Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Vi hade planerat vår semesterresa, men tack vare Flightsearch hamnade vi i en dålig situation. De vägrar att hjälpa sina kunder eftersom betalningen redan har skett, och när det handlar om några kro... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Köp ej. Flyget blev cancelled men de erkänner inte det. Hos flygbolaget och överallt ståe det att det är cancelled men de säger att de inte har fått nåt info om det och hänvisar till flygbolag... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Jag är väldigt nöjd med flightsearch och deras service. Jag hade några frågor om min bokning och fick snabbt och vänligt svar från kundtjänst. De var tålmodiga och förklarade allt tydligt för mig. Jag... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Bokade och betalade en resa som blev inställd så gott som genast. Jag hade aldrig hört talas om Flightsearch och var övertygad om att jag blivit lurad, jag hade ju inte heller köpt till extra servic... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Flybilletbureau

Skrevet af virksomheden

På Flightsearch.se söker och hittar du de bästa flygresorna med alla olika flygbolag. Du kan personalisera din flygresa och på så sätt påverka priset genom att lägga till eller ta bort olika tjänster så som bagage, sittplats, försäkringar osv. Flightsearch ingår i Travel Design AB som grundandes 1994. Bolaget har sitt huvudkontor i Bromma och omsätter 300 miljoner kronor per år.

Kontaktoplysninger

1 stjerne

Har besvaret 75 % af deres negative anmeldelser

Det tager typisk over 1 måned at svare

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Köp ej.

Köp ej.
Flyget blev cancelled men de erkänner inte det.
Hos flygbolaget och överallt ståe det att det är cancelled men de säger att de inte har fått nåt info om det och hänvisar till flygbolaget för ombokning/ återbetalning

Flygbolaget kan inte ändra bokningen pga vi har inte köpt via de direkt och hänvisar till resebyrån vi köpte.

Denna firman flightsearch tar inte ansvaret.

"Jätte" dåligt

26. august 2023

Besvarelse fra Flightsearch

Det finns ingen bokning i ditt namn så vi kan inte kommentera ditt ärende. Det är inte alltid resebyrån informeras om ändringar och inställda flyg, speciellt inte om det är i sista minuten. Så fort en statusändring uppdateras i våra system kan vi hjälpa till men inte före en sådan ändring är oss tillhanda (kan ibland dröja 24-48 timmar från att flygbolaget bestämmer sig till dess det är uppdaterat överallt). Om resan ställdes in och ni ej reste kan vi givetvis ansöka om återbetalning hos ansvarigt flygbolag, vänligen kontakta vår kundtjänst. Du hittar kontaktuppgifter på din bokningsbekräftelse och färdhandlingar.

Mvh Flightsearch Support Team

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Otroligt segt att få e-post

Otroligt segt att få e-post, missade en bokning p.g.a. att bokningsnumret inte kom till e-posten förrän dagen efter och då i form av avbokning. Bokade senare en biljett och fick då inte biljett via e-post heller, utan var tvungen att efterlysa den via kundtjänst. E-postsystemet behöver onekligen ses över.

26. juli 2023
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Köpte biljetter inför semestern och…

Köpte biljetter inför semestern och hade frågor gällande bagage och dylikt. Fick snabbt svar på mina frågor. Var tvungen att avboka semestern av privata skäl och det gick hur smidigt som helst med återbetalning. Tack för bra service!

14. juli 2023
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

BOKA INTE VIA DETTA FÖRETAG!!

BOKA INTE VIA DETTA FÖRETAG!!! Gör er själva en tjänst och betala lite mer och använd er utan ticket.se etc!
Fyfan för deras service! Jag köpte mina flygbiljetter, fick min biljett på mejl etc. Och så får jag ett mejl nu, två veckor innan resan att min biljett är cancellerad! Nu är priserna så mycket mer och dem svarar inte på mina mejl eller samtal! Vet inte ens om jag kommer få tillbaks mina pengar!

Skam!!!! Använd inte denna sida och företaget!

8. juli 2023

Besvarelse fra Flightsearch

Hej Negar! Vi beklagar det tekniska systemfelet som du drabbades av. Vi behöver dessvärre reservera oss för oförutsedda fel inom 24 timmar från bokning. Vi informerade dig så snart vi upptäckt felet, samma dag som bokning, och gjorde en återbetalning direkt. Det är såklart inte kul när vi måste avbryta en beställning och göra en retur, men fel kan uppstå då allt är helt automatiserat. Det är vanligt att webbplatser reserverar sig för tekniska fel eller att varan tagit slut i lager, men endast inom 24 timmar från köpet.

