Slotsbowl Anmeldelser 11

3,1

Middel

Hvis jeg kunne give minus 10

Hvis jeg kunne give minus 10, så gjorde jeg det
Havde bestilt 2 baner til bowling og brunch til 6 voksne og 4 børn.
Banerne gik ned hele tiden og til sidst måtte de voksne opgive og lade børnene spille, når banen virkede.
Brunch : her var der ikke det udvalg som blev beskrevet. Der manglede rugbrød og efter 1/2 time kom der nogle brødskiver ind, som havde været i mikroovn og vendte 4 sider op ad. Der var et formfranskbrød og rundstykkerne var væk efter kort tid….ingen fyldte op eller holdt øje. Leverpostej og kartoffelbåde kom efter ca 1 time, efter jeg flere gange havde efterlyst det manglende.
Der var kedelig røræg, ok bacon og små pølser. Små frikadeller, som var stenhårde , nok taget ud af en frysepose og været lidt for lang tid i ovnen.
Der var slet ikke styr på det og vi var vel alt 25 kunder i “ restauranten “
Det bedste var faktisk , at vi syntes, det var så komisk.
“ halløj på badehotellet” , kunne ikke have lavet det bedre.
Ved betaling gik der også ged i den. Vi var, efter længere snak, blevet enige om, at vi ikke skulle betale for bowling, men det stod alligevel på opkrævningen.
Et nedslidt og forfærdeligt sted, som jeg er ked af, at jeg havde inviteret min familie med til. Pengene kunne være bedre brugt andet sted.

2. november 2025

En fantastisk oplevelse på SlotsBowl

Vi havde fornøjelsen af at besøge SlotsBowl med familien, og det var en oplevelse, vi sent vil glemme. Alt var i topklasse – fra det hyggelige og indbydende sjove miljø til det utroligt venlige og professionelle personale.

Vi valgte at nyde en dejlig middag med buffet and, maden og al tilbehør mm. var simpelthen fremragende. Retterne var perfekt tilberedt, og smagene sad lige i skabet.

Udover den lækre mad blev oplevelsen gjort endnu bedre af personalet, som virkelig gik den ekstra mil for at sikre, at vi havde en god aften. De var opmærksomme, smilende og utrolig dygtige til at skabe en behagelig stemning.

Alt i alt en vidunderlig aften, som vi varmt kan anbefale til andre. Vi glæder os allerede til næste besøg på SlotsBowl

16. november 2024

Fuldstændig uacceptabelt og kritisabelt

Vi var oppe og bowle torsdag d. 11/7 og kan ikke mindes hvornår jeg har brugt penge på noget så slidt og dårligt.
For det første er det på ingen måde rimeligt at opkræve et energitillæg på baggrund af situationen mellem Rusland og Ukraine. For det andet havde der for nyligt været en vandskade, så alt lungtede af rådden kælder. 75% af skoene var der enten hul i, sålen var løs, velvroen kunne ikke hæfte og så videre. Hvad betaler man skoleje for, hvis en eller anden form for kvalitet ikke opretholdes.
Priserne for bowlingen er også helt hen i været, tilstanden af stedet taget i betragtning.
Banerne er skævt, keglerne sejler rundt og vi måtte ned 7 gange og bede dem nulstille bananen og vi spildte i hvert fald en 10-15 min på at stå i kø for at få hjælp. Til sidste blev vi rykket til en anden bane, men her kunne vi altså ikke få bander på for det havde de ikke tid til. Vores sodavand var flade og vi fik ikke det vi bestilte. Så alt i alt en virkelig dårlig oplevelse og spild af penge.

11. juli 2024

Mad og bowling under al kritik

Bane og kugler er elendige, kuglen hopper afsted som der var småsten på banen. Kugler er hakket og ujævn, og løber ikke ordentligt på banen.
Vi havde bestilt mad som skulle serveres ca 10 min efter endt bowling. Men før bowlingtiden var endt, og ca 15 min før maden skulle være klar, blev vi kontaktet om manden stod klar på et bord til os. Så ville vi spille vores tid ud eller spise kold mad, det var vores problem.
Der manglede dele af maden, som var ubehjælpeligt lavet, lige som kokkens færdigheder er små, da der blev serveret thousand Island dressing som salsa, og det var ikke kun til 1 ret fejlen var lavet.
Vi var 2 familier der bowlede og alene os der skulle spise, så ikke fordi der var travlt og der ikke var tid.

3. januar 2024

Forsøgte at bestille tid til at bowle…

Forsøgte at bestille tid til at bowle med min familie. Det kan man kun hvis man også spiser mad.
Det er simpelthen ikke i orden at man ikke kan bowle uden at være tvunget til at spise mad hos jer.
Det var min sidste gang jeg kom hos jer.

17. november 2023

Uigennemsigtig prisstruktur

Uigennemsigtig prisstruktur. Vi havde et hold af sted, der på hjemmesiden havde set priser. Men så kom der lige lidt ekstra oveni. Og ja det var ikke sko som vi naturligvis skal betale for.

Så alt i alt bare en skidt oplevelse.

11. november 2023

Usselt og totalt nedslidt!

Stedet er på ingen opdateret og moderne, tværtimod.
Aldrig har jeg set så slidte baner og kugler. Banerne (vi havde to) var ujævne og ru, kuglerne er jeg sikker på aldrig har været udskiftet, de var SÅ ødelagte, hullede og smadret så det lød som om de rullede på sten henover banen.
Keglerne havde sit eget liv, det var 50/50 procent chance for om alle keglerne blev rejst, tit væltede maskinen dem selv og de resterende kegler efter et skud passede ofte ikke med det der stod på skærmen. De forsøgte nogle gange at reparerer det, men uden held. Vi fik endda to nye baner, men med samme problem. Derudover var selve "keglemaskinen" sååå lang tid om at sætte et nyt sæt kegler ned som jo de fleste gange selv væltede flere af dem, det har ihvertfald brugt 5-10 min af vores tid...-for slet ikke at tale om selve pointsystemet- det er vel noget af det første der kom ud dengang og er ikke blevet opdateret siden. Oldtids og totalt umodernet. Alt i den bowling hal er vel næsten +20 år gammelt!! Slidt slidt og atter slidt,,,, Dog var det søde piger der stod i baren, men virkelig en yderst utilfredsstillende oplevelse og jeg lægger ALDRIG mine penge der igen! Ovenikøbet betaler man 15 kr pr ps i "miljøtillæg" pga krisen I Ukraine/ Rusland, TOTALT RIPOFF!!

17. oktober 2023

Hav god tid og tålmodighed

Ualmindelig besværligt at ændre sin reservation i antal deltage på telefonen. Elendige baner, slidte og fejl på alle tre baner vi lejede. En bane sendte ikke kuglerne retur, to baner startede ikke op, maskinerne væltede selv keglerne, manglende registrering af skud. Måske i skulle ofre lidt penge på renovering af banerne.

24. september 2023
Vis anmeldelser på alle sprog (11 anmeldelser)

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto