Fluffys Anmeldelser

1,5

Til dato den dårligst oplevelse ever:o SÅ skuffet. Den eneste der var fik motioneret smilebåndet lidt var opvarmeren Martin.. Min kæreste blundende under forestillingen :o

Tilslutter mig alle de andre dårlige anmeldelser. Jeg bestilte to par sko d. 22/8, pengene blev trukket 2 dage efter, men her d. 28/10 har jeg stadig ikke modtaget mine varer. Virksomheden svarer h... Se mere

Kære Fluffys!! Min datter har bestilt hjemmesko slut sep. Bekræftelse på levering og afsendelse kommer 1/10-23 Vi har endnu ikke fået pakken - vi har sendt to mails til jer og haft god tålmod... Se mere

Tilslutter mig alle de andre - har ikke fået mine penge retur. Efter at have ventet urimeligt længe, bad jeg om at få annullere ordren, det kunne de ikke den var afsendt (?) da pakken endelig ankom,... Se mere

Dårlig

Så ringe

Så ringe. Penge hævet med det samme i November måned. Har stadig ikke modtaget hjemmeskoene. Har skrevet til dem flere gange. De svarer ikke🙈 Fup og Fidus.. Æv

25. februar 2024

Svindel!

Har købt 3xhjemmesko i november og pengene blev trukket med det samme. Men ingen varer.

Har sendt mail til dem adskillige gange men de svarer ikke.

Jeg plejer kun at købe ting på internettet igennem PayPal, men var dum og tog chancen den her gang - det gør jeg ikke igen.

23. november 2023

Svindel butik

25-12-2023 Svindel svindel svindel. Jeg har aldrig modtaget det jeg har bestilt og BETALT for. Det vel kun et spørgsmål tid inden den svindel butik/hjemmeside lukker ned.

04-01-2024 så er hjemmesiden lukket

25. december 2023

Fup firma

Informere ikke om at de ikke er på lager
Svarer ikke på mail
Eller over Messenger
Kan kun være irriteret på mig selv over ikke at tjekke dem herinde
Fup firma
Hold jer langt fra dem

4. december 2023

Bestilte 2 par sutsko fra fluffys…

Bestilte 2 par sutsko fra fluffys d.01.11-2023 og pengene blev selvfølgelig hævet med det samme😡men jeg har endnu ikke modtaget noget.
Pengene trukket med det samme og de reagere ikke på mine mails og man kan ikke ringe til dem.
HOLD JER LANGT VÆK FRA FLUFFYS!!!!!!

1. november 2023

Jeg var sku så dum for en gang skyld…

Jeg var sku så dum for en gang skyld ikke at tjekke Trustpilot inden jeg bestilte mit barnebarn’s julegave ønske pusser fra jeres firma!

For det første. I hæver pengene med det samme og så kan man annullere ordren, men I svarer så bare ikke lige på mail’s og der er ingen telefonnr, så ingen kontakt muligheder.
Jeg har brugt jeres mail fra jeres hjemmeside, så den undskyldning kan I godt pakke væk.
Jeg har taget kontakt til min bank og håber den vej at de trækker pengene tilbage, og kan de ikke det så må jeg og allle de andre stå sammen og melde jer for bedrageri, så jeres hjemme fuskeside kan lukkes ned og I kommer til at stå til ansvar en gang for alle.
Jeres såkaldte fjernlager er Kina og så er de faktisk dyre de pusser.
Temu har dem til 113-115 kr incl fragt og det tager kun et par dage, så er de i din postkasse.
Vh
Susanne ordre 1480.

21. november 2023

Kære Fluffys!!

Kære Fluffys!!

Vi har endnu ikke fået pakken - vi har sendt to mails til jer og haft god tålmodighed.
Heldigvis første gang nogensinde jeg har oplevet denne ringe service. Virkelig bare ærgerligt at det er første gang jeg hjælper min 12 årige datter med at bruge sine fødselsdagspenge på hjemmesko. Hun havde glæder sig til sine julesko og smiley sko😨😨😨.
Havde nok heller ikke handlet hos jer hvis jeg havde tjekket trustpilot ud inden.
Kommer skoene ????

Mvh Pernille med ulykkelig Datter

1. oktober 2023

HOLD JER VÆK FRA FLUFFYS!

1 stjerne er for meget😡
Bestilte 2 par sutsko fra fluffys d.11.10-2023 og pengene blev selvfølgelig hævet med det samme😡men jeg har endnu ikke modtaget en fis.jeg kan læse herinde at få svar retur fra dem er en by i Rusland trods gentagne henvendelser. Jeg vil anbefale ALLE om at holde sig væk fra fluffys, det er spild af penge og du får ikke dine BETALTE varer!!😡

11. oktober 2023

Ikke brug denne hjemmeside!

Virksomheden svarer hverken på mails, fb beskeder eller via beskeder direkte på deres kontaktformular på deres hjemmeside.
Vælg en anden butik, denne er desværre svindel.

28. oktober 2023

Modtog aldrig mine varer

Modtog aldrig mine varer.
Pengene blev trukket med det samme, men jeg har ingen varer modtaget. Jeg har kontaktet kundeservice uden held. Vil helt klart IKKE anbefale denne forretning.

18. oktober 2023

Bestilte 2 par futsko den 10/9

Bestilte 2 par futsko den 10/9. Og har endnu ikke modtaget min ordre. Penge blev hævet ved bestilling, hvilket er ulovligt. Man må kun reservere betaling ved bestilling, og hæve ved afsendelse af varen! Skrev til Fluffys en uges tid efter min bestilling. Fik et standard svar 3 uger senere. Rigtigt dårlig service og i det hele taget ringe.
Birgit Pedersen ordre 1413

10. september 2023