Til dato den dårligst oplevelse ever:o SÅ skuffet. Den eneste der var fik motioneret smilebåndet lidt var opvarmeren Martin.. Min kæreste blundende under forestillingen :o
Tilslutter mig alle de andre dårlige anmeldelser. Jeg bestilte to par sko d. 22/8, pengene blev trukket 2 dage efter, men her d. 28/10 har jeg stadig ikke modtaget mine varer. Virksomheden svarer h... Se mere
Kære Fluffys!! Min datter har bestilt hjemmesko slut sep. Bekræftelse på levering og afsendelse kommer 1/10-23 Vi har endnu ikke fået pakken - vi har sendt to mails til jer og haft god tålmod... Se mere
Find en anden butik
Har bestilt et par futter 12/8, pengene er trukket men varen er ikke leveret. Svare ikke på henvendelser.
Anbefaling: find en anden butik!
Jeg har ikke modtaget min ordre og får…
Jeg har ikke modtaget min ordre og får ikke svar på nogen henvendelser
Hvor blir vores futter af???
Start med at svare på den million mails, jeg har sendt. Har vedsendt mange billeder i hver en mail jeg har sendt.
Jeg er dybt skuffet, og endnu mere min datter. Det er utroligt dårlig stil over folk, og især børn, som er en stor del af jeres klientel. Jeg kender Anders Storm, som anbefaler jer på Instagram og andre platforme.
Kæmpe øv. 😠👎
Sko Returneret men ingen penge retur
Jeg købte sko i november, de blev leveret i januar. Jeg skrev med deres kunde”service” og aftalte jeg sendte dem retur. Det gjorde jeg og der er kvitteret for levering. Jeg har endnu ikke fået mine penge retur trods utallige mails.
Ny om mit køb hos Fluffys
Ny om mit køb hos Fluffys
Jeg har tidligere skrevet en meget dårlig anmeldelse angående Fluffys, der er så efterfølgende sket det at jeg har fået mine varer og de er faktisk en fin kvalitet men hvor er det ærgerligt at de ikke svarede på en eneste af mine 26 mails som jeg skrev til dem så kunne de have undgået min dårlige anmeldelse fra den 6/2 2023🤷♀️jeg syntes lige at jeg retfærdigvis vil skrive denne anmeldelse😊
Dårlig kundeservice
Tilslutter mig desværre de andre anmeldelser. Har forsøgt at kontakte dem op til flere gange uden held. Pengene er desværre hævet fra kontoen, så jeg ser handlen som et tab. Forventer ikke at modtage varen og kan kun glæde mig over, at beløbet ikke er større. Kan absolut ikke anbefale at handle med fluffy.dk. Har slet ikke ord for en dårlig kundeservice. 😣🥺
17.03: har lagt om længe modtaget min ordre ✌️
DÅRLIG KVALITET OG INGEN SERVICE
HOLD JER LANGT VÆK!!!!!!!!!!!!
Betalt for et produkt, som allerede er gået i stykker efter 1 måned!! Det kan simpelthen ikke være rigtigt at man har betalt så mange penge, og de allerede er i stykker..
Ikke nok med den lange vente tid på levering i 4 uger.. Så blev de taget i brug d. 31/12-2022 og allerede efter 4 ugers brug, er de ødelagte..
HOLD JER LANGT VÆK!!!!!!!!!!!!!!
Jeg bestilte et par sutsko den 27/12-22…
Jeg bestilte et par sutsko den 27/12-22 hvor efter jeg modtager en ordre bekræftigelse hvor der står det kan tage 2-4 uger før man kan modtage dem men trækker allerede pengene 2 dage efter og nu er vi snart i februar og har stadig ikke modtaget min pakke ! Har forsøgt at skrive med dem men de er meget langsomme til at svare og den sidste besked har de slet ikke svaret på . tror desværre aldrig jeg ser de sutsko så mit råd til andre er køb ikke fra den hjemmeside .
Tilslutter mig alle de andre
Tilslutter mig alle de andre - har ikke fået mine penge retur. Efter at have ventet urimeligt længe, bad jeg om at få annullere ordren, det kunne de ikke den var afsendt (?) da pakken endelig ankom, afhentede jeg ikke, da jeg havde købt et andet sted, nu har de ikke returneret pengene på min konto!
Rykkede i sidste uge får svar søndag at kontoret er lukket 🙈
Jeg bestilte et par hjemmesko d
Jeg bestilte et par hjemmesko d. 22/11 og fik en besked om, at der var leveringstid på 2-4 uger. De trak pengene med det samme. Efter 4 kontaktede jeg fluffys på deres hjemmeside og fik en besked på mail om, at skoene var på vej. I starten af januar kontaktede jeg PostNord, da der i deres trackingsystem stod “pakken har forladt afsenderlandet”. De kunne ikke hjælpe, da pakken endnu ikke var i dk. Kontaktede så fluffys igen og fik besked om, at pakken var i dk og PostNords system ikke virkede, men de ville holde mig opdateret. To uger senere havde jeg ikke hørt noget, og skrev så en mail om, at jeg gerne ville annullere min ordre. Herefter stoppede de med at svare på mine beskeder og jeg har ikke set skyggen af mine penge…
De er gode til at snyde… Hjemmesiden ser fin ud - men bestil ikke dine varer her. Det er ren fup.
ADVARSEL!!
ADVARSEL!!! Brug ikke denne shop.
For det første tog det 5 1/2 uge før varen kom.
Da den endelig kommer, er det er forkert vare. Jeg kontakter kundeservice og fortæller at jeg har modtaget en forkert vare, den er kommet for sent og at jeg ønsker mine penge retur og at jeg har en forventning om at de selvfølgelig betaler fragten da de ikke har levet op til det jeg har betalt for.
