Anmeldelser i korte træk
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Det, folk taler mest om
Anmeldelser, der former dette resumé
Svarer typisk inden for 1 måned
Jeg må på det kraftigste fraråde køb…
Jeg må på det kraftigste fraråde køb gemmen flysmarter. Jeg købte billetter til Kroatien, tilføjede en ekstra kuffert og betalte en samlet pris. Dagen før afrejse opdager jeg ved et tilfælde, at ingen bagage er tilføjet på billetten, selvom flysmarter har trukket det fulde beløb. Jeg kontakter flyselskabet, som siger, at betalingen for bagagen er annulleret, og jeg skal derfor betale dobbelt pris i lufthavnen for at få min kuffert med. Jeg har ingen besked fået fra Flysmarter og ej heller fået de næsten 1000 kr. retur. Ren bondefangeri.
Mest elendige service ever
Mest elendige service ever! Hold jer væk!
Flysmarter Er på ingen måde interesseret i at hjælpe kunder! De gad ikke hjælpe da vores fly blev cancelled, de var fuldstændig ligeglade. Hvorefter jeg fandt frem til et call center hos Air India i Indien og fik hjælp.
Quick service
Quick service, best Price and very simple overview and search function.
SCAM
Se, her nu hvor det hele brænder i Mellemøsten, finder man hurtigt ud af, hvem der er l... eller lagkage, når man skal have akut hjælp. Enhver idiot kan jo sælge billetter online. Men hermed påtager man sig også rollen som travel agent og dermed ansvarlig for sine kunder, at de kommer frem og tilbage - sikkert. Så når lufthavne lukker og kunderne skal hjem, så smider man bare aben videre til flyselskaber, der ikke har pligt til at hjælpe med ombooking. Flysmarter sender endda et link, hvor dette tydeligt står. 'Det er ude af deres kontrol'. Men de er frække nok til at skrive følgende:If the flights are cancelled we can apply for a refund, you will then have to buy new tickets.
Hvad skal det lige hjælpe, når reglerne siger at flyselskabet har pligt til at sørge for ombooking?
Det her får et efterspil, når jeg engang kommer hjem.
ALDRIG ALDRIG, Flysmarter. Scam!
Jeg kan varmt anbefale Flysmarter
Jeg kan varmt anbefale Flysmarter. Jeg bookede vores billetter i november 2025, og vi rejste den 9. februar 2026 uden problemer.
Tak til Flysmarter for gode og billige billetter. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Skulle have ændret en lille ting i navn…
Skulle have ændret en lille ting i navn lige efter jeg har booket billetten og de opkræver et gebyr på 600 kr. for at annullere billetten i stedet for bare at ændre fejlen. Det kunne de ikke hjælpe med. Ekstrem dårlig og uhøflig kundeservice, skriver gentagende gange samme mail og er overhovedet ikke interesseret i at hjælpe kunder. Kommer ikke til at booke her igen.
Fremragende service og tryghed hele vejen
Jeg havde brug for hjælp til at ombooke en flybillet til min mindreårige søn, og FlySmarter leverede en service langt over forventning. De var utrolig imødekommende, venlige og virkelig effektive i hele processen.
Medarbejderen tog sig tid til at vejlede mig om de forhold, jeg skulle være opmærksom på, og hvad jeg burde tjekke op på i forbindelse med ombookingen. Det gav en stor tryghed, og jeg følte mig hele tiden i gode hænder.
Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger – tak til FlySmarter for jeres professionelle og omsorgsfulde støtte!
Utrolig uhøflig “betjening” af en…
Utrolig uhøflig “betjening” af en Nathan eller lign. Lyttede ikke, var ligeglad og ved 4 samtale sagde at der kun var 5 minutter tilbage (inden 17) så han kunne ikke nå at lave ændringer så jeg kunne ringe på mandag (det var fredag) - det stod ikke i hans jobbeskrivelse at blive 5 min længere for at gøre ombookingen færdig. ALDRIG IGEN
NUL STJERNER. Brug aldrig Fly Smarter
Nul stjerner.
FLYSMARTER LYVER STÆRKERE END EN HEST KAN RENDE.
Af deres svar fremgår det at vi indtjekkede ekstra baggage. Vi indtjekkede den bagage vi har betalt for. Norwegian kunne oplyse, at de ikke havde modtaget pengene for bagagen fra Flysmarter og det oplevede de ofte - også at billetter ikke var blevet betalt.
FLYSMARTER er et foretagende.
Skulle rejse til Spanien den 23.december 2025. Vi havde betalt for billetter og bagage. I lufthavnen får vi oplyst, at Norwegian ikke har modtaget penge for bagagen. Vi betaler for bagage og sender vores krav til Fly Smarter. De afviser vores krav og lukker sagen.

