Det var et meget hyggeligt sted man blev budt på kaffe både af manden der sad i receptionen og damen der gjorde rent . Da jeg kom ind til mødet var det det samme man følte sig bare i rigtig godt sel... Se mere

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
FOA er Danmarks tredjestørste fagforbund - med ca. 166.000 medlemmer fordelt på 31 fagforeninger. Størstedelen er ansat i kommuner og regioner, men vi organiserer også privatansatte. Med FOA er du garanteret et fagforbund, der kender dit fag og din branche. Derfor kan vi forhandle på dine vegne og sikre dig fair løn og arbejdsforhold. FOAs A-kasse er centralt ledet og har fem regionskontorer ude i landet. A-kassen har til formål at sikre dig som medlem økonomisk i forbindelse med arbejdsløshed, efterløn og forskellige andre ordninger, som a-kasserne administrerer. Derudover rådgiver og vejleder a-kassen inden for en række områder fx om jobsøgning. Vores 5 regionale kontorer har åbent for fysisk fremmøde i hverdagene mellem 9-16. Du kan ringe til os mellem 8-18 på 46 97 37 77.
Staunings Plads 1-3 , 1790, København V , Danmark
Jeg var skiftet til Foa fra 3F og må sige at kvaliten af rådgivningen er langt fra hinanden. Jeg har mistet 6. Ferie uge pga dårlig rådgivning fra foa fagforening og da blev arbejdsløs, fik jeg at vide af deres a-kasse jeg ikke var berettiget til dagpenge, selvom jeg kunne læse mig til at det var jeg tydeligvis. Jeg måtte skifte til en anden a-kasse for at kunne få dagpengene.

Besvarelse fra FOA/FOAs A-kasse
God hjælp, realistiske krav, tager en i hånden.
Har ikke noget dårligt at sige om FOA’s a-kasse

Besvarelse fra FOA/FOAs A-kasse
Det var en god oplevelse at man bliver hørt, og der var gode snakke omkring forslag til jobansøgninger og cv

Besvarelse fra FOA/FOAs A-kasse
Jeg synes hun tog sig god tid til at hører hvad jeg ville nu laver hun få stod mig godt jeg håber at komme i butik eller på fabrik

Besvarelse fra FOA/FOAs A-kasse
Det virkede uengageret og som noget, der blot skulle overstås. Samtalen varede max 15 min og ikke 45 min (som der står). Jeg fik absolut intet ud af den samtale. Desværre.

Besvarelse fra FOA/FOAs A-kasse
En sød og tillidsvækkende medarbejder.
Det er nemt at stille spørgsmål og jeg får gode og forståelige svar.

Besvarelse fra FOA/FOAs A-kasse
Besværligt og komme igennem. Man bliver altid spurgt om man ikke har en tillids.rep. Men jeg betaler altså for at være medlem, jeg overrender ikke jeres døre. Når man ringer og bliver stillet om, så skal man vide hvad man ringer om. Det skal gå stærkt og så vidre i teksten. Medlemmernes penge vil I gerne have men når vi har problemer er det så som så m hjælp. Det er klart plads til forbedring 😡

Besvarelse fra FOA/FOAs A-kasse
Jeg følte at der blev taget hånd om mit problem og at det blev løst så jeg ikke var i tvivl om hvordan jeg skulle forholde mig.

Besvarelse fra FOA/FOAs A-kasse
Forstålig medarbehder og gjorde alt for at hjælpe men der manglede et kursus i it

Besvarelse fra FOA/FOAs A-kasse
Behagelig fyr der ringede mig op.meget forstående overfor mine fremtidsplaner.

Besvarelse fra FOA/FOAs A-kasse
Jeg kan ikke få et eneste kursus selv om jeg er ledig

Besvarelse fra FOA/FOAs A-kasse
hun talte virkelig godt og kom ind på nogle meget vigtige ting.

Besvarelse fra FOA/FOAs A-kasse
Mødestilen var nem og enkel, og den var også hjælpsom og hjalp mig med hurtigt at finde et job.