Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Som medlem fikk man mulighet til å handle med 10% ekstra rabatt. Det står ingenting om at det er 10% av salgsprisen, men det var det. I fysisk butikk betydde det 10% ekstra av original pris. Dagen ett... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Om du liker dårlig kundeservice, og veldig lang leveringstid (både i høysesong og ellers), så er dette butikken for deg. Veldig korte og lite imøtekommende svar på mail, og så ikke lenger svar når m... Se mere

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Styr unna - sleipe åler som ikke opplyser om vilkårene for kjøp - skulle være en smal sak å returnere feilinnkjøpt vare, men nei.. her er det kun tilgodelapp som gjelder - hva oppnår de? Misnøye, nega... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Dametøjsbutik
  2. Tøjbutik
  3. Herretøjsbutik
  4. Tøjbutik med store størrelser

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Velg blant et stort utvalg av kjente merkevarer i høy kvalitet til dame og herre. Vi sender varer innen 1–2 dager og har fri frakt over 1 500,–

Kontaktoplysninger

1,6

Dårlig

TrustScore 1.5 ud af 5

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Lang leveringstid og treg kundeservice

Lang leveringstid og treg kundeservice! Gått 8 dager siden bestilling og varen er enda ikke sendt, får heller ikke tak i kundeservice på e-post (3 dager siden mail er sendt samt purring). Heller ikke mulig å hente nettbestillingen i fysisk butikk.

Bursdagsgaven når derfor ikke frem i tide.. dårlig!

16. januar 2025
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Like dårlig kundeservice på nett som i butikk

Akk ja.. etter å ha vært hos Follestad i butikk og fått en utrolig dårlig kundeservice, så tenkte jeg at nettbutikken dog ville gi en bedre opplevelse. Dessverre ikke. Etterspør NÅR ordren blir sendt (nesten en uke etter bestilling), får auto-reply med black week og julehandel så kan det ta tid før man får svar (dette er da i januar..), og at man blir frabedt å sende flere mailer. Heia bra kundeservice!…. Får så til svada svar at ordren er under behandling og vil få mail når den er sendt. Wow…. Veldig informativ mail som faktisk bare unngår spm fra kunden. Styr unna denne nettbutikken (og fysisk butikk for den saks skyld) og gå heller til Ferner Jacobsen hvor de gir kunder topp service og man føler seg ivaretatt som kunde. Siste gang de får penger fra meg.

7. januar 2025
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Elendig kundeservice i butikk!!!!

Elendig kundeservice i butikk!!!!. Man som kunde tydeligvis vite alle kjøpsbetingelser, derav at man ikke kan returnere varer kjøpt i butikk, kun bytte. Dette kommer bare fram på kvittering etter man har kjøpt, ingen info om dette i butikken. Veldig merkelig praksis å holde tilbake informasjon om salgsvilkår. Føler meg rett og slett lurt, og ansatte i butikken opptrådte veldig uhøflig og nedlatende ved spørsmål om denne praksisen. Kommer ikke til å handle her igjen og anbefaler ikke butikken videre pga de ansattes dårlige håndtering!!

18. december 2024

Ikke kjøp noe her

Ikke kjøp noe her! Eksisterer ikke kundeservice. Kjøpte en vare i feil størrelse på nett- som brukte laaaaaang tid på å bli levert, så når den ikke passet- dro vi i butikk for å bytte varen i en annen størrelse , fikk beskjed om at da måtte vi returnere den og kjøpeny størrelse til ordinær pris. Så etter to dager rivner jakken i lommen, blir sendt til Italia for reparasjon- og bruker 7 uker. Svarer ikke på mailer, og de later som ingenting. Unngå!!!!

28. november 2024

Har bestilit en vare

Har bestilit en vare, og etter det er det stille. Når jeg purrer får jeg baare en tilbakemelding om at det på stor pågang tar lengre tid å sende ut, så blir det stille igjen.
Så ikke bestill klær her, som du tenker å bruke i den nærmeste tiden
Her ville jeg funnet med en annen nettbutikk

19. november 2024

Meget dårlig kvalitet

Kjøpte to dresser til meg og min forlover på 70 prosent salg. Betalte rundt 10.000,- De funka til dagen, men vi opplevde begge to at buksene revnet etter bruk andre gang. Vi gikk tilbake for å heve kjøpet/ reklamere på produktet, og etter noen uker med dialog var det beste de klarte å få til at vi kunne få den fikset av en skredder de hadde. Man kunne tydelig se hvor han hadde sydd i etterkant, så jobben var ikke pent utført. Jeg prøvde den i en anledning til, før buksen revnet et annet sted. Meget laber kvalitet, og meget dårlig kundebehandling. Styr unna! Skal aldri tilbake til dem.

3. april 2024
Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Helt greit.

