Flysmarter Anmeldelser

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Vurderer man 44 anmeldelser, de fleste anmeldere var utilfredse med deres overordnede oplevelse. Mange kunder oplever store problemer med kundeservicen, og forbrugere fortæller gentagne gange, at det er næsten umuligt at komme igennem på telefonen eller få svar på vigtige mails. Derudover nævner anmeldere, at der opstår alvorlige fejl ved bookninger, og at det er utrolig svært at få hjælp, når der er brug for akutte ændringer eller aflysninger. Nogle anmeldere var glade for den hurtige hjælp og fik hurtigt svar samt gode svar via mail eller chat, når de kontaktede supporten. Visse personer oplevede desuden meget professionel og venlig service, da de skulle have hjælp til at få ændret deres flybilletter i tide.

Det, folk taler mest om

Customer service

Brugere beskriver tvetydig interaktioner med kundeservice, idet meningerne om supporten er stærkt delte. På... Se mere

Booking process

Anmeldere nævner tvetydig feedback om bookingproces. Nogle forbrugere oplevede fordele ved at købe billetter... Se mere

Service

Kunder havde tvetydige oplevelser med service. Nogle anmeldere rapporterer om elendig service, hvor de stod... Se mere

Response time

Kunder noterer konsekvent tvetydige oplevelser med svartid, hvor nogle oplever store udfordringer. Flere... Se mere

Customer communications

Mennesker rapporterer negative oplevelser med kundekommunikation og oplever det som værende næsten umuligt at... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Jeg er et par meter lang så købte og betalte for ekstra benplads på 8 flyvninger. Booking blev bekræftet inklusiv sædenumre og pengene trukket fra min konto. Ved checkin viste det sig at flyselskabet... Se mere

Jeg skrev oprindeligt en meget dårlig kommentar der jeg ønskede give 0 stjerner pga en ubehagelig oplevelse med en uforskammet og uhøflig medarbejder. På det tidspunkt var jeg meget vred og var sikker... Se mere

Jeg har skrevet det før, og gør det igen ! KØB ALDRIG FLYBILLETTER IGENNEM FlySmarter ! Hvis man får helbredsproblemer , og ikke kan, eller må, og der er blevet lavet en lægeerklæring ( egen betaling... Se mere

10/7-26 står vi 5 mand i Kastrup på vej mod Edinburgh. En kan ikke checkes in fordi Try Harders system har stavet navnet forkert (eller undskyldningen, at det er for langt!) Norwegian vil ikke lade... Se mere

Under middel

Svarer typisk inden for 1 måned

2,6

Super god service ved ændring af fly

Jeg bookede flybilletter kort før julen 2021 til Bologna. Flyselskabet ændrede billetten til dagen efter 14 dage før afgang. Flysmarter spurgte om det var ok for mig og da det ikke var, sørgede de for at lave min billet om til et andet fly, der passede. Super god service!

16. juli 2022

Køb aldrig her fra!

Når der først er problemer hjælper de på ingen måde. De sender en hen til flyselskabet, som siger at det er FlySmarters job at hjælpe mig.
Køb aldrig her fra.
Ingen af medarbejderne var i position til at hjælpe mig. Man kan heller ikke forstå dem pga deres dårlige engelsk over telefonen.

14. juli 2022

Jeg køber en rejse fra Athen til…

Jeg køber en rejse fra Athen til Billund, hvor de laver min mellem landing om, så jeg skal være 3 dage i istandbull lufthavn. Giver flyselskabet skylden, hvilket ikke er korrekt det er flysmarter der har lavet billetten om. Skulle være hjemme d 17/8, nu kan jeg komme hjem d 22/8. Hvem betaler 3 dages hotel, 3 dages mistet arbejde, 3 dages hundekendel, Hvem betaler transport, hvem betaler mad. Flysmarter ligger alt ansvar fra sig og er meget svære at komme i kontakt med. Jeg har en handicappet mand som ikke kan klare alt dette og det der skulle være en rigtig dejlig ferie er et mareridt.

