Flysmarter Anmeldelser

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Vurderer man 44 anmeldelser, de fleste anmeldere var utilfredse med deres overordnede oplevelse. Mange kunder oplever store problemer med kundeservicen, og forbrugere fortæller gentagne gange, at det er næsten umuligt at komme igennem på telefonen eller få svar på vigtige mails. Derudover nævner anmeldere, at der opstår alvorlige fejl ved bookninger, og at det er utrolig svært at få hjælp, når der er brug for akutte ændringer eller aflysninger. Nogle anmeldere var glade for den hurtige hjælp og fik hurtigt svar samt gode svar via mail eller chat, når de kontaktede supporten. Visse personer oplevede desuden meget professionel og venlig service, da de skulle have hjælp til at få ændret deres flybilletter i tide.

Det, folk taler mest om

Customer service

Brugere beskriver tvetydig interaktioner med kundeservice, idet meningerne om supporten er stærkt delte. På... Se mere

Booking process

Anmeldere nævner tvetydig feedback om bookingproces. Nogle forbrugere oplevede fordele ved at købe billetter... Se mere

Service

Kunder havde tvetydige oplevelser med service. Nogle anmeldere rapporterer om elendig service, hvor de stod... Se mere

Response time

Kunder noterer konsekvent tvetydige oplevelser med svartid, hvor nogle oplever store udfordringer. Flere... Se mere

Customer communications

Mennesker rapporterer negative oplevelser med kundekommunikation og oplever det som værende næsten umuligt at... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Jeg er et par meter lang så købte og betalte for ekstra benplads på 8 flyvninger. Booking blev bekræftet inklusiv sædenumre og pengene trukket fra min konto. Ved checkin viste det sig at flyselskabet... Se mere

Jeg skrev oprindeligt en meget dårlig kommentar der jeg ønskede give 0 stjerner pga en ubehagelig oplevelse med en uforskammet og uhøflig medarbejder. På det tidspunkt var jeg meget vred og var sikker... Se mere

Jeg har skrevet det før, og gør det igen ! KØB ALDRIG FLYBILLETTER IGENNEM FlySmarter ! Hvis man får helbredsproblemer , og ikke kan, eller må, og der er blevet lavet en lægeerklæring ( egen betaling... Se mere

10/7-26 står vi 5 mand i Kastrup på vej mod Edinburgh. En kan ikke checkes in fordi Try Harders system har stavet navnet forkert (eller undskyldningen, at det er for langt!) Norwegian vil ikke lade... Se mere

Under middel

Svarer typisk inden for 1 måned

79 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Tilbyder ikke-eksisterende flyrejser til falske, lave priser

Første møde med Flysmarter.dk.
Fandt et godt tilbud på flybilletter til Athen i starten af juni for 3 personer. Begyndte at booke, angav alle informationer, og da jeg så bekræftede købet, kom der en fejlmeddelelse op om, at selve flyselskabet ikke kunne bekræfte billetterne. Prøvede med andre datoer og fra flere forskellige iPads og pc’er, da vi er fleksible, hvilket gav præcis samme resultat. Vi ringede så til Flysmarter, og fik her at vide, at det var fordi flyet slet ikke eksisterede, og at de endnu ikke havde fået lov til af flyselskabet, at fjerne tilbuddet fra sitet!!! Sjovt nok findes flyene på flyselskabets egen hjemmeside, dog til mere end 50% højere pris. Den billige pris fra Flysmarter fandtes i øvrigt også for en lille uge siden hos Flysmarter, så den har været på gennem et stykke tid.
Så vi tror nu, at tilbudsprisen er fusk og kommer op, for at få os til gennem Flysmarter at købe dyrere billetter, når vi nu alligevel er inde på deres site. De har dog forspildt deres chance hos os. Jeg gider ikke spilde min tid på falske tilbud.
Bemærk også, at hvis man ikke vil betale med Dankort/Visakort stiger prisen med 150 kr ift angivet ved søgningen. Således også for os, da vi altid betaler med kreditkort, da vi mener, det giver os en højere sikkerhed.

