Fluffys Anmeldelser

1,5

Til dato den dårligst oplevelse ever:o SÅ skuffet. Den eneste der var fik motioneret smilebåndet lidt var opvarmeren Martin.. Min kæreste blundende under forestillingen :o

Tilslutter mig alle de andre dårlige anmeldelser. Jeg bestilte to par sko d. 22/8, pengene blev trukket 2 dage efter, men her d. 28/10 har jeg stadig ikke modtaget mine varer. Virksomheden svarer h... Se mere

Kære Fluffys!! Min datter har bestilt hjemmesko slut sep. Bekræftelse på levering og afsendelse kommer 1/10-23 Vi har endnu ikke fået pakken - vi har sendt to mails til jer og haft god tålmod... Se mere

Tilslutter mig alle de andre - har ikke fået mine penge retur. Efter at have ventet urimeligt længe, bad jeg om at få annullere ordren, det kunne de ikke den var afsendt (?) da pakken endelig ankom,... Se mere

Dårlig

0 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Utrolig lang ventetid

Da jeg bestilte pakken stod der på hjemmesiden 4-7 dages levering. Efterfølgende da jeg var inde og kigge på hjemmesiden var det ændret til 2-4 uger. Efter 4 uger er der stadig intet kommet, men pengene trukket for længst

25. november 2022

Ordre nr 1073 bestilt d

Ordre nr 1073 bestilt d. 20/11 er aldrig blevet leveret, men pengene er trukket. Firmaet skriver at ordren er sendt, men sender et nr. fra post nord som ikke kan trackes.
Jeg har skrevet dårlig anmeldelse på Instagram og Facebook og er blevet blokeret.
Hold jer fra dem.

Ps. Har kontaktet kundeservice flere gange, men der sker intet.

19. november 2022

10/1 2023 - så kom hjemmeskoene endelig i dag, men desværre ikke i den størrelse jeg havde bestilt.VAREN ER STADIG IKKE MODTAGET 30/12 2022. - Julegaven kommer vist ikke i hus 😪

Julegaven kommer vist ikke i hus 😪 - øv for mig og den unge modtager.

Den 25. nov. 2022 får jeg besked om, I er ved at gøre min ordre klar til afsendelse.

Den 11. dec. 2022 skriver PostNord at forsendelsen har forladt afsenderlandet - dvs 17 dage efter I har påbegyndte klargøring af min ordre!!!!!!

Jeg skriver til jer den 19. dec. 2022 om jeres “externe lager” er i Kina (ifølge. Trustpilot) og hvis det er korrekt, må I kende til leveringstiden derfra, så kan jeg have min ordre inden jul??

STADIG INTET SVAR og ingen vare.

Var der 0 ⭐️ fik I det herfra.

22. december 2022

Køb ikke hos fluffys!

Jeg havde bestilt 3 hold hjemmesko hos Fluffys tilbage til d.16/11. Efter 1,5 uge kontakter jeg virksomheden, da varerne endnu ikke er dukket op (da det fremgik af deres hjemmeside at varerne vil komme efter 1-2 uger)
Dette er så i mellemtiden blevet lavet om til 2-4 uger, hvilket Fluffy ikke påstår eller står ved.

Efter længe ventet modtager jeg hjemmeskoene d.15/12. Dog ikke det jeg havde bestilt! ALLE 3 hold hjemmesko var i forkerte størrelser, hvor efter Fluffys prøver at mætte mig af, “at jeg skal prøve dem af” da de jo er lidt små i størrelsen.

Da jeg ønsker returlabel samt returnering af gode grunde, får jeg blot at vide at jeg selv kan sørge for returnering eller betale 49,- for returlabel, da det går ind under deres “returpolitik” om at produktet ikke er “som forventet”.

Aldrig har jeg kendt magen til dårlig selvindsigt, kundeservice og leveringstid.

14. december 2022

Trust=troværdighed

Trust=troværdighed! Jeg har mistet min troværdighed til Fluffy! Jeg har købt og betalt en vare den 3.december. Har ikke modtaget pakken og ved flere henvendelser med spørgsmål om hvornår pakken bliver sendt,får jeg intet svar! Jeg føler mig SNYDT!

14. december 2022

Hej igen Ditter,

Vi har endu ikke modtaget nogen form beskeder/mails fra dig vdr. din ordre. Du hævder at dit ordrenummer er #1005, dog hører den under et andet navn & blev bestilt d. 21. Oktober hvor du udtaler at have bestilt d. 3. December?

Angiv venligst din mail så vi kan kontakte dig, eller kontakt os på vores mail 'Fluffys.dk@hotmail.com' eller gennem vores kontaktformular, som du kan finde på vores hjemmeside (Fluffys.dk) under siden 'Kontakt os'.

Fluffys.dk

5 uger - stadig ingen levering

Jeg bestilte hjemmesko d. 4/11 og har intet modtaget endnu, selvom pengene blev trukket med det samme. Bliver ved med at få svar fra kundeservice, at de har kontaktet deres leverandør og får enten oplyst at pakken er forsinket i mit lokale leveringscenter eller en ny forventet ankomstdato. De vil ikke oplyse hvilket leveringscenter det drejer sig om.