Bestilte noen plagg via nettbutikken. Leveringstid ok ift de 2-5 dagene de opererer med som normalt, bestilling plassert lørdag, levert hentested fredag (levert Nøtterøy). Selve transporten tok kun en dag men ble ikke levert Posten før virkedag 4. En vare manglet i forsendelsen uten at at det ble sendt info ang dette. En vare viste seg å være for liten og ble returnert. Når jeg tok kontakt ang manglende vare kom tilbakemelding dagen etter om at varen var utsolgt og at penger ble refundert. Dette fungerte greit, pengene kom ila noen dager men info ang dette kunne ha blitt sendt uten at jeg måtte kontakte butikken. Follestad ser dog ut til å mangle litt oversikt da akkurat denne varen fortsatt ligger tilgjengelig for salg i størrelsen jeg bestilte. Retur av varen som var for liten gikk helt fint og pengene ble refundert ila noen dager, minus gebyret på 99 NOK som de tar for retur. Alt i alt, helt grei opplevelse men det virker å være et hakk eller to opp til de virkelige effektive og rendyrkede nettbutikkene. Ny ordre plassert for produktet som viste seg å være for liten størrelse.

20. september 2024
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Elendig kundeservice i alle ledd

Elendig kundeservice i alle ledd. De er ikke opptatt av kunden og kundeopplevelse. Viktigere å håndheve egne juridiske rettigheter enn å gi gode kundeopplevelser og service. Etter en reklamasjon hvor jeg ble lovet pengene igjen måtte jeg til slutt godta et dårligere produkt og uten noen som helst beklagelse. Skikkelig skuffende håndtering!

19. august 2024
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Selger bevisst defekte varer og håper på det beste

Reserverte en parajumper i butikk. Da jeg hentet den oppdaget jeg en flekk som ikke lot seg fjerne. Lot være å handle, og bestilte heller en tilsvarende i nettbutikken. Jaggu var det ikke den samme jakken jeg fikk i posten noen dager senere. Her pusher Follestad defekte artikler i 5k-klassen på kunder de håper ikke oppdager det, og her ble de tatt med buksa nede.
Så, står fortsatt uten jakke, men vet helt sikkert at jeg ikke skal handle på Follestad noe mer.

3. april 2024
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Ubehagelig dra inn slikt butikk

jeg har aldri vært borti i et negativt klesbutikk som follestad byr på, elendige arbeidere som ser rart på kunder, man skulle tro vi stjeler vi som ikkje etniske, må være en grunn hvorfor det blir innbrudd på follestad siden dere er tøffe kjeften da kommer karma back on you1?, ikke rart rasismen er i stor grad her i norge generelt klesbutikker blant follestad, tatler, Anton sport, dette føler vi mørdhudete når man besøker butikken for titte så følger svina etter! Jeg lurer på hvorfor ser dere rart på folk spesielt damene som jobber bak disken, dere eier ikke respekt, møkka mennesker som dere har tydeligvis ikke blitt opplært av foreldrene deres, dere bortskjemte drittunger som prøver imponerende andre hva dere kan…… jeg kommer aldri tilbake til dere. Vis respekt for kunder og hudfargede…. Warner gruppa er forferdelig be ledelsene svare dette for engang skyld siden ansattene jobber skitten og ler av kunder. Dette skjer ofte

2. januar 2024

Dårlig kundeservice

Dårlig kundeservice! Står 2-5 dager frakt men det er bare å forvente ukers tid! De svarer ikke på mails eller når jeg ringer. Kjøpte en jakke til 13.000 og nå vet jeg ikke engang hvordan den ligger ann. De tok pengene men har ingen sporingsnummer eller mails av bekreftelse

2. januar 2024
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Denne servicen er virkelig fantastisk

Denne servicen er virkelig fantastisk! Hun som ordnet var utrolig hjelpsom og løste problemet mitt på en rask og effektiv måte. Alt gikk plettfritt, og jeg kunne ikke vært mer fornøyd med servicen hun ga.😊👍🏻

20. september 2023

Ekstrem treg kundeservice

Ekstrem treg kundeservice. Det tar veldig lang tid fra du legger inn bestilling til du mottar varen. Driver selv nettbutikk og vet at dette skyldes kapasitet og fokus hos Folkestad. Jeg har nå i en uke forsøkt å få svar på en ordre. Når de først svarte meg, så var infoen feil. Etter denne responsen så er det ikke mulig å få noe svar. Dette blir nok siste gang jeg bestiller noe herifra. Det er nå 7 dager siden ordren ble lagt, og har fortsatt ingen anelse om status på min ordre…

6. oktober 2023

Styr unna! Ikke verdt det

Responstid er på FLERE dager, nærmest uker. Når de først responderer er det ikke noe svar. Bestilte en blazer, kom i posted med alarm. Naturligvis skal jeg ikke betale frakt for returen og etter avtale om at de dekket frakt, sendte jeg blazeren tilbake…. så prøver de å trekke meg for frakt.

Jeg har aldri i mitt liv opplevd slik behandlig/service når jeg har handlet på nettet. Det er interessant, for en er faktisk nødt til og bevisst gjøre det vanskelig for å få dette til. Follestad egner seg rett og slett ikke for butikk. Kjeden er lite koordinert.

Styr unna! Men om du absolutt må handle, bruk Klarna.

6. september 2023

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.