Slots Bowl & Restaurant Møntporten Anmeldelser 74

3,2

Vi er ikke verdensmestre i bowling. Men vi hyggger med det. Desværre var alt udsolgt hos Fjordbowling i Frederikssund. Vi er dog noget rystede over kvaliteten i Hillerød ift Frederikssund.... Se mere

I søndags var vi 20 personer til en fantastik julebowlingdyst. Alt spillede, både bowling og julebuffeten:) God julestemning med julepynt og hyggelig julemusik. Utrolig venligt personale der sk... Se mere

Vi havde en helt igennem fantastisk aften med både billard, bowling, snacks og middag. Buffeten var utroligt lækker og services fantastisk. Helt klart en 5/5 aften i pæne omgivelser!

Fin kundeservice hos SlotsBowl! Vi havde booket bowling og brunch hos SlotsBowl, men desværre blev kokken syg, så brunchen måtte aflyses. De håndterede situationen utroligt professionelt – vi blev a... Se mere

1. Forlystelsescenter
  2. Bowlinghal

Slots Bowl & Restaurant Møntporten ligger i Hillerød og kombinerer bowling med hyggelige madoplevelser. Vi tilbyder moderne bowlingbaner, sjove spilaktiviteter som LaserSHOT og Multiball, samt en restaurant med både á la carte, buffet og brunch. Vores lokaler egner sig til alt fra familieture og fødselsdage til større selskaber og firmaarrangementer. Vi lægger vægt på at skabe rammerne for en god oplevelse, hvor både underholdning og god mad er i centrum.

3,2

Middel

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Danmarks dårligste udstyr!

Vi er dog noget rystede over kvaliteten i Hillerød ift Frederikssund. Vi kunne ikke stå fast på banen og kuglerne var så fyldt med revner og huller, at vi kunne høre dem hoppe hen over banen. Kegler væltede uden vi spillede. Det tog vildt lang tid før end der var klar på banen til næste spiller…. Og meget mere.

En pris på små 300 kr. pr. time for en vildt dårlig oplevelse - at så give rengøringen skylden. Det er simpelthen ikke ok.

Måske skal I kigge på jeres utroligt slidte udstyr - sko mv. Få lånt/købt noget

Vi afmeldte den 2. time efter 10 minutter - for vores egen sikkerheds skyld (knæ mv)! En meget trist oplevelse - vi ved kun, at vi aldrig nogensinde kommer der igen.

Mega øv!

14. februar 2026

Fantastisk sted – glæder mig til at…

Fantastisk sted – glæder mig til at vende tilbage!

Besvarelse fra Slots Bowl & Restaurant Møntporten

Tusind tak for din dejlige anmeldelse ⭐⭐⭐⭐⭐

Det betyder meget for os at høre, at du havde en fantastisk oplevelse hos os – og vi glæder os allerede til at byde dig velkommen igen!

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse. På gensyn meget snart 😊

Team Slots Bowl

Et sjovere end normalt middagsbesøg

God service, fine forhold, lækker mad og uendelige aktiviteter.. 5/5!

Tusind tak for den skønne anmeldelse ⭐⭐⭐⭐⭐

Hvor er det dejligt at høre, at jeres middagsbesøg blev lidt sjovere end normalt! Vi er virkelig glade for, at I oplevede både god service, lækker mad, fine rammer og masser af aktiviteter. Netop den kombination er det, vi stræber efter at skabe for vores gæster.

Tak fordi I tog jer tid til at dele jeres oplevelse – vi håber snart at se jer igen til endnu en 5/5 aften 😊

Team Slots Bowl

Super sted for bowling og billiard

Super sted for bowling og billiard, og en virkelig lækker buffet!

Besvarelse fra Slots Bowl & Restaurant Møntporten

Tusind tak for den fine anmeldelse ⭐⭐⭐⭐⭐

Det glæder os rigtig meget at høre, at I nød både bowling, billard og vores buffet. Vi arbejder hver dag på at skabe en helhedsoplevelse, hvor både aktiviteter, mad og stemning spiller sammen, så jeres ord betyder meget for os.