3. januar 2024

Illegal booking. De har solgt to billetter til en lang…

De har solgt to billetter til en lang distance flyvning til Florida til min søn, skønt min søn er under 18 år, hvilket er imod den danske lov og som de selv gør opmærksom på i deres rejsebetingelser.k Da jeg kontakter dem og oplyser om det, afviser de at cancellere dem og give pengene tilbage. Jeg tilbydes en moms refund som er ingenting i forhold til det beløb rejserne koster.
Flysmarter lokker også med et lån, hvis man ikke kan betale rejsen. Lånet er gennem Resurs Bank A/S som er en online bank der tilbyder forbrugslån til en høj rente. Alt i alt et meget utroværdigt rejsebureau der ikke kan anbefales.

14. december 2023

Dårlig vejledning

Dårlig vejledning. Jeg bestilte en rejse (T/R med pladresevation) til USA til hele familien. Men jeg skulle selv flyve i forvejen grundet arbejdet. Derfor ringende jeg til Flysmarter for at høre om jeg kunne afbestille min billet til USA, da jeg ikke skulle bruge den. Jeg fik fortalt at jeg ikke kunne afbestille den, men jeg sagtens kunne bruge returbilletten. Men ved et tilfælde opdagede jeg 2 dage før hjemrejsen at min returbillet var blevet aflyst. Derfor ringende jeg igen til Flysmarter som fortalte at når jeg ikke anvender billetten til USA, så bliver hjemrejsen automatisk aflyst. Hvilket giver god mening, men det var ikke den vejledning som jeg havde fået. Jeg kom dog hjem, men det kostede en hjemrejse billet yderligere.

24. november 2023

Hjælp og usædvanlig god service.

Kom lidt for sent til gaten til Ryanair 0640. Farvel fly og pengene. Købte i stor forvirring andre billetter hos jer. Men ak 🥺 til forkert dato. Ingen afbestilling, skulle jo flyve lige om lidt 14.11, billetten var til 14.12 😪. Flysmarter refunderede billetterne og nedsatte vores “ bøde” for fra 600kr pr mand til 300kr. Kan varmt anbefale Flysmarter. ❤️

14. november 2023

Ingen mulighed for baggage

Desværre meget skuffet over service. Vi ville tilkøbe en ekstra kuffert på en kort rundrejse til Canada og New York, med forskellige flyselskaber. Vi forhører os hos FlySmarter om tilkøb af ekstra baggage, hvilket ikke kan lade sig gøre. Efter vi stiller os kritiske vil de gerne prøve, hvorefter vi skal betale 1000 kr., men de er ikke sikre på at det virker, og så vil vi kun få refunderet halvdelen.
Virkelig dårlig service. Når man bestiller billetter hos dem, regner jeg også med at vi kan få tilføjet kuffert. Det kunne man nemt gøre online hvis man havde bestilt ved ét flyselskab

23. oktober 2023

Besvarelse fra Flysmarter

Hi Lotte, when it comes to check in luggage it´s not always possible to add depending on the combination of airlines on the ticket. On your booking it´s not technically possible for us to add luggage after the booking is made due to codeshares.

This is out of our control as it´s the airlines that limit that possibility for us, if we could add luggage we would of course do it right away.

In your case luggage can be added at the airport when you check in.

If you know that you wish to travel with check in luggage we recommend to use the filters at our website to only see options that includes check in luggage in the price.

Topscore. Jeg har brugt Flysmarter mange gange…

Jeg har brugt Flysmarter mange gange til at bestille mine rejser til Indien og andre steder i forbindelse med mit arbejde.

Jeg har aldrig oplevet andet end top service og betjening i forbindelse med mine bookinger.

Ombookning sker uden problemer. Telefonopkald bliver besvaret hurtigt. Høflig betjening hele vejen igennem.

Max stjerner herfra.

