Seasidefood Anmeldelser 4

3,2

3,2

Middel

Sikke en service ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vi købte lækre og friske blåbær- og jordbærmilkshakes. Vi gik over vejen til vandet, hvor vi nød vores shakes.

Pludseligt spørger min mand, hvorfor jeg ringer til ham? Hvilket jeg ikke gjorde. Det viste sig faktisk, jeg havde glemt min telefon inde ved SeasideFood. Ejeren var så fantastisk at ringe til nødkontaktnummeret - min mand, for at oplyse dette. Tusind tusind tak.

25. juli 2025

Vanvittig uforskammet og usmagelig opførsel af ejer

Da vi ankom var der en sød og meget rolig kvindelig ekspedient. Der var relativt travlt, men hun tog det stille og roligt og var venlig. Alt gik fint og hun var meget imødekommende overfør alle, herunder særligt børnene.

Pludselig ankommer der en mandelig ekspedient (man fornemmer ret hurtigt at han må være ejeren at stedet)

Fra det øjeblik han ankommer er der dårlig stemning. Han er højtrystet og taler utroligt grimt til hans kvindelige kollega. Retter på hende, blander sig i hendes igangværende bestillinger, og udstiller hende foran gæsterne. Usmageligt.

Han siger ligeledes højlydt til hende , at hun ikke skal lade gæsterne vælge dressing til hotdogs, da der ikke er tid til det. Alle skal derfor bare have hotdog dressing i, uanset hvad.

Han tager over på det mad som hun er ved at lave til os (Fish and chips). Han sætter to bakker med pomfritter og siger værsgo. Jeg siger til ham, at vi mangler fisk. Han hidser sig igen op, og siger “jeg har sgu ikke sat værsgo, jeg sagde at der skal salt på”

Jeg påtaler at jeg synes at han skal falde ned og, påtaler ligeledes at han skaber virkelig dårlig stemning herinde.

Han bliver vred og begynder at tale om, at de har så travlt så travlt og, at det ikke nytter noget at der står stressede ubeslutsomme kunder. Hertil siger han “hørte du ikke de tyskere lige før som bare ikke kunne beslutte sig, det er simpelthen utroligt.. det sænker os jo helt vildt”

Han ligger fisken i og siger “så!”
Jeg siger til ham at vi også mangler dip til, hvilket igen får ham til at vrisse. Han trykker en stor glat remoulade over begge bakker, og siger “værsgo” på en vældig sarkastisk måde.

Han taler ligeledes nedladende om et familiemedlem til os, som han så at vi talte med da han kom ind i butikken.

Han slutter af med at sige, at han håber at vi kommer igen.

Det bliver IKKE tilfældet.
Aldrig har vi oplevet en så stor uforskammethed, og stressende atmosfære.

Stakkels medarbejdere , og stakkels kommende gæster. Absolut ringeste service.

19. april 2025

Pris og kvalitet hænger ikke sammen

Pris og kvalitet hænger ikke sammen.
Frossen brød varmet på paninijern, er ikke 60 kr plus i min verden.
Ville have en sandwich med falaffel. (Billedet af udendørs menu på hjemmesiden sagde falaffel +10kr). Til det kommenterer ejeren. Det her er jo en dansk café. Det har vi ikke. Så en opfordring til at få billeder på hjemmesiden og den virkelige verden til at passe sammen.

16. april 2025

Seaside i Nordby på Fanø leverer altid…

Seaside i Nordby på Fanø leverer altid rimelig god kvalitet.
Desværre har ejeren ikke altid overblikket og virker stresset.
Lang ventetid må påregnes når der er over 6 personer som skal blive ekspederet.
Sidste gang jeg var der, ventede jeg 20 minutter uden at kunne bestille noget, da de ekspederede rent tilfældigt og ikke i rækkefølge.
Håbløst......

11. august 2024