Vi håber, vi snart får fornøjelsen af at byde jer velkommen igen til endnu en hyggelig oplevelse hos os 😊

Team Slots Bowl

Vi havde en helt igennem fantastisk aften

Tusind tak for den skønne anmeldelse ⭐⭐⭐⭐⭐

Det glæder os enormt at høre, at I havde en fantastisk aften hos os med både billard, bowling, snacks og middag. Vi er særligt glade for, at buffeten og servicen levede op til jeres forventninger, og at omgivelserne bidrog til oplevelsen.

Vi sætter stor pris på, at I tog jer tid til at dele jeres oplevelse, og vi håber at byde jer velkommen igen meget snart til endnu en 5/5 aften 😊

Fantastisk oplevelse

Fantastisk oplevelse, de nisse piger som randet rund var søde, de gjorde deres bedste da banerne gik ned og de kom frem med et smil

12. november 2025

Hej Vanessa

Tusind tak for din skønne anmeldelse! 🎄
Det glæder os virkelig meget at høre, at I havde en fantastisk oplevelse – og hvor er det dejligt, at vores personale gjorde indtryk med deres gode humør og hjælp, selv når banerne drillede lidt.

Vi giver selvfølgelig rosen videre til dem – det vil helt sikkert bringe et ekstra stort smil frem!

Vi håber, vi får fornøjelsen af at se jer igen til endnu en hyggelig omgang bowling og god stemning. 🎳✨

Team Slots Bowl

Rigtig god mad til vild aften

Rigtig god mad til vild aften. God stemning men de må opdatere deres baner så de ikke gå i stå flere gange under spil. Shots har redet os 😅

7. november 2025

Hej Renata

Tusind tak for din fine anmeldelse – hvor er det dejligt at høre, at I havde en god og hyggelig aften, og at maden og stemningen sad lige i skabet! 😄

Vi beklager dog, at banerne drillede undervejs – det tager vi selvfølgelig til os. Vores teknikere er sat i gang med at opdatere og vedligeholde systemerne, så spillet kører endnu mere glat næste gang.

Vi håber, vi får fornøjelsen af at se jer igen 😄

Flabede medarbejdere

Flabede medarbejdere. Har aldrig oplevet så dårlig kundeservice før. Vil bestemt ikke komme igen. Stedet kan ikke anbefales.

25. august 2025

Faldefærdigt og elendig service

Faldefærdigt og elendig service. Vi måtte igennem tre baner før vi fik en der virkede, men på trods af det fik vi stoppet vores spil et kvarter før tid uden nogen refusion.

Dårlig oplevelse for hele familien og vi kommer helt sikkert ikke igen

19. april 2025

Fin kundeservice hos SlotsBowl!

Fin kundeservice hos SlotsBowl!
Vi havde booket bowling og brunch hos SlotsBowl, men desværre blev kokken syg, så brunchen måtte aflyses. De håndterede situationen utroligt professionelt – vi blev adviseret på forhånd, og som kompensation fik vi prisreduktion på bowlingen.
Det var en rigtig fin løsning, og vi følte os godt behandlet hele vejen igennem. Personalet var imødekommende og venlige, og vi havde stadig en super sjov bowlingoplevelse. Stor ros til SlotsBowl for deres gode kundeservice

16. februar 2025

Fantastisk til prisen!

God julestemning med julepynt og hyggelig julemusik. Utrolig venligt personale der skaber en god atmosfære, så alle var glade.
2 timers bowling og bagefter lækker buffet, med dejlige, traditionelle julefrokostretter med alt hvad der hører sig til, sild, laks, fiskefilet, rejer mm., dertil lækre lune retter som bl.a. fantastisk flæskesteg med så sprøde svær, dejlig mør glaseret skinke osv. Alt smagte virkelig dejligt - MUMS! Kokken sørgede personlig for hele tiden, at tjekke og fylde op i fadene, og der var fin betjening. Og ikke for at glemme en virkelig dejlig ris à la mande.
Så tak til kokken og personalet for en super dejlig aften og en rigtig god oplevelse.