ADVARSEL
ADVARSEL ! STOP !
Brug ALDRIG FlySmarter, det er et umoralsk fup firma ! Har man først betalt for sine flybilletter, og der opstår sygdom ( lægeerklæring sendt, egenbetaling 750kr )eller det danske udenrigsministerium fraråder på det kraftigste at man rejser til en given destination, hvor der opblusset uroligheder EFTER køb af flybilletter, og ens rejseforsikring ikke dækker, og man har lavet en afbestillingsforsikring igennem FlySmarter, vil de ikke refundere ens penge ! Så til de kunder, der overvejer og købe flybilletter igennem FlySmarter, gør det IKKE ! ! ! Ps. Den ene stjerne er kun for og kunne komme ind og skrive denne advarsel, 0 stjerner er også for mange !
Firmaet vil ikke ændre navne på…
Firmaet vil ikke ændre navne på billetten - ikke brug denne hjemmeside selv om de er billigst
Meget hurtig svar på min mail
Meget hurtig svar på min mail - tak for det
Ufattelig dårlig service og umulige at…
Ufattelig dårlig service og umulige at forstå aldrig mere vil jeg bruge dem hold jer langt væk
Jeg har ikke fået nok hjælp fra kundeservice
Jeg har købt flybillet fra den den 9. januar efter de kom den 16. januar jeg forstår ikke hvorfor der står en anden datojeg prøver kontakt på mail kundeservice efter 20 minutter det siger man skal trykke 200 kr. jeg fik chok altså jeg har lige købt den med det samme jeg kontakt kundeservice og det vil trykke 200 kr. det var ikke min fejl det var internet fejl det er helt mærkelig
Jeg skulle ændre navn på en af de…
Jeg skulle ændre navn på en af de rejsende dagen før vi skulle rejse og FlySmarter ændrede det uden ekstra gebyr, hvilket reddede vores rejser til Caribien:-)
Mange tak!
Forfærdelig kundeservice!
Forfærdelig kundeservice!
Det tog mig 3 måneder at få ændret min navn på flybilletten. 12 e-mails, og 4 telefon opkald..
Der er absolut ingen hjælp at hente i deres kundeservice!
Find et andet sted at købe billetter!

ABSOLUT forfærdelig service
ABSOLUT forfærdelig service. Jeg bestiller to flybilletter, hvor der i det ene efternavn mangler et “h”.
Problemet lå i, at jeg først kunne se min opsummering af bestillingen, efter at jeg har betalt, hvilket virker fuldstændig latterligt. Ved ikke om der var problemer på deres hjemmeside.
Jeg henvender mig derfor høfligt til deres support direkte efter jeg har opdaget denne stavefejl. Det eneste jeg får smidt i hovedet er en besked: du kan enten betale 600kr pr. Person for annulering af ordre eller så betale fra 1000kr, for at rette fejlen.
Jeg skriver igen at pengene ikke engang er overført til dem endnu, så jeg derfor ikke ser problemet i den simple ændring.
Der er dog ingen hjælp at hente fra FlySmarter og deres argument lyder i, at de også skal have penge til at betale deres ansatte….
De skriver her også videre i mailen at jeg har indtil SENEST kl 22 samme dag, til at afbestille reservationen for mindst 600kr. Dog rykker de den pludseligt en time, fordi jeg skriver at jeg overvejer annuleringen. Virker også en smule underligt.
Vi gik endda og overvejede at bestille hjemrejse igennem firmaet, men kan godt mærke man skal genoverveje den beslutning nu..
Jeg vil prøve at ringe til deres kontor i morgen, men regner ikke med det store..
Redigering: vi er blevet nødt til at betale admin fee, så navnet kunne ændres. Der var ikke mulighed for yderligere kontakt, da deadline lå 4 timer efter bestillingen blev lagt.
Forfærdelig kundeservice
Bookede flybilletter via denne mellemmand. De har dog lavet fejl i titel, så det ikke var muligt at færddiggøre pasinfo direkte hos flyselskab. Da jeg rettede henvendelse for at få dem til at rette det, så nævnte de blot at det var min egen fejl - på trods af det ikke er muligt at notere titel på deres hjemmeside - og at jeg selv måtte se om jeg kunne løse problemet med flyselskabet direkte.

Besvarelse fra Flysmarter
Hvis man kunne have givet 0 så gjorde…
Hvis man kunne have givet 0 så gjorde jeg det.
Spurgte lige efter jeg havde booket billetterne om hvordan jeg kunne tilføje ekstra speciel bagage. Det er nu 4 uger siden og der er absolut ingen ting sket. Har ringet til dem flere gange, det eneste de gør er at afbryde en konstant og fornærmet sige man skal sende en email igen. Det er fuldstændig latterligt når man faktisk har betalt for at få kundeservice.
Flysmarter har ikke styr på sædebooking
Jeg er et par meter lang så købte og betalte for ekstra benplads på 8 flyvninger. Booking blev bekræftet inklusiv sædenumre og pengene trukket fra min konto. Ved checkin viste det sig at flyselskabet kun havde modtaget 2 ud af 8 bookninger fra flysmarter.dk, så havde kæmpe bøvl med at få fikset bare nogle af de resterende sædebookninger, hvoraf det ikke lykkedes for flere, for sæderne var booket til anden side og jeg modtog random sæder i stedet. Kundeservicemedarbejderen hos Flysmarter ydede ok service på bagkant men skaden var sket. Næste gang booker jeg direkte hos Lufthansa som ydede god service.