20. oktober 2023

Super kundeservice

Super kundeservice - idag skal man mange steder betale for kundeservice. Det havde jeg ikke gjort hos flysmarter. Alligevel fik jeg super service.
Jeg havde booket billetter til Rom. Da havde bekræftet og betalt så jeg, at jeg havde booket til den forkerte afgang. Jeg skulle være i Rom om formiddagen, men var kommet til at booke et aftenfly.
Jeg kontaktede Flysmarter og de sagde, at jeg bare skulle booke den sene afgang, så ville de returnere mine penge for den anden billet.
Indrømmet, jeg var lidt skeptisk, men gjorde, som de sagde.
Det virkede superfint. Fire dage senere var alle pengene retur på min konto og de nye biletter fungerede upåklageligt. Rigtig god service, da det jo var min egen fejl.

19. juni 2023

Flysmarter, spil af penge

Vi har betalt for flysmarter gold ifbm med bestilling af flybilletter til vores rejse til Bali
Jeg skriver til dem at vi ønsker at sidde så langt fremme som muligt, på pladser uden ekstra betaling
Men de bliver ved at ville have penge for denne reservering.

16. oktober 2023

Køb jeres billetter et andet sted!

Betalte for Gold for at få pladser samlet. Vi rejste med 2 små børn (4 og 3 år). De melder tilbage, at det ikke er muligt at reservere pladser, så vi kan sidder sammen, hvilket ellers er noget Gold præcis skal sørge for/derfor du betaler for det. Der står også de er behjælpelige med spørgmål, men mine henvendelser blev bare besvaret med “kontakt flyselskabet”. Vælg et andet sted og hvis du alligevel vælger dette selskab, så vælg IKKE Gold, total spild af penge.

10. august 2023

Vælg et andet selskab der går mere ind for service

Vi må melde ind under dem der har forstået at når man booker ekstra bagage med i sin rejse så er der ikke meget service fra dette selskab.
De bruger åbenbart nogen smarte vendinger i deres materiale så man ikke kan gennemskue hvad der er med i deres produkt.
Selvfølgelig skal man da have sin bagage med hjem??? Hvorfor er det ikke et fravalg i stedet for et tilvalg ??
Hvis man var et selskab der ønsker sine kunder det bedste, så ville man da gøre det så nemt så muligt for sine kunder.
På vores bestilling står der : “ rejsende 1 voksen rejse 1 håndbagage 10 kg “
Der står ikke andet, så regner jeg da med at det er på rejsen at jeg har 10 kg og ikke kun den ene vej …

Men ak 600kr så fik man da sin bagage med hjem.

Det blev nul stjerner herfra hvis man kunne…

Svar til flysmarter:
Så skriv Outbound og retur på de info i sender til jeres kunder. I stedet for at skrive : rejse 1

Det er da ikke til at forstå det andet, med mindre at man er blevet snydt en gang før.

9. august 2023

Besvarelse fra Flysmarter

Hi, all airlines sells luggage per direction, therefore on our website we offer luggage for the outbound and return separately.

This means our customers can be flexible when making the booking, not everyone want the same luggage for the outbound as for the return. Therefore you have to actively make the choice as to which kind of luggage you want to add per direction.

When you made your booking you added luggage only for the outbound. This is specified during the booking process as well as on your order confirmation and e-ticket.

We are sorry to hear that you feel disappointed by our service but in the end we added the luggage you chose on our website and you did not add luggage for both directions.

Havde betalt for bagage

Havde betalt for bagage, men måtte betale 250 n.kr på hjemturen med wideroe
Som sagde at de ikke havde fået penge for bagage fra flysmarter.
Jeg har betalt 2 x 140 kr. en kuffert ud og en hjem. Det står på min kvitering.

31. juli 2023

Hi,

After checking your booking we can see that you only added extra luggage for the outbound, you did not add extra luggage for the return with us. Therefore it´s correct that we did not add any luggage for he return, as you never paid for it to us.

If you want any more clarification on this please contact us via e-mail.

