesagtig: Vi er glade for stedet og har brugt det mange gange, men vi havde for nylig en dårlig oplevelse. Vores b... Se mere
Mega god tiramisu og deres pizza var helt i top. Vi havde den bedste tjener som rådgav os i alt hvad vi bestilte, tjeneren hed malte og var virkelig god Alt i alt helt i top oplevelse og skal helt s... Se mere
Hyggelige lokaler, udmærket mad. Men! Langsom, uengageret og sløv betjening, der skulle rykkes på. Utrolig lang ventetid på maden. Andre der ankom længe efter, fik mad samtidig med os. Så en lille... Se mere
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Fik en pizza med kartoffel og bacon
Fik en pizza med kartoffel og bacon, kartoflerne var dog så brune og bløde at de så dårlige ud. Da jeg ringede og snakkede med dem, blev jeg affærdiget med at deres kartofler ingenting fejler og at han havde lavet den pizza i 19 år.
Ikke ligefrem en rar oplevelse, slet ikke at blive affærdiget på den måde!
Efter at have været kunder i mange år, vil vi nu findes os et nyt pizzeria.
Super mad på Søborg Hovedgade.
Har spist flere gange på afdelingen i Søborg og maden har altid haft top kvalitet til gode penge. Deres pasta med rejer er rigtig god.
Gode pizzaer
Bestiller jævnligt pizzaer hos Fontana di Trevi i Søborg.
De smager rigtig godt. Bages i stenovn med åben ild. Kan leveres med fuldkorn. Og de har også en lille hyggelig restaurant.
Kan varmt anbefales.
Bestilte 2 salater fik ingen brød …
Bestilte 2 salater fik ingen brød selvom det stod i menukortet. Jeg rykkede for brødet - det kom aldrig. Jeg bad derfor om at det mgl brød blev fratrukket regningen. Hvorefter svaret var at brød var gratis så det kunne de ikke trække fra. En yderst dårlig oplevelse!
Vi er helt vildt begejstrede!!
Nu har vi prøvet både deres To Go og at spise i restauranten, og vi er helt vildt begejstrede!! Betjeningen i top, søde mennesker, flotte omgivelser, virkelig god og autentisk pizza og sidst men ikke mindst, rigtig overkommelige priser. Hvis I ikke har prøvet deres pizza, så ved I nu, hvad i skal have til aftensmad i morgen! :) Rigtig god fornøjelse.
Overraskende god
Fontana Di Trevi er let at overse når man går på Vesterbrogade og det er lidt synd. For maden smager godt, betjeningen er smilende og priserne er i orden. Jeg kommer gerne igen.
Værste mad til dags dato
Vi bestilte mad til 16 mennesker og valgte at satse lidt ved at bestille fra et nyt sted. Det skulle vi ALDRIG have gjort.
Pasta'en var melet og man kunne nærmest puste støv ud af munden efter at have taget et bid.
1 time efter indtagelse af maden sidder der nu flere af medarbejderne med ondt i maven og kvalme.
Jeg kunne ikke drømme om at fodre min hund med det mad.