Ej anträffbart och arrogant

Det förvånade mig att man ignorera kunden fullständigt och inte ge hör för deras åsikter. Ring EJ denna telefonnummer för att ni inte kommer få svar. Det vore bra om ni blocka bort denna telefonnummer.
Mycket dålig att svara på mail. Har skickat 2 meddelande och inte fått svar. Tyvärr, kan jag inte rekommendera er av min dålig upplevelse.

26. juni 2023

Hej Talaat!

Tråkigt att du inte uppskattar vår service. Jag ser att du skickade ett ärende till oss den 21 juni kl 06:40. Vi svarade dig på detta kl 10:25. Bagage är inkluderat och det framgår av dina färdhandlingar som mailades den 20 juni. Jag förstår inte mer vad vi hade kunnat göra för dig som vi inte redan har gjort.

Om du har ytterligare frågor vänligen kontakta kundtjänst via mail eller i kundtjänstportalen, kontaktuppgifter framgår av vår hemsida.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

IKKE KJØP billetter fra FLIGHTSEARCH!!

IKKE KJØP billetter fra FLIGHTSEARCH!!! Jeg kjøpte avbestillings forsikring, avbestilte billetter pga fikk ikke visum til USA og ville få penger tilbake, til slutt, fikk ingen penger og fikk ikke billetter tilbake. Tap på 40000 nok 6 billetter.
Kontaktet Forbrukerrådet, vi for se om de kan hjelpe meg.
Det betyr:
1)Avbestiller billetter pga jeg har avbestillings forsikring
2)Får ikke penger tilbake pga forsikring nesten funker ikke.
3)Når jeg skriver dag etter at da beholder jeg billetter pga får ikke penger, dere skriver at det er avbestilt og får ikke billetter tilbake. Resten av familie ville reise.
Litt usikker om dere selv forstår hvor dumt høres det ut? Kundeservice som må hjelpe til mennesker, de lurer mennesker.

7. juni 2023

Hej Andrius!

Tack för att du tog dig tid att skriva ett ömdöme även. Det är väldigt tråkigt att höra om din situation med nekade visum. Tyvärr är giltiga resedokument fullt ut resenärens ansvar och utanför både resebyråernas och försäkringsbolagens kontroll. En avbeställningsförsäkring gäller vid akut sjukdom mot uppvisande av läkarintyg och vissa andra omständigheter. Dessvärre kan man inte utnyttja avbeställningsförsäkringen för visum- och passproblem. Biljetterna är heller inte återbetalningsbara enligt biljettreglerna.

/Flightsearch-teamet

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Känner mig lurad

Valde och betalade extra för carry-on (kabinväska). När jag skulle checka in stod det inte ingick i min biljettyp. Bugg i flightsearch-systemet? Ringde supporten vid flera tillfällen (hade valt och betalat för servicepaketet 250kr+), automatiskt svar som hänvisade till hemsidan. Mailade supporten men fick aldrig något svar (har nu gått en vecka). Valde en extra reseförsäkring som känns som ytterligare ett sätt att mjölka pengar från kunderna.
Jag betalade över 700kr extra för absolut ingenting. Känner mig lurad av detta oseriösa företag. Det blir ett fall för Konsumentverket om inte flightsearch kompenserar mig.

Edit: Fick pengarna tillbaka för carry-on-tillägget, vilket var bra.
Faktumet kvarstår att jag betalade för servicepaketet men fick inte hjälp när jag behövde det som mest.
Ändrar betyget från 1 stjärna till 2.

1. juni 2023

Besvarelse fra Flightsearch

Hej David! Jag kan inte se vilken bokning detta gäller. Om vi har gjort något fel ska du givetvis bli kompenserad för ditt extra utlägg. Vänligen kontakta supporten via email, du kan svara på bokningsbekräftelse eller eticket mailet och bifoga kvittot så undersöker vi saken. Det bör inte vara några problem, under förutsättning att du betalat för tillvalet till oss.
Mvh Andreas - Flightsearch.se

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Akta er för detta företag

Samma sak som hänt andra som tyvärr haft att göra med detta företag; jag bokade en resa men fick ingen biljett, och bokningsnumret ledde inte till någon existerande bokning.

Fruktansvärt oprofessionellt och näst intill icke existerande kundbemötande. Går ej att ringa till numret som de har listat och de glesa svaren man får via Mail innehållandes några enstaka ord uppmärksammar inte ens det man skrivit. Det lämnade även en dålig smak i munnen när jag ser hur en del på trustpilot blivit bemötta när de återberättat sin upplevelse.