11. juli 2022

Vi bruger fremover en anden udbyder

Vi bruger fremover en anden udbyder end flysmarter. Der har været så mange fejl i vores booking. Vi bestilte gold for at have muligheden for selv at vælge sæder i flyet, men det kan vi kun ved at betale et gebyr, som I første omgang stod som inkluderet i gold prisen, derudover har vi betalt for bagage ud og hjem, men de har kun registreret den ene vej, men vi kan sagtens få bagagen hjem, hvis vi betaler igen. Vi bruger ikke dem igen!

8. juli 2022

Fungerede super fint.

Vi bookede flybilletter til Barcelona via Frankfurt gennem Flysmarter. Alt fungerede perfekt til en god pris. Jeg blev lidt nervøs fordi Nogle få dage efter bestilling af billetterne modtog jeg en mail fra flysmarter at de alligevel ikke kunne tilbyde den afgang vi havde booket. De tilbød en anden afgang hvor vi ville miste en halv dags ferie. Jeg googlede selv og fandt en bedre afgang for os - skrev retur til Flysmarter - og så ombookede de til den afgang jeg foreslog. En god oplevelse.

7. juli 2022

Refusion og kommunikation

Havde købt en rejse til Japan i sommeren 2022 med Finnair igennem Flysmarter og grundet fortsat coronalukning og ændring af Flyruter til Japan måtte vi gå igang med en refusion. Var noget nervøs for om det lykkedes at få pengene retur grundet de mange dårlige anmeldelser, men selvom vi ikke telefonisk var i kontakt med Flysmarter fungerede det fint at kommunikere via mail, hvor de altid svarede tilbage indenfor et par timer. Der gik ca. 14 dage fra at Finnair havde annulleret bookningen til vi fik hele beløbet retur. Så alt endte godt.

23. juni 2022

Køb din billet et andet sted

Kan ikke anbefale at bruge Flysmarter.dk! Svarer ikke på henvendelser, hverken på mail eller telefon. Vi havde købt en rejse, der blev ombooket til flere mellemlandinger og dermed længere rejsetid. Derudover var der oprindeligt inkluderet baggage i vores billetter, men vi oplever på 2 ud af vores 3 rejsedage at vi møder op i lufthavnen og så har Flysmarter.dk ændret vores billetter over natten til at være uden baggage (havde tjekket aftenen inden at baggage var inkluderet). Altså kan slet ikke fatte hvordan det er lovligt at sælge en vare man så ændrer, vi fik virkelig købt katten i sækken. Vi er derfor blevet pålagt at betale over 700kr pr.mand ekstra i bagagegebyrer. Så kan på ingen måde anbefale at købe billetter herfra, man bliver snøret godt og grundigt og står helt uden nogen form for mulighed for at komme i kontakt, da der bare er radio silence fra Flysmarter.dk både på telefon og mail. Så please giv de ekstra penge for et bedre selskab end dette, det er ikke det værd på nogen måde! Venter stadig på svar fra Flysmarter.dk på mail.

Den besvarelse Flysmarter.dk har givet nedenfor er slet og ret løgn. Venter fortsat på at de svarer på mine mails.

8. juni 2022

Besvarelse fra Flysmarter

Hi! We can see that we have e-mailed you twice but never received any reply from you. We can also not see that you have sent us any e-mails at all regarding your booking. If you have any questions you can contact us on support@flysmarter.dk.

Regarding luggage, on your order confirmation and on your e-ticket it´s clear that you booked a trip without luggage for some flights. Therefore it was correct that you had to pay for it as no luggage was included on your ticket for some flights. This was also shown when you made the booking and a choice you made when choosing to book this option.

Hold jer væk dårlig selskab

Hold jer væk dårlig selskab. Vil aldrig booke igennem Flysmarter igen. kan ikke komme i kontakt med dem på telefonen. De havde glemt at om booke os på flyet . Flytiderne blev hele tiden lavet om.

1. maj 2022

Meget fin service

Der blev ændringer i den bestilte rejse, men Flysmarter løste det hurtigt og til vores store tilfredshed. Vi skulle også bruge hjælp til gangbesværet som Flysmarter også løste for os. Meget fin service.

