Det var et meget hyggeligt sted man blev budt på kaffe både af manden der sad i receptionen og damen der gjorde rent . Da jeg kom ind til mødet var det det samme man følte sig bare i rigtig godt sel... Se mere

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
FOA er Danmarks tredjestørste fagforbund - med ca. 166.000 medlemmer fordelt på 31 fagforeninger. Størstedelen er ansat i kommuner og regioner, men vi organiserer også privatansatte. Med FOA er du garanteret et fagforbund, der kender dit fag og din branche. Derfor kan vi forhandle på dine vegne og sikre dig fair løn og arbejdsforhold. FOAs A-kasse er centralt ledet og har fem regionskontorer ude i landet. A-kassen har til formål at sikre dig som medlem økonomisk i forbindelse med arbejdsløshed, efterløn og forskellige andre ordninger, som a-kasserne administrerer. Derudover rådgiver og vejleder a-kassen inden for en række områder fx om jobsøgning. Vores 5 regionale kontorer har åbent for fysisk fremmøde i hverdagene mellem 9-16. Du kan ringe til os mellem 8-18 på 46 97 37 77.
Staunings Plads 1-3 , 1790, København V , Danmark
Har blandede følelser når det kommer til foa.
Sidder lige nu med en følelse af at foa er arbejdsgiverens fagforening.
Har været nede med en sag der omhandler 6. Ferieuge uden løn, samt lørdagstillæg der er gået til afspadsering uden samtykke.
Jeg vil ikke sige at de ikke gjorde noget, men det virker til at foa har lige så meget styr på reglerne som arbejdsgiver har også er man jo lige vidt.
Og hvis man skal bruge en bisidder, kan man da bare bruge sin TR som har hovedet et vist sted på chefen
Overvejer at skifte fagforening.

Besvarelse fra FOA/FOAs A-kasse
At det blev en god samtale, hvor man blev lyttet til, og en god feedback på muligheder mht. Job og videre uddannelse.

Besvarelse fra FOA/FOAs A-kasse
Mange tak for jeres svar og for linket 😊
Det var meget hjælpsomt.

Besvarelse fra FOA/FOAs A-kasse
Synes det er helt vanvittigt at man som gammelt medlem skal søge job i den mellemliggende periode indtil jeg starter nyt- fordi jeg ik skal på fuldtid- hån mod is FOAmedlemmer- føj

Besvarelse fra FOA/FOAs A-kasse
Meget imødekommende og empatisk personale. Der er god tid, når man har møde og de forklarer sagerne, så det er helt forståeligt

Besvarelse fra FOA/FOAs A-kasse
En virkelig Fagforening/A-kasse for virkelige mennesker, ganske enkelt!

Besvarelse fra FOA/FOAs A-kasse
Medarbejder sød at tale med samt meget forstående og hjælpsom

Besvarelse fra FOA/FOAs A-kasse
Jeg havde en meget ubehagelig oplevelse med FOA i forbindelse med min dagpengesag.
Jeg kontaktede dem, fordi jeg ved en fejl var blevet afmeldt Jobnet fra den 27. april, hvilket betyder, at jeg nu mister en uges dagpenge. Jeg forklarede, at jeg først starter i job den 1. juni, og at dette allerede var aftalt med min sagsbehandler i jobcentret, som havde opdateret min situation.
Alligevel fik jeg at vide, at det “ikke var deres problem”, og at de ikke kunne gøre noget ved det. Jeg stod tilbage med en følelse af ikke at blive taget seriøst eller mødt med forståelse.
Konsekvensen er, at jeg nu står i en meget presset økonomisk situation med to børn og uden indkomst i en periode.
Jeg havde forventet mere vejledning og en mere imødekommende tone i en så sårbar situation.

Besvarelse fra FOA/FOAs A-kasse
Er til en første samtale. Hun taler fuldstændig ned til mig, og skære alting ud i pap, så jeg måtte stoppe hende, og sige at jeg havde fattede det.

Besvarelse fra FOA/FOAs A-kasse
Katrine var virkelig sød . Lyttende og havde forståelse for min situation. Hun satte mig ind i reglerne for dagpenge og gav mig ideer og muligheder til hvordan jeg kan komme stille og roligt igang med mit arbejdsliv igen.

Besvarelse fra FOA/FOAs A-kasse
God og professionel service. Man føler sig godt behandlet og lyttet til.

Besvarelse fra FOA/FOAs A-kasse
Altid sød og rar sagsbehandler, bliver altid mødt med et smil og velkommen.