Fjord Modehus Anmeldelser 113

1,2

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Tager man 76 anmeldelser, de fleste anmeldere blev skuffet over deres overordnede oplevelse. Kunder udtrykker stor utilfredshed med produkternes kvalitet, som ofte beskrives som værende meget dårlig, lavet af billige materialer som plastik og polyester, og i mange tilfælde stemmer varerne ikke overens med billederne eller beskrivelserne på hjemmesiden. Mange oplever, at størrelserne er helt forkerte, og at tøjet mangler korrekt mærkning. Forbrugere rapporterer også om problemer med ordrer, herunder modtagelse af forkerte varer eller beskadigede produkter, og en lang leveringstid. Returpolitikken er en stor kilde til frustration, da varer ofte skal sendes retur til Kina for kundens egen regning, hvilket gør processen besværlig og dyr. Desuden har flere oplevet, at hjemmesiden fremstår dansk, men varerne sendes fra Kina, og at kundeservice ikke er hjælpsom i tilfælde af reklamationer.

Det, folk taler mest om

Product

Anmeldere fremhæver negative aspekter af produktet. Kunder rapporterer, at de modtager forkerte eller... Se mere

Quality

Mennesker udtrykker stor skuffelse over produktkvaliteten. Forbrugere rapporterer, at varer ofte er af ringe... Se mere

Return policy

Brugere udtrykker stor utilfredshed med returpolitikken. Mange rapporterer, at det er umuligt eller meget... Se mere

Website

Kunder deler negative meninger om websitet. Mange forbrugere rapporterer, at websitet ikke lever op til... Se mere

Order

Kunder udtrykker stor utilfredshed med bestillingsprocessen. Mange rapporterer, at de ikke modtog de bestilte... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Købte et par sko, som efter meget lidt brug gik i stykker. Fjord hus bliver ved med at henvise til deres policy om at de kun refunderer hvis varen ikke er brugt 🙄 De vil hverken sende nye eller u... Se mere

⸻ Varen kom, men meget dårlig kvalitet Jeg bestilte to kjoler, som så flotte ud online. De blev leveret efter tre uger fra Kina, hvilket ikke var oplyst. Kjolerne ligner ikke billederne, større... Se mere

Breaking News: “Fjord Modehus” skifter navn til “Fjordens Fuskerhus”!!! Jeg fik nedenstående besked efter at have gjort indsigelse ifm. de havde leveret et forkert produkt. “Med hensyn til... Se mere

Havde ønsket at jeg som så mange andre havde tjekke for anmeldes her først. Fik efter en ventetid på ca 20 dage min “Temu” skjorte i en størrelse XXL. Have bestilt en Medium - hvor man i nakkemærke... Se mere

1,2

Dårlig

Når kvalitet kun er facade for billigt kinesisk bras

Jeg stødte på Fjord Modehus en online butik, der lover eksklusiv kvalitet og omhyggeligt udvalgte produkter. Ved første øjekast virkede deres hjemmeside professionel, fyldt med lovende beskrivelser om håndværk, holdbarhed og førsteklasses materialer. Men efter at have bestilt et produkt, blev illusionen hurtigt brudt.

Pakken ankom efter en længere ventetid end forventet, og det første, der slog mig, var den billige emballage. Ved nærmere eftersyn viste produktet sig at være langt fra den luksusstandard, som butikken reklamerede med. Materialet føltes tyndt og skrøbeligt, og kvaliteten mindede mere om en masseproduceret vare end et eksklusivt designprodukt.

En hurtig søgning afslørede, at varen kunne findes til en brøkdel af prisen på diverse asiatiske engrosplatforme – præcis som man ville forvente af en dropshipping butik. Kundeservice var ikke meget bedre; deres svar var vage, og en refundering viste sig at være en kamp med lange svartider og undvigende politikker.

Alt i alt virker Fjord Modehus mere som en virksomhed, der fokuserer på branding og profit frem for faktisk at levere kvalitetsprodukter til sine kunder. Hvis du leder efter ægte kvalitet, kan det være en god idé at undersøge alternative butikker med transparens omkring deres produktion og materialer.

8. juni 2025

Advarsel ‼️

Advarsel - køb ikke varer fra Fjord Modehus! Det er det rene fup. Varerne er ikke identiske med dem på hjemmesiden, størrelse helt forkert og tøjet har ikke mærke i. Sidst men ikke mindst er kvaliteten helt af h..til. Mail og telefonnummer til deres kundeservice er ikke korrekte og kunne derfor ikke komme i kontakt/returnere mine varer.

2. april 2025

Svindel

Svindel

Bestilte bukser i XL som viste sig at være total dårlig kvalitet og nærmere en small størrelse, jeg ville lige tjekke Fjordmodehus hjemmeside igen, men mit virusprogram blokerede siden. Det gjorde mig meget mistænkelig. Jeg skrev mail til dem, hvor de bare ville have mig til at købe et nyt par for 74 kr og beholde det jeg havde. Hvilket jeg ikke var interesseret i. Bad om at returnere mit køb og få penge tilbage. De skal så returnres til Kina, selvom de oprindelig er blevet sendt fra Sverige og jeg skal selv stå for udgiften til dette. Det virker ikke heeeelt reelt.

14. maj 2025

Pas på!!!

Det lyder godt, men det er lige til at smide ud, det lever slet ikke op til, som de beskriver varen, de skriver høj kvalitet lædersandal, perfekt pasform, blød, det er slet ikke i nærheden, derimod dårlig kvalitet dårlig pasform med andre ord lige til skraldespanden.

29. maj 2025

Dårlig kvalitet

Har købt en kjole som overhovedet ikke levede op til forventningerne, er slet ikke i nærheden af den kjole jeg så på nettet, total gennemsigtig. Ikke køb herinde, det er bras. Og du skal selv betale for at returnere til Kina!!!

22. maj 2025

ALDRIG HAR JEG OPLEVET NOGET SÅ DÅRLIGT!

Værste omgang temu L-O-R-T jeg har bestilt. Størrelserne fitter slet ikke og de har ikke engang deres eget logo på tøjet. Bestilte et par baggie suitpants, og de var hårde som pap. Ville aldrig anbefale denne her hjemmeside til nogen, og den burde bare lukkes ned. Du får slet ikke det billederne viser. Det tog en måned før det kom hjem, og deres undskyldning var, at der var for stor efterspørgsel på varerne.

7. april 2025

Bondefangeri

Bondefangeri, faldt i med begge ben - noget jeg ellers aldrig gør på nettet.

På ingen måde dansk, og fik et produkt (skjorte) som på ingen måde lignede det som jeg havde bestilt, og kvaliteten var noget af det dårligste jeg har oplevet. Som at købe en skjorte til 30 kr på et gademarked i Lahore.

Helt og aldeles skamfuld forretning. Kan slet ikke betale sig at brokke sig/sende retur, så det koster en formue at få det hele vejen tilbage til Hong Kong.

24. maj 2025

Bestilling hos Fjord Modehus

Har nu ventet 3 uger på en rygsæk, jeg har købt hos Fjord Modehus. Har lige fundet den samme rygsæk på Temu til 1/3 af prisen.
Hvor mon de får deres varer fra.
Har desværre først nu læst anmeldelserne - æv.

23. maj 2025

Er dette din virksomhed?