24. november 2024

Hyggeligt ved bowling trods slidte kugler, men restaurant ikke optimal service eller mad.

Var til firma julefrokost for nyligt. Stemning ved banerne og personalet var super. Både før og efter vi spiste. Kugler slidte og bøvl med banerne men så fik vi lidt længere tid i den anden ende.
Men maden og service ovenpå var ikke optimal. Tjener virkede til ikke at vide noget om det.
Der var kantine belysning. Intet hyggelys ved bordet. Tjener kom med kandevand til bordet, men ikke glas. Maden blev kold og tør. Kunne være rart at køkkenet lige kom og vendte kartoflerne, rørte i saucen eller rødkålen så det ikke kom til at se så tørt ud. Gav et indtryk af at maden ikke var frisk. Det kunne godt gøres meget bedre, især nok der kun 17 mennesker i restauranten.

16. november 2024

ALDRIG KOM HER

Det var et skod sted. Aldrig kom her. Der løb en rotte indover banen. Nachosne var rådne. Og ikke prøv deres spilleautomater. De virker ikke og man får ikke sine penge tilbage. Deres tjenere var også ubehøvlet. Bare ikke kom her.
PS bowlingkuglerne var slidtet

16. august 2024

Dette sted har ikke engang fortjent en stjerne…

Dette sted har ikke engang fortjent en stjerne...
Vi tog ned for at få os en god oplevelse og hygge os, men endte med en af de værste ture i vores liv. Dette sted var forfærdeligt.

Personalet her er fuldkommen ligeglade med dig og din oplevelse, de har ikke lyst til at hjælpe og de er totalt umotiveret.
Hele lokalet føles old gammelt som om det hele er tilbage fra 80'erne, og ikke som en retro følelse, banen er lige så gammel som den madres der ligger på mine bedsteforældres loft. Den er også bulet og det føles som at spille på fronten i anden verdenskrig.
Skoene er lige så slemme, de er hullet og stinker forfærdeligt.

Personalet tog vores drinks kuponer selvom de var betalt, og vi fik ikke lov at indbetale dem...

Alt i alt skal i undgå dette sted, og hellere tage 1 time længere rejse for at hygge sig et andet sted. Hvis du vil have en god tid med din venner, er det ikke her du skal komme.

15. maj 2024

1 stjerne er endda for meget at give…

1 stjerne er endda for meget at give for sådan et forfærdeligt sted, ved knap nok hvor jeg skal starte..

Lad mig starte med atmosfæren: det føles som at gå tilbage i tiden til 80'erne, og ikke på en god måde. Musikken er forfærdelig, og interiøret ser ud som om det aldrig har set en rengøringsklud. Det føles mere som at bowle i en bunker end i en bowlinghal.

Når det kommer til faciliteterne, er de også under al kritik. Banerne er så gamle og ujævne, at det føles som om man bowler på en forvokset potteplante. Skoene, oh gud, skoene! Jeg har aldrig set så gamle og stinkende sko i mit liv. Jeg er sikker på, at de er ældre end min bedstemor, og det siger ikke så lidt.

Men det værste af det hele er personalet. De virker fuldstændig ligeglade med, om du har en god oplevelse eller ej. De er uhøflige og uopmærksomme, og det virker som om de hader deres job lige så meget som jeg hadede min oplevelse på slotsbowling.

Alt i alt, hvis du vil have en sjov aften med vennerne, så undgå slotsbowling for enhver pris. Det er spild af tid, penge og energi. Der er masser af andre bowlingsteder derude, der er langt bedre end dette elendige sted.

15. maj 2024