Jeg har bedt om at få pengene tilbage, og håber på et hurtigt svar da jeg har mistet tålmodigheden og skulle bruge hjemmeskoene som en gave til min datter.

En ellers flot hjemmeside som desværre ikke lever op til deres leveringstider og svarer uærligt via kundeservice. En rigtig træls oplevelse!

7. december 2022

Trukket beløb - ingen varer efter mere end 3 uger

Jeg bestilte et par hjemmesko d. 13. november og har endnu ikke modtaget min bestilling, selvom pengene er trukket.

Jeg har henvendt mig til kundeservice to gange via mails, men jeg får ingen respons. Derfor dette sure opstød og ringe anmeldelse.

Jeg ser frem til at høre fra jer, Fluffys dk, og jeg er da ærgerlig over at føle mig nødsaget til at gå igennem trustpilot for at få jeres opmærksomhed.

Jeg ser frem til at høre fra jer snarest.

/Line

4. december 2022

Hej Line,

Det lyder mig meget underligt, det du beskriver.

Gjorde du kundeservice klar på dette? Kan nemlig ikke finde nogen mails/beskeder fra dig i systemet🤔

Hvis du tager fat i os gennem vores kontakt formular på fluffys.dk, skulle der ikke være noget problem i at komme i kontakt med kundeservice😊

Håber på, og ser frem til, at høre fra dig!

Dejlige og varme futter

Dejlige og varme futter. Kan klart anbefales!

1. december 2022

Hej Kasper,

Tak for din anmeldelse!

Det er skønt at høre, at du glad for dine nye Hjemmesko🙌🏼

Virkelige dejlige hjemmesko

Virkelige dejlige hjemmesko! Levering var en smule længe, men kundeservice var altid til stede når jeg ønskede en opdatering. Kan klart anbefales!

3. december 2022

Hej Oliver,

Mange tak for det! Super dejligt at du er fan af Hjemmeskoene!🙌🏼

Mega god fut!

Mega god fut! Kvaliteten er i top! Jeg fik først mit køb efter lidt tid, men hele ventetiden værd.

2. december 2022

Hej Mette,

Vi super glade for du er fan af dine nye Fluffy Hjemmesko! Og mange tak for den søde anmeldelse, vi sætter stor pris på det!

Hav en dejlig dag 🙏️

Mvh. Fluffys.dk

Efter mails mellem mig og Fluffys

Efter mails mellem mig og Fluffys, modtog jeg en mail om jeg ville fjerne min negative anmeldelse af FLUFFYS.DK. Da de jo altid svare indenfor 24 timer. Og de (tydeligt) på hjemmesiden havde skrevet at der ville være længere ventetid en normalt. Det kunne jeg godt læse, så derfor fjerner jeg min første anmeldelse, der går yderligere en uge og den 5 november får jeg en mail at engang i næste uge vil jeg modtage min vare. den 13 november modtager jeg endnu en mail,
Hej Leon,
14 dage siden opfyldte vi din ordre af 1 x Fluffys Hjemmesko fra vores butik Fluffys.
Vi vil gerne have din feedback på produktet!
Problemet er bare at jeg ALDRIG har modtaget min vare. Heller ikke i dag den 20, november... og de har ikke svaret på min mail som jeg sendte den 16 november. Det ser ud til at jeg det er her igennem jeg kan få kontakt. men jeg er snart ikke sikker på om jeg vil fjerne denne anmeldelse. Det virker meget useriøst. jeg lavede min bestilling den 30 oktober 2022

20. november 2022

Hej Leon,

Det ærgrer mig rigtig meget at høre, at du har haft en træls oplevelse med os.

Jeg kunne utrolig godt tænke mig at se, om vi på en eller anden vis kan gøre din oplevelse bedre end hvad du har oplevet hidtil, så hvis du har mulighed for det, vil vi utrolig gerne, hvis du kunne række ud til os på kundeservice og uddybe din oplevelse lidt, så skal vi se, om ikke vi kan gøre et eller andet. 🤞

Håber og ser frem til, at få chancen for at gøre din oplevelse bedre.

Hav en skøn dag til vi skrives ved!

Helt igennem fantastisk oplevelse

Helt igennem fantastisk oplevelse! Varm anbefaling
Bestilte 3 pr fluffys på siden. Det ankom hurtigt og levede op til alle forventningerne.

19. november 2022

Hej Simon,

Mange tak for din anmeldelse! Vi er glade for at du havde en god oplevelse med os!🙌🏼

Tålmodigheden værd

Der gik lige nogle flere dage end jeg havde regnet med (8-9 dage), men det var ventetiden værd. Både min kone og jeg nyder de varme futter enormt meget - hver en krone værd (billige priser), især med varmen slukket i disse tider.

9. november 2022

Hej Bashar,

Tusind tak for de fine ord, dem sætter vi utrolig stor pris på! 🙏

Vi er glade for, at du er fan af vores Hjemmesko og ønsker dig en rigtig god dag!

Mvh. Fluffys.dk

Vis anmeldelser på alle sprog. (59 anmeldelser)