Købte et par sko, som efter meget lidt brug gik i stykker. Fjord hus bliver ved med at henvise til deres policy om at de kun refunderer hvis varen ikke er brugt 🙄 De vil hverken sende nye eller u... Se mere
Anmeldelser i korte træk
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Det, folk taler mest om
Anmeldelser, der former dette resumé
Fup og fidus
Fup og fidus.
TEMU i forklædning. Plejer at tjekke hjemmesider, men navnet på hjemmesiden snød. Jeg køber af princip ikke tøj på TEMU. Kvaliteten af af jakken er som forventet fra en “kinesisk” webshop dårlig og str. helt hen i vejret.
Bondefangeri!!!!
Bondefangeri!!!!
Købte en vest som på ingen måde levede op til den vare jeg så på deres hjemmeside…
Da jeg ville returnere den skulle jeg betale for en returfragt til Kina som udgør halvdelen af varens pris trods at den er sendt fra Malmø.
En nem og hurtig måde at snyde kunderne på så det bliver for besværligt at returnere.
Svindel
Varene kommer ikke frem. De bliver ved at opkræve for fragt mm. Hold jer væk.
SVINDEL, SVINDEL OG ATTER SVINDEL.
SVINDEL, SVINDEL OG ATTER SVINDEL.
`Firmaet´ ??? gør ALT for at snyde kunden.
Hen over mange dage sender jeg utallige rykker-mails til ´firmaet´?????? med spørgsmål om, den Malmø-retur-adresse, der står på den modtagne pakke også er den adresse, pakken skal sendes tilbage til.
Alle rykkermails er forgæves. Jeg får intet svar og for at overholde min returneringsperiode, bliver jeg derfor nødt til at sende pakken til Malmø-adressen.
Via Track & trace kan jeg se, tidspunktet for, hvornår pakken lander på Malmø-adressen.
2 timer senere modtager jeg mail fra Fjord Modehus, med besked om, at pakken skal sendes til en Kina-adresse, før jeg kan få pengene retur.
Det er SÅÅÅÅÅ udspekuleret, at der kun er et ord, der beskriver Fjord Modehus:
SVINDEL, SVINDEL, SVINDEL, SVINDEL.
HANDEL ALDRIG MED FJORD MODEHUS.
Billig polyesterskjorte i stedet for denimskjorte
På nette bestilte jeg en denimskjorte og betalte 289 kr. Jeg fik ikke nogen bekræftelse med e-mail. Jeg modtog en billig polyesterskjorte.
Fjord Modehus har address i Holland: Hemelvuur 11, De Meern 3454SP, Utrecht.
Nul beskriver bedst oplevelsen
Nul beskriver bedst oplevelsen, desværre.
NUL NUL NUL stjerner!!! FUP FUP FUP
NUL NUL NUL stjerner!!!! Det er KINISISK FUP FUP FUP FIRMA!
Købte en vare som skulle være kashmir/uld kvalitet, men modtog en vare af værste syntetisk lo..! Vil ikke sende varen retur, da det koster kassen at sende en pakke til Kina fra Danmark!
Klog af skade
Fupfirma!!!
Bestilte og betalte en vest online hos…
Bestilte og betalte en vest online hos dem... men min bank afslog at betale dem fordi der har været så mange problemer med Fjord Modehus; yderst mange kunder som aldrig har modtaget de varer de har betalt for.
Rent fup med Fjord Modehus
Rent fup - med dansk navn. Købte vare, der skulle være i bomuld, som jeg havde set på andre websites, men det viste sig at være polyester. Lige til skraldespanden. Ubrugeligt og penge smidt ud ad vinduet.
Havde bestilt trøjer i Nummeret større…
Havde bestilt trøjer i Nummeret større ,men de var jo mindst 3 nr.for små.Ingen oplysninger om de materialer, som er brugt i trøjerne.Nok fordi at det ikke svare til deres beskrivelse af produktet.HOLD JER LANGT VÆK.
Bestilte en herrebluse i uld
Bestilte en herrebluse i uld. Hvilket viste sig at være 100% syntetisk. Der stod på hjemmesiden og leveringen at det var uld. Da jeg klagede fik jeg blot besked på at jeg havde fået det produkt jeg havde bestilt. De svarede ikke på hvorfor de vildledte deres kunder eller hvirfor de brugte falsk markedsføring. Færst fik jeg tilbudt 10% i refusion i næste mail 16%- men jeg fik ikke svar på mine spærgsmål om markedsføringsstrategi og vildledning af kunder. Jeg syntes at siden så ok ud. Øv.. øv der handler jeg aldrig mereed at skrive
Dårlig kvalitet
Jeg købte hvad der skulle være to casmere-trøjer til en samlet pris af knap 1000 kr. Håbede, at firmaet med hollandsk adresse kunne erstatte Peter Hahn, som ikke længere sender til DK. Men Fjord Modehus er slet ikke en kvalitetsforretning. Jeg modtog i dag de to trøjer. De føles ikke som casmere. Der er intet mærke i trøjerne - hverken med kvalitet, størrelse eller producent. Pakken ankom ikke fra Holland, og der var ingen afsender, ingen vedlagt seddel eller mulighed for at returnere.
Blev snydt og fik aldrig varer
Blev snydt og fik aldrig varer, men de hævde beløbet på min konto
Pas på Snyd
De ønskede vare er ikke blevet leveret. Deres hjemmeside er lukket. Jeg har heldigvis betalt med mit Marster kort og kan derfor annulleret købet.
Endnu er svindler firma med Hollandsk…
Endnu et svindler firma med Hollandsk adresse samt lager i Kina!
Svindel
Pas på med at handle her de hæver pengen for din ordre med det samme, og det må de ikke, og vis du vil retunere varen eller ombytte den skal man selv sende det til Kina for egen regning
Lang ventetid
Laaaaaaang ventetid, men produktet kommer dog. Jeg er tilfreds nok med det, jeg har købt.
Var lige ved at bestille bukser
Var lige ved at bestille bukser, godt at jeg nåede at læse anmeldenserne først, tak!
Det er et skalkeskjul for en Kinesisk…
Det er et skalkeskjul for en Kinesisk webside. Bestilte en kashmir rullekravebluse. Efter en 4 ugers leveringstid kommer en rullekravebluse med for korte ærmer af et ubestemmeligt elastisk, tykt, striklignende materiale som intet har med kashmir at gøre. Ubehagelig og uden nogen som helst form for angivelse af materiale, vanskeanvisninger, størrelse etc. Rædselsfuldt produkt