Navneændring som ikke var nødvendig kostede 800,-

Ringede til Flysmarters kundeservice da jeg fandt ud af at mit mellemnavn ikke var kommet med på min billet fra Danmark til Italien, hvorefter jeg bliver bedt om ikke selv at tage kontakt til Lufthansa (det flyselskab vi skulle med), da det var "nemmere" hvis de fik lov at snakke med dem først. Samtalen mellem Flysmarter og Lufthansa munder ud i at de vil tilføje mit mellemnavn til billetten for "små" 800,-. Jeg tager derefter selv kontakt til Lufthansas kundeservice da jeg synes dette virker som et relativt højt beløb. Jeg bliver her informeret om at dette på ingen måde var nødvendigt at få ændret min rejse taget i betragtning. Da jeg med denne viden ringer til Flysmarter og beder om en forklaring får jeg at vide at dette er normal procedure og at den eneste måde jeg kunne have undgået betalingen på 800,- var hvis jeg selv havde taget fat i Lufthansa inden jeg kontaktede dem...

Med denne oplevelse in mente kan jeg med garanti sige at jeg ALDRIG vil bruge Flysmarter til andet end at købe billetter, da deres kundeservice virker mere opsatte på at finde måder at få ekstrabetaling på end at hjælpe med mindre problematiker.

19. juli 2023

Rundrejse til Toronto og Birmingham Alabama

Jeg fandt en rundrejse billet på Flysmarter.dk fra KBH til Toronto og videre til Birmingham Alabama, og så hjem til KBH. Jeg var en anelse nervøs efter at have læst anmeldelserne på trustpilot. Men tænkte at alle dem hvor det går godt og glat nok ikke skriver anmeldelser så det kun er dem hvor det er gået dårligt som skriver. Det gik rigtig godt med mine rejser. Jeg fik endda at vide på mit rejsedokument at jeg skulle have et slags esta visum til Canada ud over til USA. Og det var jeg ikke vant til, så jeg fik hurtig søgt og blev også godkendt inden for 2 minutter. Til Toronto mellemlandede jeg i London Heathrow hvor jeg havde 3 timer mellemlanding. Men da jeg skulle fra Toronto til Birmingham AL skulle jeg mellemlande i Chicago O'Hare hvor jeg kun havde 59 minutter. Og det samme da jeg skulle hjem. Men det var mere end nok. Så jeg kan varmt anbefale Flysmarter.dk!

29. juni 2023

Hi,

We are happy to hear that you had a great trip :)

ELENDIGT KUNDERSERVICE

ELENDIGT KUNDERSERVICE
Jeg ringede idag ind til flysmarter kl 16:51, hvoraf jeg havde brug for hjælp. Ham som står i røret vælger så at lægge på i mit fjæs fremfor at svarer mine spørgsmål!! Virkelig dårligt at ansætte dovne mennesker der ikke engang kan kommunikere høfligt/behjælpeligt i kunderservice!!!

28. juni 2023

Besvarelse fra Flysmarter

Hi, we are sorry to hear that the phone call was disconnected. We can see that you have shortly after been in contact with us via e-mail and that you got the assistance you requested.

FUP FIRMA ALDRIG KØB HER!!!

Min kæreste og jeg bookede flybilletter til Paris vi får så en mail om at vores hjemrejse er ændret vi kigger så på den og ser den er lavet om så det ikke kan lade sig gører da vores fly fra münchen og hjem flyver før vore fly fra Paris til münchen overhovedet er lettet, vi ringer 2 gange til fly smarter uden held og får så endelig svar på mail efter en uge om at det kan de ikke gøre noget ved og vi skal betale for at få pengene retur på deres fejl!!!! ALDRIG KØB BILETTER HER ALDRIG, det er et fup firma bare se 54% 1 stjernede anmeldelser!!!!

5. marts 2023

Hi,

Unfortunately you got schedule changes on your booking. We as a travel agency can not be responsible for the airlines making changes to the bookings.

We can see that in the first e-mail you sent us you wrote that you wanted a refund. You did not write or mention that you want another option, you wrote clearly that you wanted a refund.

We replied back to that e-mail first thing in the morning (you wrote late in the evening) and have replied back right away on your second e-mail as well. So we did not take a week, we took 8 hours to reply (which was because you e-mailed us late in the evening).

We are sorry that the airline cancelled one of your flights but we have replied back as fast as we can and we have also helped you to get a refund which was just what you asked for in your first e-mail sent to us.