Vad ni än gör håll er långt borta.

28. februar 2023

Besvarelse fra Flightsearch

Om du är handlare Akta dig för denna kund. Försöker slingra sig från att betala för levererad vara. Återbetala kunden direkt om du vill slippa huvudvärk, bestridanden och reklamationer.
Mvh Daniel -Flightsearch.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Dragning på kontot trots nekad beställning på Klarna

Idag den 26 maj har jag chattat med Klarna om en dragning från bankkontot på 9802 kr på en resa som aldrig gick igenom när vi omdirigerades till Klarna för att identifiera i Bank-ID.
Verkar som företaget här ändå gått vidare med beställningen av resan trots att Klarna inte släppte igenom ordern vid betalning via Klarna och identifiering via Bank-ID där. Märkligt!
Jag fick bekräftelse på att vi blev nekade hos Klarna när jag chattade med dem idag på morgonen.
Hoppas på en återbetalning nu eftersom vi efter detta gick vidare och köpte en annan resa samma dag men med kort istället för Klarna...
Vill bara uppmärksamma andra här på vad som hände oss...Den, resebeställningen, bara liksom slank igenom trots att vi avbröt ordern i Klarna-läget, om man säger så,vid sista momentet med Bank-ID.
Så nu sitter vi med 2 resor samma dag och är mäkta förvånade över Flightsearch.se och deras "Gubben-i-lådan-grej" här!
Nu håller vi tummarna att Klarna löser detta åt oss!

26. maj 2023

Besvarelse fra Flightsearch

Hej Tord! Tack för att du tog dig tiden att skriva ett omdöme. Klarna är ett av Sveriges största och mesta använda betalsystem för e-handel. Det är smidigt att betala med dem och man kan få köpet bekräftat och betala senare. Så kallad BNPL (buy now, pay later) som är ett populärt betalsätt världen över.

Ert köp hos oss gick igenom och vi processade er order. Från vår sida kan vi inte se några tekniska problem och normalt går köp inte igenom utan någon form av tredjepartsverifiering. Om det finns någon form av säkerhetslucka hos Klarna behöver ni anmäla detta till dem för utredning. Jag kan se att vi skickade bekräftelse och färdhandlingar till er kl 16:23 den 19 maj. Samma dag som bokningen gjordes, den 19 maj kl 16:00 varvid Klarnabetalningen bekräftades kl 16:06. Som kund kan man alltid logga in på Klarna med bankid och se sina köp. En betald bokning hos oss levereras i enligt med beställningen och vi skickade biljetterna en kvart efter köpet. Om ni hade kontaktat oss direkt när ni fick biljetterna hade eventuellt kunna hjälpa er att avbryta det hela. Men när det har gått en hel vecka går inte det eftersom biljetterna inte är återbetalningsbara.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Fabulous business model and nightmare customer experience

Oh, dear customer, you have fallen into the clutches of FlightSearch, the travel agency with a heart colder than a penguin's toe and a business model so twisted, it makes M.C. Escher's drawings look like child's play. Here's a lesson for you: if you're booking a flight and want to ensure that you're not left stranded, be sure to fork over extra cash for their service package. Because, you know, it's not enough to pay for the actual ticket - you also need to pay for the privilege of not being left high and dry.

In my case, I learned this lesson the hard way. I booked my flight through FlightSearch and, surprise surprise, several legs of my journey got cancelled. When I reached out to FlightSearch for help, they cheerfully informed me that I would need to pay an additional fee for their service package if I wanted them to rebook my flights. After all, why should they be responsible for fixing a problem that wasn't my fault?

Of course, being the naive customer that I am, I thought I could just go straight to the airline and sort things out. Silly me! The airline informed me that because I had booked through FlightSearch, they couldn't reissue my tickets - only FlightSearch had that power. So I was sent scurrying back to the clutches of FlightSearch, forced to pay their ridiculous fee just to get the flights I had already paid for.

So there you have it, folks. If you want to experience the thrill of being at the mercy of a heartless travel agency with a penchant for making its customers suffer, book your flights through FlightSearch. You'll never forget the experience - whether you want to or not.

30. marts 2023

Hej Nick,

Tack för att du har tagit dig tid att skriva och ge feedback angående serviceavgiften för ändringar och inställda flyg. Jag förstår att det kan vara frustrerande att betala en extra avgift, men jag hoppas att jag kan förklara varför denna avgift finns.

Serviceavgifter hjälper oss att täcka kostnader för att genomföra ändringar och uppdateringar på biljetter och bokningar. Dessa kostnader inkluderar tid och resurser för hantering, eventuella administrativa kostnader och eventuella avgifter som kan uppstå från tredjepartsleverantörer.