De nægter at betaler fragten og informere om at de selvfølgelig beklager deres fejl- men at jeg selv er ansvarlig for st betale for fragt.
Jeg sender første mail 3.1.23 og de er langsomme om at svare og ofte skal jeg sende endnu en mail for at få svar.
I dag d 20.1.23 sender jeg dem en mail om at jeg ikke orker mere med dem, og at jeg selv betaler fragten retur så jeg kan få mine penge tilbage.
Til det er deres svar at jeg har overskredet mine 14 dages returret.
Aldrig har jeg oplevet så dårlig kundeservice og jeg vil fraråde alle at handle hos dem!
Køb ALDRIG hos Fluffys!!!
Jeg bestilte et par sutsko efter at have set annoncer på Instagram og Facebook utallige gange - Hjemmesiden virkede tjekket og jeg glædede mig til mine smilende hjemmesko. Pengene blev hævet og jeg hørte aldrig mere end at de var på vej - Og jeg venter stadig! Når jeg kontakter Fluffys får jeg et standardsvar tilbage uden noget som helst konkret - Hvor er det bare en tarvelig måde, at drive forretning - Sælge et produkt til godtroende mennesker velvidende at de bliver snydt - Jeg håber at karma finder vej til Fluffys 😊🙃☹️😖😩🥺😳😱
Fik vores bestilling men tog 6 uger
Fik vores bestilling men tog 6 uger. Fik hurtigt svar fra kundeservice men desværre ikke et falsk link til track&trace. Troede jeg var blevet snydt men har fået min bestilling og kvaliteten er fin.
Lang leveringstid
Købte et par Fluffys til min datter som en julegave. Jeg bestilte dem den 29/11-2022, men modtog dem først den 30/12-2022. Lidt ærgerligt, men der står dog, at leveringstiden er 2-4 uger, og min datter er glad for skoene. Jeg synes dog ikke at kvaliteten svarer til prisen.
ADVARSEL
ADVARSEL: køb ikke fra denne virksomhed. Bestilte vare den 23. November, altså for snart 7 uger siden. Pengene blev trukket med det samme, men varen er ikke kommet. Har modtaget et falsk trackingnummer, som ikke kan bruges.
Så hvis du ikke vil snydes, skal du gå langt uden om Fluffys!
KØB IKKE DERFRA!!!
Lad vær med at købe fra dette firma!!! Jeg bestilte et par sutsko herfra, efter at være faldet i deres fælde i form af reklamer på facebook og instagram. D. 08/12-22 bestiller jeg et par sutsko og efter 2 uger har jeg hverken modtaget en ordrebekræftelse eller information om, at min pakke skulle være på vej. Der er nu gået ca. 4 uger og jeg har stadigvæk intet hørt! Der er trukket det fulde beløb fra min konto. Jeg sendte første mail til firmaet efter 2 uger, der fik jeg af vide at det var mig, som ikke havde læst, at leveringen var 2-4 uger. Nu har jeg skrevet nr. 2 mail om, at jeg ønsker at modtage min pakke eller modtage mine penge retur - intet svar..
Lad for guds skyld vær med at bestille herfra!! Og hvor er jeg bare ked og sur over, at mine penge er gået tabt!!
Udover alt dette, så hver eneste gang jeg skriver på jeres opslag på instagram og facebook, at folk ikke skal købe fra jer - så bliver mine kommentarer sjovt nok fjernet hver eneste gang!! Og nu er jeg blokeret.. Dårlig måde at drive en virksomhed på!

Hold dig langt væk!
Jeg bestilte hjemmesko i slut nov., pengene blev trukket få dage efter, og jeg har stadig ikke fået pakken leveret her knap 6 uger efter. Fik et falsk trackingnr. til PostNord, da jeg 3 uger efter bestilling kontaktede kundeservice (jeg valgte GLS som leveringsfirma, da jeg bestilte). Det er fusk for alle pengene - så hold dig langt væk fra Fluffys.dk!
Elendig service og dårlig kvalitet!!
Ved et held har jeg modtaget sutskoene i julegave (men de var nær ikke dukket op, som alle andre oplever det).
Har gået med dem i en uge og de er allerede i stykker...
Det er virkelig ærgerligt at købe fra et firma der udgiver sig for at være bæredygtigt, og så finde ud af, at det er en billig Kina vare.

Besvarelse fra Fluffys
Virkelig en super dårlig oplevelse..
Virkelig en super dårlig oplevelse... Bestilte den 30.11.22... Hørte INTET fra dem efter der var bestilt... De var dog super hurtige til at trække pengene.
Har skrevet flere gange til kundeservice men får bare standardsvar tilbage og der svares ikke på hvornår jeg kan forvente at modtage min ordre.
Total fup firma.... Surt at sidde juleaften og mangle de 2 gaver der er bestilt ved dem.
Jeg handler der aldrig igen... Og det bør ingen andre gøre.
Hurtig levering!
Hurtig levering!! Jeg bestilte varen sent d. 14.12, og d. 16.12 får jeg en mail om at ordren er på vej, og at der vil gå 2-4 uger. Der panikkede jeg lidt og læste anmeldelser her inde og må indrømme jeg blev i tvivl om jeg nogensinde ville modtage pakken. Heldigvis fik jeg allerede en besked om min pakke kunne hentes d. 17.12 så jeg er fuld tilfreds og virkelig glad for pakken som blev givet i gave til en meget glad modtager. Jeg tænker det har været en skrivefejl med de 2-4 uge. Jet ville trygt købe fra Fluffys igen.