27. april 2022

FUP FIRMA

Hold jer væk. Absolut intet service, at hente.
Giver dem 1 stjerne, da man desværre ikke kan give mindre.

19. april 2022

Købte 7 flybilletter til Prag

Købte 7 flybilletter til Prag. Min datter blev syg 14 dage inden og skulle igennem mange undersøgelser i tiden efter og havde ingen energi. Hun kunne derfor ikke komme med. Jeg skrev til flysmarter og beskrev situationen og hvordan jeg skulle forholde mig angående min datters flybillet. Flysmarter svarede få timer efter, at jeg billetten ikke kunne refunderes, men at jeg kunne få skat og afgift tilbage( 1/3 af prisen). Derudover var de medfølende overfor min situation. Jeg svarede at det ville jeg gerne. Fik svar dagen efter at pengene var kommet retur fra Lufthansa og jeg ville modtage dem indenfor 3-5 dage. 2 dage efter var de på min konto.
Kanon service og ikke sidste gang jeg bruger flysmarter

4. april 2022

Købte flybilletter for 10000kr så kom…

Købte flybilletter for 10000kr så kom carona 🥵så har de ikke taget telefonen siden de skylder mig 10000 kr. Har fået en e-mail fra dem og nu er alt igen i skønneste orden go servic til sidst

22. marts 2022

Besvarelse fra Flysmarter

Hi Lars, we can not see that you contacted us, we have sent you an e-mail that you need to reply back to and we will make the refund to you.

Terms and conditions

Meget lang historie kort:
- En person kunne ikke nå til lufthavnen i tide, han fandt selv vej til destinationen.
-hans retur billet blev slettet (vi fik ingen information herom.)
-kundeservice henviste til 'terms and conditions' og sagde ting som "you obviously didn't understand the terms and conditions", "not our problem" - det synes jeg ikke er OK. Jeg vil anbefale, at bruge et andet selskab

16. marts 2022

bondefangeri

Du kan ikke ændre eller aflyse din flybillet - jeg har 3 måneder til jeg skal afsted og de kan ikke gøre noget ved den billet jeg har købt

...UPDATE...
Efter Flysmarter's svar snakkede jeg med SAS, som er dem jeg flyver igennem, de siger det er Flysmarter der holder pengene og dem der ikke gør det muligt at annullere rejsen for efterfølgende at booke en ny.

9. marts 2022

Hi,

A rebooking is always according to the rules of the airline for a specific ticket. We as a travel agency does not have any influence on those rules but we have to follow them.

As we told you in your case the airline does not allow to make that kind of change that you want to. This is not up to us but up to the airline, if we were allowed to we would of course assist you but we are not allowed to according to the airlines rules.

UPDATE: The tickets are paid to the airline just a few days after a booking is made. In case of a cancellation the ticket is non refundable according to SAS rules. That means that if we cancel SAS will not make a refund to us. If SAS would allow for a refund we could offer that but the rules for this ticket is clear, no refund is allowed and we will not get money back from SAS.

Vi har købt billetter til Paris

Vi har købt billetter til Paris. Billetterne var med mellemlanding i Frankfurt og flyselskabet var Lufthansa. Der kommer en ændring, som gør at vi ankommer I Paris så sent som kl. 23 om aftenen i stedet for 17.40. Tiden skal vi tilbringe i Frankfurt. For at toppe det hele så var billetterne med 23 kg. bagage. Der er så heller ikke længere bagage inkluderet.

25. februar 2022

Bestilte billettter ved dem til…

Bestilte billettter ved dem til anvendelse i sept2020 til thailand, de aflyste selv flyningen grundet covid19. EU har regler for sådanne aflysninger, alt indbetalt til flybilletter skal retur til kunden, flysmarter opfandt pludselige afgifter og fees, og egenligt nægtede mig mine penge tilbage..efter 3 mdr. med mail og gentagne opsummering af EU regler med dertilhørende paragraffer, valgte flysmarter endelig at refundere, dog med en mindre gebyr fratrukket beløbet, flysmarter medarbejder ville dog IKKE oplyse deres navn hverken pr tlf. eller i mails som jeg modtog. Skam jer...........

24. februar 2022