Vi försöker alltid att hålla våra avgifter konkurrenskraftiga och rimliga, och vi är stolta över att erbjuda en hög kvalitet på våra tjänster. Om du har några frågor eller funderingar om serviceavgiften eller vår prissättning, tveka inte att kontakta oss direkt så hjälper vi gärna till.

Tack igen för att du valde vår tjänst och hoppas att din resa går bra trots dessa ändringar som är utanför vår kontroll.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Flightsearch avbokar flygbiljetter vid ”tekniska problem”

Flightsearch behåller sig rätten att avboka din biljett trots att betalning gått genom och bekräftelse är skickad, detta fick jag dagen efter min bokning i skräpposten.

Händelseförlopp:
Flightsearch skickade mig bokningsbekräftelse vid bokning på söndag och sedan skickade avbokning på måndag kväll som hamnade i skräpposten.

Brittishairways skickade bokningsbekräftelse och uppmaning att komplettera med covid-bevis mm inför resan på tisdag först då upptäcktes att resan inte existerade.

Fick boka om min biljett själv direkt via flygbolaget, tur att det fanns biljetter kvar.

Flightsearch är en osäkerhet vid bokning då de reserverar sig i 24h och kan avboka din biljett utan att hitta ett alternativ.

Riktigt dåliga vilkor, rekommendera ej.

Ur Flightsearch vilkor nedan

”Bokning av flygbiljetter
Prisförändringar/tekniska fel

Resebyrån reserverar sig för tekniska fel och prisförändringar som ligger utanför vår kontroll. Vi förbehåller oss rätten att inom 24 timmar kontakta resenären för eventuella ändringar eller återbetalningar av gjord bokning. Om tekniska problem uppstår i anslutning till helg eller under helg kontaktar vi resenären nästföljande vardag. Resebyrån förbehåller sig rätten att avboka reservationen vid tekniska problem och prisförändringar som ligger utanför vår kontroll och som inte har orsakats av en brist eller fel i förmedling av tjänsten. Om detta skulle inträffa meddelas resenären via e-post under vardagar.”

26. marts 2023

Hej Markret!

Tack för din feedback angående de tekniska problem du stött på på vår hemsida. Vi beklagar djupt för eventuella besvär som detta har orsakat dig.

Det var tråkigt att höra att du drabbats av ett tekniskt fel i samband med bokningen av din biljett. Vi jobbar i realtid med sök, bokning, betalning och utfärdande av elektroniska biljetter. I vissa fall sker fel i tekniken som inte går att rätta till. Det var därför ingen tvekan att du så fort som möjligt skulle få pengarna tillbaka.

Det är alltid tråkigt när det blir fel av en eller annan orsak och det är något som handlare brukligen reserverar sig för. Givetvis får man pengarna tillbaka i sådana undantagsfall.

This is a scam site

This is a scam site. When you try to book, it does NOT even have the flight at the advertised price, a fake prompt comes up saying someone else has taken that spot. Stay faaaaaaaaaaaaaaaaaaaar away at all costs. ZERO STARS

23. marts 2023

Scammers, thiefes

Scammers, I just asked if they can cancel my flight for free (after 10 min from booking when I saw that my bank charged huge conversation rate) - and they told me I can only cancel for fee (that cane be normal I am not saying anything) but then I did not agree to cancel for fee and they cancelled everything! and did not refund my money, I can not by another flight now because of that. I literally have no words. Maybe someone can help me to where I could go to complain about this?

28. februar 2023

Dear Lina!

Thanks for your feedback, nevertheless we would like to share our view of the issue.

You did send emails to several different emails and both to our Norwegian and Swedish helpdesk.

To our Swedish helpdesk you logged in to your booking and sent us the following messages:

Time 17:33 "cancel please"
And a new message
Time 17:48 "Hi, I know I have a right to cancel my booking within 24 hours. I want to do that because my bank charged me huge currency convertion rate and the ticket is super expensive now. I want to cancel - or you can charge my card in Eur (that had to be 546 eur )"

Based on your request we cancelled the booking according to our T&C:s (which you confirmed upon booking). The booking was cancelled, eticket stopped and a refund was sent to your card. This action can only be done on the same day as the the purchased ticket was non-refundable. We believe we acted in good faith helping you out with your request to cancel.

Many thanks,
Flightsearch Team

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Min man köpte biljett men han har inte…

Min man köpte biljett men han har inte fått någon bekräftelse från de
Vi försökte ta kontakt med de men ingenting händer.De har telefontid som svarar en telefonsvarare , vi har skickat mail från sin sidan det funkar inte heller och min man står har med stor frågetecken om han ska resa eller inte.
Han betalade via Klarna och betalningen är redan ok.
Har ingen bokning nummer, vi kan inte göra något annat än väntar den tredje mail som jag skickade i dag.
Aldrig mer

19. februar 2023

Besvarelse fra Flightsearch

Hej Rossana! Om din man loggar in på Klarna.se med sitt bank-id så hittar han sitt köp där och kan se bokningsnummer etc. På vår hemsida finns kontaktuppgifter, där kan din man maila oss att han önskar få färdhandlingarna för sitt köp med bokningsnumret som finns hos Klarna. På så sätt kan vi få kontakt med din man och se till att han har alla dokument han behöver för sin resa. Jag vet inte vilken bokning detta gäller eftersom vi inte har någon resenär med ditt namn.

När man bokar hos oss får man en bekräftelse på skärmen med bokningsnummer. Efter betalning visas kvittosidan och därefter får man ett bekräftelsemail, kvittomail och eticket till sin epost.

Men be din man göra som jag beskrev ovan så löser det sig och han får en ny kopia av sin eticket.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Do NOT trust this company.

Do NOT trust this company.
We bought our flight ticket thoguth FlightSearch and the return flight was cancelled by the Airline. So we contacted Flightsearch to issue a new flight ticket and they wanted to charge an extra fee to re book a new flight ticket. so they sent a link to sign up a "service package" in order to handle and re-schedule the flight cancellation. This must be a action taken by the FlightSerch without any extra cost. without signing any service package.

See the very low review of this company on Trustpilot and Google reviews. Very Low customer satisfaction.

There are way many more travel agency in the market with higher customer engagement approach and reviews.

14. februar 2023
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Jag har betald extra bagage (2 av 23…

Jag har betald extra bagage (2 av 23 kilos varje + en 10 kilo bagage, når jag kom till desk det står INGEN BAGAGE, tröst jag har varnar om det har situation, men aldrig fick svara. Då jag fick betala two gånger bagage !! Otrolig jag skulle aldrig rekommendera Flightsearch och väntar på pengar tillbaka, någon gång ??

DITZEL DRAPELA

11. februar 2023

Besvarelse fra Flightsearch

Hej Dritzel! Vi beklagar felet med bagagekupongerna som uppstod i samband med datumändring av din biljett. Vi har ju haft kontakt i ärendet och sagt till dig att du ska få ersätttning för detta mot uppvisande av kvittot. Vi förstår att det var irriterande för dig men ibland blir det fel helt enkelt. Det kan bero på teknik, personliga faktorer etc. Men det viktiga är att man tar ansvar, och det tycker jag vi har gjort i hanteringen av ditt ärende. Mvh Flightsearch-teamet

Worst Company ever!

Worst Company ever!! Do not book with them. They have changed my flight twice and you cannot get in touch with them. They want me to land and board the next flight at the same time which is insane. It states that they have phone opening hours but they do not respond on phone refering to email which they do not respond to as well… the Company is a fraud!!

6. februar 2023

Fick inte väskorna

Fick inte väskorna. Dom sa att dom inte ville packa in mer väskor i planet pga av liten storm. Så därför ville dom inte packa mycket för att dom inte ville betala för mer bensin. Vi gjorde en bagage claim, men dom sket fullständigt i det.

26. december 2022
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Smidigt,trevligt och lätt fixar de en ny biljett

Hemresan från kenyagår via Amsterdam där anslutande plan till göteborg avgår.
Flygbolaget ställer in den avgången.
Det kommer alltid ett automatiskt nytt flyg från flygbolaget, det var 15 min efter planet från Nairobi landar, så det går inte.

Flightsearch ordnar ett nytt flyg via paris snabbt mot en service kostnad 349:- eftersom jag inte köpt service paketet ( hade inte betalt något utöver biljett priset ca 5000:- tor kenya).
Deinformerade mig tydligt att jag även kunde vända mig till flygbolaget som gör ändringen gratis. Extra Plus på den informationen.
Jag tycker de är så smidiga ich tydliga i sin komunikation att jag betalar service avgiften. Så 24 timmar efter inställt flyg, så har jag ny biljett !!!
Min vännina som köpte samma biljett via budget air blev av med biljett OCH pengar... Så jag var orolig eftersom min resa varit så billig..
Kommer välja o rekomendera FLIGHTSEARCH.se härefter .
Trevligt bemötande och tydlighet 🙏❤️

1. december 2022

Dette er Trustpilot

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.